Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

Kad pagal tradicijas ant kairės ir turi būti. 4u.gif man tai kažkaip jokio skirtumo ant kurios rankos, kuri kaip nori, taip nešioja, mes norim laikytis tradicijų, tai movė ant kairės. Auksinį, mažiuką, su maža akutę, tokį fainą... vargšas turbūt kokius puse metų iš manęs bandė išpešt kokio noriu, nes sakiau, kad norėsiu visą gyvenimą nešioti, tai norėjo įtikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet dabar ant dešinės jau turiu ir vestuvinį, o sužadėtuvių visdar nešioju ant kairės.. tik vis galvoju ar nereikėtų susimauti ant vieno, kažkaip įdomiai man lyg žiūrisi dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 15, 00:23)
Kad pagal tradicijas ant kairės ir turi būti.  4u.gif  man tai kažkaip jokio skirtumo ant kurios rankos, kuri kaip nori, taip nešioja, mes norim laikytis tradicijų, tai movė ant kairės. Auksinį, mažiuką, su maža akutę, tokį fainą... vargšas turbūt kokius puse metų iš manęs bandė išpešt kokio noriu, nes sakiau, kad norėsiu visą gyvenimą nešioti, tai norėjo įtikti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet dabar ant dešinės jau turiu ir vestuvinį, o sužadėtuvių visdar nešioju ant kairės.. tik vis galvoju ar nereikėtų susimauti ant vieno, kažkaip įdomiai man lyg žiūrisi dabar  unsure.gif

Paprastai tradiciskai maunamas ant tos rankos ant kurios veliau atsidurs vestuvinis ziedas. Veliau suzadetuvini galima palikti kartu su vestuviniu arba perkelti ant kitos rankos. O siap tai turbut kiek zmoniu tiek tradiciju, tiesiog darykit kaip jums patogiau ir graziau. mirksiukas.gif
Atsakyti
temos pagyvinimui - retro pirslybos

user posted image

pilnos romantikos...

user posted image

paprastos ir naturalios...

user posted image

netiketos...

user posted image
Atsakyti
as tai nesioju ant desnes kur bus vestuvinis ziedelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 12 15, 10:19)
Paprastai tradiciskai maunamas ant tos rankos ant kurios veliau atsidurs vestuvinis ziedas. Veliau suzadetuvini galima palikti kartu su vestuviniu arba perkelti ant kitos rankos. O siap tai turbut kiek zmoniu tiek tradiciju, tiesiog darykit kaip jums patogiau ir graziau. mirksiukas.gif

Nu va, o kiek žinau tradicija sužadėtuvių ant kairės, vestuvių ant dešinės, tai čia dabar ir nesuprasi ar aš ar jūs pasirinkote iškraipytą tradiciją mirksiukas.gif todėl šiuo klausimu nelabai ir kreipiu dėmesį kas kur kaip nešioja, nes iš tikrųjų yra tik viena tradicija, tik nebesuprasi kuri tikroji 4u.gif tada ir priimame sau tą, kurią pirma išgirstame ar labiau norime priimti.
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 15, 12:19)
Nu va, o kiek žinau tradicija sužadėtuvių ant kairės, vestuvių ant dešinės

Tai jo, jau kai paskui abu turi, tai sudetuviu ant kaires vestuviu ant desines (cia jeigu nusprendi kad juos nesiosi ant skirtingu ranku, o vestuvini apsisprendi mautis ant desines).

O del vestuvinio tai va ka radau biggrin.gif geras klausimas: Kodėl katalikai sutuoktuvių žiedą privalo nešioti ant kairės rankos, o pravoslavai, atvirkščiai, - ant dešinės rankos?
Tikejausi paskaityt straipsni bet yra tik klausimas. Cia kaip supratu reikia rasyt savo nuomones komentaruose? http://gerasklausima...os-111116164236
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 16 gruodžio 2011 - 10:38
Kodel esate tokia tikra, kad tikrai sita jusu tradicija yra teisinga? smile.gif kaip sakiau as butent todel ir nekreipiu demesio kas kaip nesioja, bet kazkaip kai labai gina savaja tada idomu is kur jau TAIP TIKRAI zino, kad si yra teisinga o ne kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 16, 11:59)
Kodel esate tokia tikra, kad tikrai sita jusu tradicija yra teisinga?  smile.gif  kaip sakiau as butent todel ir nekreipiu demesio kas kaip nesioja, bet kazkaip kai labai gina savaja tada idomu is kur jau TAIP TIKRAI zino, kad si yra teisinga o ne kita  smile.gif

Kokia mano tradicija? unsure.gif As isvis neturiu jokios tradicijos, netradiciskai nesioju tiek vestuvini tiek suzadetuvini zieda. tongue.gif
O del savo nuomones tai tiesiog pasakiau kazkur skaityta informacija, tingiu dabar ieskot. cool.gif O jus sia tema perskaitet? Cia nemazai issakyta visokiu nuomoniu - gal taip rasit sau rupima atsakyma. Nes man tai visiskai vienodai tiesa sakant.
Atsakyti
Na jus teigiate, kad suzadetuviu persantis butinai maunamas ant desines (ten kur bus vestuvinis). 4u.gif
As butent del tos priezasties, kad man taip sake mociutes, aplinkiniai ir teko skaityti visur, nesakau, kad man priimtinesne (suzadetuviu ant kaires,vestuviu ant desines) yra butinai ta tikroji ir teisinga 4u.gif ir nesmerkiu tu, kurios nesioja kitaip.
Atsakyti
Sveiki. gal kas nors zinote ar imanoma kur nors issimoketinai nupirkt suzadetuviu ziedeli ? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(eimantaszz @ 2012 01 02, 00:25)
Sveiki. gal kas nors zinote ar imanoma kur nors issimoketinai nupirkt suzadetuviu ziedeli ? smile.gif)

tu cia juokauji ar rimtai???? doh.gif kodel negali nupirkti kad ir sidabrinio zieduko?jei pnele tave myli tai jei jokio skirtumo nebus,ar jis su deimanciuku ar su paprasta akute,juk tai meles ziedukas,na nebent taviske tokia ispuikos jog nori prabangaus bet neisgali jo nupirkti?jei tokia situacija tai kaip su vestuvemis bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eimantaszz @ 2012 01 02, 00:25)

Galima ir issimoketinai,taciau ar to reikia? Kaip sake Echmėja tai meiles zenklas ir jei mergina jus tikrai myli tai jai bus nesvarbu tai bus sidabrinis,auksinis ar dar koks ziedelis svarbiausia pats faktas manau smile.gif

Pati nesioju sidabrini suzadetuviu ziedeli ir man jis pats graziausias ir nuostabiausias. smile.gif
Atsakyti