Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(Oceanica @ 2011 06 07, 15:34)
tai suzadetuviu zieda turbut visi ant sio pirsto nesioja. tai kad ir man jis labai grazutis ir kasdienai jo gaila ;/ bet kol kas nesioju, tik nezinau kaip bus po vestuviu. Gal kol nenusibos, ar kito nenupirks  lotuliukas.gif ir vis nusimaut reikia kai gaminu ar plaunu indus reikia.  blink.gif  kad tik briliantas i kokia tesla neisimaisytu lotuliukas.gif

Taip pasakiau tik todel, kad yra merginu-moteru, kurios is suzadetuviu ziedo pasidaro vestuvini, pvz aplink ji aplieja kuo nors ir pan.. Tai jis tada jau ant desines rankos devisi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Oceanica @ 2011 06 07, 15:34)
tai suzadetuviu zieda turbut visi ant sio pirsto nesioja. tai kad ir man jis labai grazutis ir kasdienai jo gaila ;/ bet kol kas nesioju, tik nezinau kaip bus po vestuviu. Gal kol nenusibos, ar kito nenupirks  lotuliukas.gif ir vis nusimaut reikia kai gaminu ar plaunu indus reikia.  blink.gif  kad tik briliantas i kokia tesla neisimaisytu lotuliukas.gif

Nea, ne visi, galima juk ir kartu su vestuviniu nesiot. Arba tos kurios vestuvini nesioja ant kaires tai suzadetuvini jei ne kartu tai ant desines perkelia ax.gif
Siaip tai gana retas atvejis kad deimantas iskristu is ziedo, jei ziedas pagamintas kokybiskai, greiciau cirkoniai iskrenta. Taip kad galit drasiai nesiot ir nesibaimint 4u.gif
Atsakyti
Mano žiedas su perliuku, gerus metus nešioju ir visai netrukdo, nesikabina taip, kaip deimantukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 28, 12:55)
Mano žiedas su perliuku, gerus metus nešioju ir visai netrukdo, nesikabina taip, kaip deimantukas smile.gif

Taip, perliukas tikrai svelnutis. Tik jo silpna vieta tai jog reikia pasaugot nuo visokiu chemiju kad su kuo nesureaguotu, na bet kai zinai tai ir nesudetinga pasaugot. 4u.gif
Atsakyti
Man vyras buvo isrinkes tradiciskai isivaizduojama suzadetuviu zieda smile.gif Nesioju ir po vestuviu.

user posted image
Atsakyti
suzadetuviu zieda gavau pries pora metu, tik manau maniskis persistenge, nes ziedelis, kad ir labai grazus, bet didokas, nelabai patogus kasdien nesioti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 23 liepos 2011 - 15:14
QUOTE(noraeleo @ 2011 07 23, 16:13)
suzadetuviu zieda gavau pries pora metu, tik manau maniskis persistenge, nes ziedelis, kad ir labai grazus, bet didokas, nelabai patogus kasdien nesioti
user posted image

juk vyras tad apie ziedo nepatoguma tikrai nepagalvojo verysad.gif o ziedelis tikrai grazus,o ir tai jau vyrui isrinkti zieda tikrai sunki uzduotis,nes nopri pacio graziausio savo mylimajai wub.gif
Papildyta:
beja zieduka galit susimazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 21, 15:56)
Ar turit kuri nors sužadėtuvių žiedelį su safyru? bigsmile.gif 
Ieškojau info šiaip apie žiedus, ir radau apie sužadėtuvinį, tą patį kurį praeitą rudenį princas Williamas užmovė ant piršto Keitei Middleton. Tikras pamišimas kilo dėl jo biggrin.gif

http://samaw.com/wp-...illiam_Ring.jpg

Mano toks pats ziedelis,tik raudono aukso ir mazesnis, labai dailutis ir patogus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 26, 19:55)
juk vyras tad apie ziedo nepatoguma tikrai nepagalvojo verysad.gif o ziedelis tikrai grazus,o ir tai jau vyrui isrinkti zieda tikrai sunki uzduotis,nes nopri pacio graziausio savo mylimajai wub.gif
Papildyta:
beja zieduka galit susimazinti 4u.gif

didelis jis ne dydziu, o tiesiog pats masyvus smile.gif
Atsakyti
kaip jum toks ziedelis http://www.wholesale...cle-140429.html ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniškai kažkaip nelabai žiūrisi žiedelis ant kaires rankos pirštelio. Kaip užmovė ji ant dešiniosios rankos pirštelio taip ir pupso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2011 09 15, 18:39)
kaip jum toks ziedelis http://www.wholesale...cle-140429.htmlbiggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif pats patogiausias matyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti