Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

as va cia ne i tema aisku,bet noriu ideti idomesni puokstes varianta:)

user posted image
Atsakyti
Na, kol niekas nediskutuoja sužadėtuvių žiedų klausimais ir nerodo savo žiedelių nuotraukų pasižvalgykime kokiais sužadėtuvių žiedais džaugiasi žvaigždės ax.gif

Jackie Kennedy Onassis žiedas, sukurtas Van Cleef & Arpels
user posted imageuser posted image

Victoria Beckham sužadėtuvių žiedas su kuiriuo jai 1998 metais pasipiršo Davidas Beckhamas
user posted image

Grace Kelly
user posted image

Kamilla Parker Bowles
user posted image

Jenifer Lopez žiedas su rožiniu deimantu su kuriuo jai piršosi Benas Affleckas.
user posted image
user posted image

Madonna žiedas su trimis deimantais kas reiškia "praeitis, dabartis, ateitis"
user posted image

Paris Hilton
user posted image

Catherine Zeta Jones
user posted image

Papildyta:
Vanessa Bryant
user posted image

Gisele Bundchen
user posted image

Avril Lavigne
user posted image

Heidi
user posted image
user posted image

Katherine Heigl
user posted image
user posted image
Papildyta:
Nicole Richie
user posted image

Eva Longoria
user posted image
ir tas pats ziedas kartu su vestuviniu
user posted image

Kelly Ripa
user posted image

Jennifer Hudson
user posted image

Salma Hayek
user posted image

Jennifer Garner žiedas derinyje su vestuviniu
user posted image

Christina Aguilera
user posted image

Papildyta:
Mandy Moore
user posted image

Jennifer Lopez žiedas su melsvuoju deimantu, vyro dovana vestuvių metinių proga
user posted image

Marcia Cross
user posted image

Kanzie Dalton
user posted image

Jennifer Love Hewitt
user posted image

Carmen Electra
user posted image

Dita Von Teese
user posted image

Kate Beckinsale
user posted image

Rita Wilsons
user posted image

Andie McDowell
user posted image
Atsakyti
Jessica Simpson
user posted image
user posted image

Beyonce Knowles
user posted image

Emma Bunton
user posted image

Katie Holmes
user posted image

Reese Witherspoon platinos sužadėtuvių ir vestuvių žiedai
user posted image

Gwyneth Paltrow
user posted image
Atsakyti
O čia žinomos Lietuvos moterys kalba apie savo sužadėtuvių žiedus ir yra jų nuotraukos http://m.15min.lt/ga...-akimirkas-6150

"Narmontaitė: džiaugiuosi, kad sužadėtuvių žiedas – be brilianto"
http://www.15min.lt/...ilianto-3-48760
Atsakyti
Sveikinimai visoms sužadėtinėms 4u.gif
user posted image

Žaliaake_Raganėle, na taip, paklausiau ar jau yra 2011-ais metais susižadėjusių (tuo pačiu išeina kad ir būsimų nuotakų), kadangi tema apmirus, niekas neateina nei pasigirt, nei žiedelių pasirodyt tongue.gif , o paskutinis postas buvo tik gruodžio 28...

Beje, o žadat savo sužadėtuvių žiedą nešiot kartu su būsimu vestuviniu, ar atskirai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 05 11, 17:27)
Žaliaake_Raganėle, na taip, paklausiau ar jau yra 2011-ais metais susižadėjusių (tuo pačiu išeina kad ir būsimų nuotakų), kadangi tema apmirus, niekas neateina nei pasigirt, nei žiedelių pasirodyt tongue.gif , o paskutinis postas buvo tik gruodžio 28... 

Beje, o žadat savo sužadėtuvių žiedą nešiot kartu su būsimu vestuviniu, ar atskirai? ax.gif

Kadaise galvojau, kad nesiosiu kartu, bet teks atskirai, nes pasirodo gana platu MB isrinko (tiksliau pats sukure dizaina ir uzsake pas juvelyra; nieko "mandro", bet labai miela ir puikiai tinka prie mano kasdienio stiliaus). Kol kas nesioju ant desines rankos bevardzio, bet pries vestuves perkraustysiu ant kaires smile.gif
Atsakyti
Patarkite ka. Manau mano draugas man nori pasipirsti, klause kokios spalvos ziedo noreciau. Pas mane visi ziedai auksiniai. Pakabukas ant kaklo balto ir geltono aukso. Jei jis man padovanotu balto aukso zieda ar iseitu priderinti prie kitu geltono aukso ziedu smile.gif jei vestuvinius ziedus pirktume dvieju spalvu, dar kazka paderinciau gal deretu g.gif , kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 06 01, 11:08)
Patarkite ka. Manau mano draugas man nori pasipirsti, klause kokios spalvos ziedo noreciau. Pas mane visi ziedai auksiniai. Pakabukas ant kaklo balto ir geltono aukso. Jei jis man padovanotu balto aukso zieda ar iseitu priderinti prie kitu geltono aukso ziedu smile.gif jei vestuvinius ziedus pirktume dvieju spalvu, dar kazka paderinciau gal deretu  g.gif , kaip manote?

Aš rinkčiausi dviejų aukso spalvų derinį 4u.gif Mano vyras man išrinko būtent tokį, ir labai dėl to džiaugiuosi, nes dabar iš savo patirties galiu pasakyti - su sužadėtuviniu žiedu skirtis nesinori ir labai smagu kai jį galima derinti prie visų papuošalų. O vestuvinius rinkomės geltono (t.y. raudonojo, to rusiško) aukso, ir dabar aš dažniausiai nešioju juos kartu, jie puikiai derinasi. thumbup.gif Bet aš norėjau būtent klasikinio vestuvinio žiedo.
Tačiau jeigu jūs esat nieko prieš dviejų spalvų vestuvinius žiedus, ir svajojat apie balto aukso sužadėtuvių žiedelį tuomet daryčiau taip: ant vienos rankos nešiočiau dviejų spalvų vestuvinį ir balto aukso sužadėtuvių žiedą, o ant kitos rankos geltono aukso žiedus. Arba ant vienos rankos tik vieną balto aukso žiedelį, o ant kitos, šalia dvispalvio vestuvinio kitus geltonojo aukso žiedus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 01 birželio 2011 - 11:55
as aukso kaip ir nenesiojau, tik sidarba, tai man nupirko balto aukso. Labai grazus ax.gif tai ir priderinom vestuvinius, balto-raudono. Tik nezinau, ar po vestuviu ta suzadetuviu zieda nesiot ar ne... MB sako vaikam palikt lotuliukas.gif Galvoju kasdien tai nelabai jis tik, su briliantukais, tai bijau, kad koks neiskristu lotuliukas.gif o tai drauges vestuvese jos svocia pameta is vestuvinio ziedo brilianta doh.gif tai mes be akmenuku issirinkom.
Atsakyti
QUOTE(Oceanica @ 2011 06 06, 09:54)
as aukso kaip ir nenesiojau, tik sidarba, tai man nupirko balto aukso. Labai grazus ax.gif tai ir priderinom vestuvinius, balto-raudono. Tik nezinau, ar po vestuviu ta suzadetuviu zieda nesiot ar ne... MB sako vaikam palikt  lotuliukas.gif Galvoju kasdien tai nelabai jis tik, su briliantukais, tai bijau, kad koks neiskristu lotuliukas.gif  o tai drauges vestuvese jos svocia pameta is vestuvinio ziedo brilianta doh.gif  tai mes be akmenuku issirinkom.

As tai nesiosiu ji ant kaires rankos bevardzio pirsto. Man jis nekliuna, be to, toks grazutis ir dailutis.. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 06 birželio 2011 - 12:00
QUOTE(Juoduke` @ 2011 06 06, 13:00)
As tai nesiosiu ji ant kaires rankos bevardzio pirsto. Man jis nekliuna, be to, toks grazutis ir dailutis.. wink.gif

tai suzadetuviu zieda turbut visi ant sio pirsto nesioja. tai kad ir man jis labai grazutis ir kasdienai jo gaila ;/ bet kol kas nesioju, tik nezinau kaip bus po vestuviu. Gal kol nenusibos, ar kito nenupirks lotuliukas.gif ir vis nusimaut reikia kai gaminu ar plaunu indus reikia. blink.gif kad tik briliantas i kokia tesla neisimaisytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oceanica @ 2011 06 07, 14:34)
tai suzadetuviu zieda turbut visi ant sio pirsto nesioja. tai kad ir man jis labai grazutis ir kasdienai jo gaila ;/ bet kol kas nesioju, tik nezinau kaip bus po vestuviu. Gal kol nenusibos, ar kito nenupirks  lotuliukas.gif ir vis nusimaut reikia kai gaminu ar plaunu indus reikia.  blink.gif  kad tik briliantas i kokia tesla neisimaisytu lotuliukas.gif

As jau ketvirti metai nesioju ir nenusibosta nei kiek smile.gif mirksiukas.gif Labai patogus ir nekliuna niekur jis man thumbup.gif papuosalu as visai nemegeja ir nenesioju, bet si zieduka iskart pamilau ir negaliu be jo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti