Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

Merginos, gal zinote, kiek kainuoja ziedelio sumazinimas. MB visgi per dideli isrinko. Gal zinote kur Kaune kokybiskai sumazintu ziedeli ir jo nesugadintu? Ziedas balto aukso, su akute. Aciu 4u.gif
Atsakyti
As taip pat pasisakysiu smile.gif wub.gif as gavau geltono aukso su deimanciuku smile.gif siaip esu rodziusi mazdaug kokio noriu, kad su akute, bet kad su deimanciuku gausiu tikrai buvo staigmena wub.gif tikejausisi su paprasta akute.. nustebino mane busimas vyrelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2010 11 16, 14:57)
Merginos, gal zinote, kiek kainuoja ziedelio sumazinimas. MB visgi per dideli isrinko. Gal zinote kur Kaune kokybiskai sumazintu ziedeli ir jo nesugadintu? Ziedas balto aukso, su akute. Aciu  4u.gif

Aš ne Kaune, o kitam mieste mažinausi už 30lt. bet kadangi mano taip pat su akute sakė, jog rizikuoju, nes nuo per didelio karščio akutė gali skilti,pakeisti spalvą ar kitaip pakeisti savo išvaizdą g.gif bet surizikavau ir dabar nešioju gražų žieduką wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Noriu jungtis prie jūsų ir pasidalinti savo džiaugsmu, blush2.gif
Kūčių išvakarėse man pasipiršo mano draugas. biggrin.gif Tai buvo nuostabu...aš grįžau namo ir mane prie durų pasitiko medinis kačiukas su rašteliu ką daryti toliau, grojo graži muzika. Turėjau surinkti poperines širdutes įmindama mįsles, kurios nuvedė į miegamąjį, o ten mano gražuolis su baltom rožėm šampanu ir žiedeliu priklaupęs ant kelio biggrin.gif Buvo nuostabu...
Papildyta:
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 11 09, 20:20)
O kokius žiedukus Jums dovanoja smile.gif?sidabrinius, balto aukso ar . . .  blush2.gif ? MB klausia kokio norėčiau, bet pati nežinau  blush2.gif

Labuka,
man padovanojo auksinį su karūnėlę, labai gražus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliuxx: 26 gruodžio 2010 - 15:58
QUOTE(gabrieliuxx @ 2010 12 26, 17:02)
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Noriu jungtis prie jūsų ir pasidalinti savo džiaugsmu, blush2.gif
Kūčių išvakarėse man pasipiršo mano draugas. biggrin.gif  Tai buvo nuostabu...aš grįžau namo ir mane prie durų pasitiko medinis kačiukas su rašteliu ką daryti toliau, grojo graži muzika. Turėjau surinkti poperines širdutes įmindama mįsles, kurios nuvedė į miegamąjį, o ten mano gražuolis su baltom rožėm šampanu ir žiedeliu priklaupęs ant kelio biggrin.gif  Buvo nuostabu...

pasistenge tavo brangusis, didziausi sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif prisijungsiu ir as, mano MB man pasipirso vakar, ko tikrai nesitikejau, o ir ziedeli isrinko toki koks man patinka ir dydi tinkama isrinko smile.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...s.d?id=39921613
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 12 26, 19:41)
pasistenge tavo brangusis, didziausi sveikinimai  4u.gif  thumbup.gif

Ačiū labai už sveikinimus, labai džiaugiuosi šiuo įvykiu biggrin.gif 4u.gif
Tikrai pasistenge, kai pagalvoju kiek jam reikejo sirdeliu ir laiskeliu karpyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(moonlightly @ 2010 12 26, 23:14)
sveikos smile.gif prisijungsiu ir as, mano MB man pasipirso vakar, ko tikrai nesitikejau, o ir ziedeli isrinko toki koks man patinka ir dydi tinkama isrinko smile.gif

Didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Keista, bet man žiedelio dydį irgi atitaikė bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
esu naujokė, galvoju reikia pasisakyti smile.gif neseniai mano brangusis pasipiršo,gavau nedideli,miela žieduka,kuris nelavai išsiskiria ir nešviečia ant rankos,todėl tikrai mielai nešiosiu ji ir po vestuvų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.sip @ 2010 12 28, 20:04)
Sveiki,
esu naujokė, galvoju reikia pasisakyti smile.gif neseniai mano brangusis pasipiršo,gavau nedideli,miela žieduka,kuris nelavai išsiskiria ir nešviečia ant rankos,todėl tikrai mielai nešiosiu ji ir po vestuvų smile.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif bis.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Dideliausi sveikinimai visom kas ruosiasi teketi!

As ir noreciau pasidziaugti savo zieduku, tiesa jau vestuviniu.
Esu labai labai patenkinta juvelyres darbu thumbup.gif Juk ziedukas visam gyvenimui!
Ji issirinkom juvelyriniai parduotuvei "Artogeia Bryoni". Ir dar garantija dave ziedukams visam gyvenimui!!! sake galesim atnesti atnaujinti, padidinti. Ir dar turbut isimintiniausia buvo ziedu liejimo ceremonija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif turbut jie vieninteliai, kurie tuo uzsiima. geras jausmas, kai paciu vestuviniu ziedeliu pradzia padarai savo rankomis ax.gif
Atsakyti
Ar turit kuri nors sužadėtuvių žiedelį su safyru? bigsmile.gif
Ieškojau info šiaip apie žiedus, ir radau apie sužadėtuvinį, tą patį kurį praeitą rudenį princas Williamas užmovė ant piršto Keitei Middleton. Tikras pamišimas kilo dėl jo biggrin.gif

user posted image

"Niujorke kilo tikras žiedo su tamsiai mėlynu safyru ir baltais briliantais ažiotažas - tokį žiedą Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis princas Viljamas (William) per sužadėtuves įteikė savo mylimajai Keit Midlton (Kate Middleton), šį žiedą mūvėjo princo motina princesė Diana (Diana).

"Aš noriu tokio pat žiedo, kokį britų princas padovanojo savo sužadėtinei", - ši frazė trečiadienį skambėjo daugelyje Niujorko juvelyrinių parduotuvių.

"Mūsų tinklapis stringa, telefonai skamba nenutildami", - sakė Niujorko juvelyrikos korporacijos "Natural Sapphire" vadovas. Pasak jo, prieš Kalėdas vyrai, norėdami nudžiuginti savo mylimąsias, mėgina užsakyti tokį pat žiedą. Vien per vieną antradienio vakarą buvo pagaminta dešimtys analogiškų žiedų, o per trečiadienį - jau šimtai.

Tačiau lygiai tokį pat žiedą leisti sau gali toli gražu ne kiekvienas. "Dianos žiedas" Niujorko moterims kainuoja nuo 1,5 tūkst. iki 150 tūkst. JAV dolerių, priklausomai nuo brangakmenio dydžio."

http://www.ve.lt/nau...-safyru-508471/

lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 21 kovo 2011 - 14:58