Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(rosebud1 @ 2010 11 07, 15:17)
aš tai persidėjau pati,kai pasipuošiau ax.gif  nes tą dieną ir taip daug visko galvoj sukosi, kad ne žiedelio perdėjimas rūpėjo

drinks_cheers.gif ir as taip pat padariau drinks_cheers.gif
Atsakyti
vestuvinis dedamas ant desines 4 pirsto o suzadetuviu ant kaires 4 pirsto. kitaip sakant bevardzio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikasiu* @ 2010 11 08, 19:20)
vestuvinis dedamas ant desines 4 pirsto o suzadetuviu ant kaires 4 pirsto. kitaip sakant bevardzio. smile.gif

Nelabai supratau posto g.gif Tai,kad visi zino kur dedamas vestuvinis ir suzadetuviu ziedas biggrin.gif
Atsakyti
O kokius žiedukus Jums dovanoja smile.gif?sidabrinius, balto aukso ar . . . blush2.gif ? MB klausia kokio norėčiau, bet pati nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 11 09, 19:20)
O kokius žiedukus Jums dovanoja smile.gif?sidabrinius, balto aukso ar . . .   blush2.gif ? MB klausia kokio norėčiau, bet pati nežinau  blush2.gif

Manes neklause kokio noriu, bet padovanojo balto aukso su 3 deimanciukais, nes zinojo,kad nesioju vien tik sidabra ir geltono aukso nelabai man tiks ax.gif bet taip gavosi, kad vestuviniai ziedai vistiek bus geltono biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 09 lapkričio 2010 - 19:27
Aš kažkaip įsivaizduoju vestuvių žiedas bus geltono aukso smile.gif man kažkaip balto ir geltono auksų mišinukas metams bėgant pasidaro toks bespalvis smile.gif pas drauge 50/50 buvo, o jie dabar neišvaizdūs.
Sužadėtuvių žiedukas bus sidabro spalvos smile.gif o skirtingi metalai man nesižiūri schmoll.gif
Atsakyti
mano ziedelis auksinis irgi su deimanciuku wub.gif et kazkada buvom snekeja, koks turetu but, nes visad tik sidabra nesiojau, bet MB pasake kad tikrai gausi auksini, nes po to vestuvinis bus auksinis tai derinsis, o jei kitoks tai ziurek ir nenesiosi po to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 11 10, 02:58)
mano ziedelis auksinis irgi su deimanciuku  wub.gif  et kazkada buvom snekeja, koks turetu but, nes visad tik sidabra nesiojau, bet MB pasake kad tikrai gausi auksini, nes po to vestuvinis bus auksinis tai derinsis, o jei kitoks tai ziurek ir nenesiosi po to biggrin.gif

Na, del to derinimosi,tai as irgi is pradziu pergyvenau ir norejau vestuviniu ziedu is balto/geltono aukso, bet paskui kol rinkomes ziedus,visgi priejom prie paprasciausios klasikos ir uzsisakem geltono aukso be nieko. Ir nesigailiu,nes man jie labai grazus wub.gif o del derinimo,tai vistiek ateityje ir auksa nesiosiu juk,o kol kas bus taip,ant desines ziedu visai nesidesiu daugiau,o ant kaires tik suzadetuviu, tegu visi mato,kad as istekejus lotuliukas.gif As isvis kazkaip kai gavau suzadetuviu zieda,tai tik ji viena ir nesioju,o anksciau ant abieju ranku budavo po ziedeli. Tai sakau MB, atemei visus mano ziedus,guli dbr nenaudojami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 10, 10:55)
Na, del to derinimosi,tai as irgi is pradziu pergyvenau ir norejau vestuviniu ziedu is balto/geltono aukso, bet paskui kol rinkomes ziedus,visgi priejom prie paprasciausios klasikos ir uzsisakem geltono aukso be nieko. Ir nesigailiu,nes man jie labai grazus  wub.gif  o del derinimo,tai vistiek ateityje ir auksa nesiosiu juk,o kol kas bus taip,ant desines ziedu visai nesidesiu daugiau,o ant kaires tik suzadetuviu, tegu visi mato,kad as istekejus  lotuliukas.gif As isvis kazkaip kai gavau suzadetuviu zieda,tai tik ji viena ir nesioju,o anksciau ant abieju ranku budavo po ziedeli. Tai sakau MB, atemei visus mano ziedus,guli dbr nenaudojami  biggrin.gif

tai jei maisyta ir to ir to aukso tai dar ne taip krinta i aki smile.gif o as kai labai megdavau sidabra, tai nesiodavau ant kiekvienos rankos po tris ar daugiau ziedus, ir grandineliu pilna doh.gif tai dabar viskas irgi guli padeta.. nes padovanojo ir auksine grandinele, sako pereisi visa i auksa dabar biggrin.gif tai sakiau sidabra reiks perleist kam nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 11 09, 21:20)
O kokius žiedukus Jums dovanoja smile.gif?sidabrinius, balto aukso ar . . .  blush2.gif ? MB klausia kokio norėčiau, bet pati nežinau  blush2.gif

mano vyras tai žinojo, kad nešioju tik auksą, tai auksinį su deimantuku ir padovanojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 11 10, 13:02)
tai jei maisyta ir to ir to aukso tai dar ne taip krinta i aki smile.gif o as kai labai megdavau sidabra, tai nesiodavau ant kiekvienos rankos po tris ar daugiau ziedus, ir grandineliu pilna  doh.gif  tai dabar viskas irgi guli padeta.. nes padovanojo ir auksine grandinele, sako pereisi visa i auksa dabar biggrin.gif tai sakiau sidabra reiks perleist kam nors smile.gif

Na jo, as irgi anskciau papuosalu daug nesiojau, o dbr kazkaip visada tik suzadetuviu ziedelis ir auskarai, o visa kita guli, pilna ziedu turiu ir nenesioju,o aki istekesiu tai visai nebus vietos kitiems ziedams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 10, 20:19)
Na jo, as irgi anskciau papuosalu daug nesiojau, o dbr kazkaip visada tik suzadetuviu ziedelis ir auskarai, o visa kita guli, pilna ziedu turiu ir nenesioju,o aki istekesiu tai visai nebus vietos kitiems ziedams  lotuliukas.gif

as irgi tik suzadetuviu dabar nesioju, net keista nes kazkaip nieko ir netruksta, svarbu jis vienas yra smile.gif
Atsakyti