Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(jums @ 2010 11 03, 11:13)
Sveikinu  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
As tai vat galvoju ka daryt su suzadetuviu ziedeliu ar paciai persidet pries baznycia ar MB duot perdet ant kaires rankos man g.gif bet jei jam tai kada? nes is ryto kaip issiskirsim ir pasimatysim tik baznycioj pries ceremonija ax.gif

LumiLumi sveikinimai wub.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 03 lapkričio 2010 - 13:52
is pradziu sakiau prasysiu, kad MB perdetu ziedeli ant kaires rankos, bet jei pamirsiu tai nematau nieko blogo jei pati persidesiu g.gif nes manau neapgalvosi kiekvienos smulkmenos jau ta diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2010 11 03, 11:47)
drinks_cheers.gif

Man vakar pasipirso

sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 11 03, 13:55)
is pradziu sakiau prasysiu, kad MB perdetu ziedeli ant kaires rankos, bet jei pamirsiu tai nematau nieko blogo jei pati persidesiu  g.gif nes manau neapgalvosi kiekvienos smulkmenos jau ta diena  4u.gif

Tai as irgi nematau ax.gif tik eji MB perdes, kaip manot,kada geriau tai padaryti? is ryto kai atsikelsim irgi ne kas, nes dar vaziuosiu i salona puostis, o jau kai grisiu jo nebus namie, baznycioj is jaudulio manau abu pamirsim. Tai net nzn kada g.gif gal pries ceremonija stengtis nepamirsti kai eisim pas kuniga i zakristija pasirasyt, ten man jis puokste iteiks, as jam gelyte isegsiu...ir zieda tuo paciu perdes jis man, kaip manot merginos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 03, 18:12)
kai eisim pas kuniga i zakristija pasirasyt, ten man jis puokste iteiks, as jam gelyte isegsiu...ir zieda tuo paciu perdes jis man, kaip manot merginos?  unsure.gif

Gera mintis, tik klausimas ar nepamiršit? Aš išvis pamiršau aie jį, tai greit perdėjau pati prieš pat ėjimą prie altoriaus smile.gif Nes mints ne apie žiedą galvoj sukas tą dieną.

Nors man asmeniškai neturėjo didelės reikšmės, kas ir kada sužadėtuvių žiedą ant kairės rankos perdės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 03 lapkričio 2010 - 17:21
QUOTE(aciai @ 2010 11 03, 17:19)
Gera mintis, tik klausimas ar nepamiršit? Aš išvis pamiršau aie jį, tai greit perdėjau pati prieš pat ėjimą prie altoriaus smile.gif Nes mints ne apie žiedą galvoj sukas tą dieną.

Nors man asmeniškai neturėjo didelės reikšmės, kas ir kada sužadėtuvių žiedą ant kairės rankos perdės.

Tai ir as manau,kad mes pamirsim, kokie ten ziedai galvoj bus biggrin.gif tikriausiai pati persidesiu ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 04, 00:01)
Tai ir as manau,kad mes pamirsim, kokie ten ziedai galvoj bus  biggrin.gif  tikriausiai pati persidesiu ir viskas  ax.gif

arba is vakaro tegul dar perdeda, tada tikrai ramu bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 11 04, 13:39)
arba is vakaro tegul dar perdeda, tada tikrai ramu bus  ax.gif

na, galima ir taip drinks_cheers.gif arba is ryto, nes mes vistiek miegosim kartu, nedarysim cirku su ejimais nakvoti pas tevus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 04, 15:29)
na, galima ir taip  drinks_cheers.gif  arba is ryto, nes mes vistiek miegosim kartu, nedarysim cirku su ejimais nakvoti pas tevus  biggrin.gif

tai tada taip thumbup.gif mes irgi kartu nakvosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 11 04, 14:33)
tai tada taip  thumbup.gif  mes irgi kartu nakvosim  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš tai persidėjau pati,kai pasipuošiau ax.gif nes tą dieną ir taip daug visko galvoj sukosi, kad ne žiedelio perdėjimas rūpėjo
Atsakyti