Mano sveikinai Jums , tai tikrai nuostabus jausmas..man pries 3menesius pasipirso o as dar negaliu patiketi, kad tai jau ivyko
Aš tai savo sužadėtuvių žiedą mūvėjau ant dešinės rankos bevardžio piršto, ištekėjus perkėliau jį ant kairės rankos,o į jo vietą atsikraustė vestuvinis
.
.
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 08 29, 21:21)
Aš tai savo sužadėtuvių žiedą mūvėjau ant dešinės rankos bevardžio piršto, ištekėjus perkėliau jį ant kairės rankos,o į jo vietą atsikraustė vestuvinis
.
.
man cia patiko ideja, kad ziedas is 3 daliu susidaro. 1.dalis suzadetuviu/2.dalis vestuvu/ 3 dalis vaikelio gimimo proga. ir jis kaip transformeris susideda.
http://www.apievestu...adetuviu-zieda-
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 08 29, 22:21)
.
.
aš irgi taip nešioju tik po vestuvių dar nežinau ar kartu su vestuviniu nešiosiu ar persidėsiu ant kairės rankos
as MB buvau pasakius ant kurios rankos uzdesi ant tos ir nesiosiu uzdejo ant desines, mat pagal ji daugiau kas matys jog uzimta tai sakiau vestuviu diena ryte persidesiu ant kaires, o desine paliksiu laisva vestuviniam zideliui
Man automatiskai gavosi, kad suzadetuviu ziedelis ant kaires, o vestuviu ant desines.Vyras suzadetuviu zieda padovanojo vasara keliones po Italija metu, buvo labai karsta, pirstai patine, tai ant desinio tuo metu netilpo , taigi uzmove ant kairio, tad taip ir liko
QUOTE(Panele* @ 2010 08 31, 19:10)
as MB buvau pasakius ant kurios rankos uzdesi ant tos ir nesiosiu uzdejo ant desines, mat pagal ji daugiau kas matys jog uzimta tai sakiau vestuviu diena ryte persidesiu ant kaires, o desine paliksiu laisva vestuviniam zideliui
as darysiu lygiai taip pat
o maniskis prase jo neliesti, sake vestuviu diena pats ir perdesiu, tai taip ir ruosiuosi nesioti ir toliau suzadetuvie ant desines.
QUOTE(jolli513 @ 2010 09 02, 19:13)
o maniskis prase jo neliesti, sake vestuviu diena pats ir perdesiu, tai taip ir ruosiuosi nesioti ir toliau suzadetuvie ant desines.
Tai as dabar irgi nesioju ir nesiosiu iki pat vestuviu dienos,pries ceremonija persidesiu ant kaires
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 02, 20:52)
Tai as dabar irgi nesioju ir nesiosiu iki pat vestuviu dienos,pries ceremonija persidesiu ant kaires
as ji persidesiu ne pati, maniskis man ji ir perdes pats
QUOTE(jolli513 @ 2010 09 02, 18:13)
Man vakar pasipirso, ziedeli uzmove ant desines, po to kazkaip sudvejojau ar neturetu buti ant kaires, bet pasiskaicius matau, kad skirtumo turbut nera, todel nesiosiu ant desines, nes ziedas truputi didokas ir ant kairio pirsto tvirtai nesilaiko
Po vestuviu bus matyti, arba perkelsiu arba nesiosiu kartu su vestuviniu ziedeliu
QUOTE(LumiLumi @ 2010 11 03, 12:47)
Man vakar pasipirso, ziedeli uzmove ant desines, po to kazkaip sudvejojau ar neturetu buti ant kaires, bet pasiskaicius matau, kad skirtumo turbut nera, todel nesiosiu ant desines, nes ziedas truputi didokas ir ant kairio pirsto tvirtai nesilaiko
Po vestuviu bus matyti, arba perkelsiu arba nesiosiu kartu su vestuviniu ziedeliu
Sveikinu