Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

Mano sveikinai Jums 4u.gif , tai tikrai nuostabus jausmas..man pries 3menesius pasipirso o as dar negaliu patiketi, kad tai jau ivyko wub.gif
Atsakyti
Aš tai savo sužadėtuvių žiedą mūvėjau ant dešinės rankos bevardžio piršto, ištekėjus perkėliau jį ant kairės rankos,o į jo vietą atsikraustė vestuvinis smile.gif
.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 08 29, 21:21)
Aš tai savo sužadėtuvių žiedą mūvėjau ant dešinės rankos bevardžio piršto, ištekėjus perkėliau jį ant kairės rankos,o į jo vietą atsikraustė vestuvinis smile.gif
.

man cia patiko ideja, kad ziedas is 3 daliu susidaro. 1.dalis suzadetuviu/2.dalis vestuvu/ 3 dalis vaikelio gimimo proga. ir jis kaip transformeris susideda.
http://www.apievestu...adetuviu-zieda-
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 08 29, 22:21)
.

aš irgi taip nešioju smile.gif tik po vestuvių dar nežinau ar kartu su vestuviniu nešiosiu ar persidėsiu ant kairės rankos wub.gif
Atsakyti
as MB buvau pasakius ant kurios rankos uzdesi ant tos ir nesiosiu smile.gif uzdejo ant desines, mat pagal ji daugiau kas matys jog uzimta lotuliukas.gif tai sakiau vestuviu diena ryte persidesiu ant kaires, o desine paliksiu laisva vestuviniam zideliui wub.gif
Atsakyti
Man automatiskai gavosi, kad suzadetuviu ziedelis ant kaires, o vestuviu ant desines.Vyras suzadetuviu zieda padovanojo vasara keliones po Italija metu, buvo labai karsta, pirstai patine, tai ant desinio tuo metu netilpo , taigi uzmove ant kairio, tad taip ir liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 08 31, 19:10)
as MB buvau pasakius ant kurios rankos uzdesi ant tos ir nesiosiu smile.gif uzdejo ant desines, mat pagal ji daugiau kas matys jog uzimta  lotuliukas.gif  tai sakiau vestuviu diena ryte persidesiu ant kaires, o desine paliksiu laisva vestuviniam zideliui  wub.gif

as darysiu lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
o maniskis prase jo neliesti, sake vestuviu diena pats ir perdesiu, tai taip ir ruosiuosi nesioti ir toliau suzadetuvie ant desines.
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 09 02, 19:13)
o maniskis prase jo neliesti, sake vestuviu diena pats ir perdesiu, tai taip ir ruosiuosi nesioti ir toliau suzadetuvie ant desines.

Tai as dabar irgi nesioju ir nesiosiu iki pat vestuviu dienos,pries ceremonija persidesiu ant kaires 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 02, 20:52)
Tai as dabar irgi nesioju ir nesiosiu iki pat vestuviu dienos,pries ceremonija persidesiu ant kaires 4u.gif

as ji persidesiu ne pati, maniskis man ji ir perdes pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 09 02, 18:13)

drinks_cheers.gif

Man vakar pasipirso, ziedeli uzmove ant desines, po to kazkaip sudvejojau ar neturetu buti ant kaires, bet pasiskaicius matau, kad skirtumo turbut nera, todel nesiosiu ant desines, nes ziedas truputi didokas ir ant kairio pirsto tvirtai nesilaiko biggrin.gif
Po vestuviu bus matyti, arba perkelsiu arba nesiosiu kartu su vestuviniu ziedeliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2010 11 03, 12:47)
drinks_cheers.gif

Man vakar pasipirso, ziedeli uzmove ant desines, po to kazkaip sudvejojau ar neturetu buti ant kaires, bet pasiskaicius matau, kad skirtumo turbut nera, todel nesiosiu ant desines, nes ziedas truputi didokas ir ant kairio pirsto tvirtai nesilaiko  biggrin.gif
Po vestuviu bus matyti, arba perkelsiu arba nesiosiu kartu su vestuviniu ziedeliu  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti