Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(Dejmuke @ 2010 07 22, 23:14)
Galeciau nesiot ir ant kitos rankos, bet tikrai zinau kad nenesiosiu is vis. Laukiau tos dienos, bet dabar nebelaukiu, nenoriu jo nuliudint, bet vaidint kad viskas gerai ir nesugebesiu. Kiek kartu rodziau, uzsiminiau ko noriu, bet.. Nenoriu atrodyti, kad tik man galvoj zIedas, jo verte ar dar kas, bet tiesiog norisi kad viskas butu tobula. O ne ta akimirka pasakyti; taip, as sutinku, bet sio ziedo nenesiosiu..

as ko gero taip pat tyleciau, nesinori mylimo zmogaus sitaip liudinti. As saviski tai tikrai nesiosiu ant kitos rankos arba padesiu, nes darbas toks, kad papuosalu daug negaliu nesioti. Manasis suzadetuviu ziedelis beto dar ir sidabro, o ne aukso 4u.gif , nes pati norejau sidabrinio ir dziaugiuosi, kad gavau toki kokio ir norejau.
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 04 08, 22:53)
drinks_cheers.gif as taip pat ketinu zieda nesioti visur ir visada, del to ir renkames praktiskus, paprastus ziedus 4u.gif suzadetuviu ziedas kol kas ant desines bevardzio, po vestuviu persikelsiu ant kaires rankos, nes kai kartu su vestuviniu, man asmeniskai nepatinka blush2.gif

drinks_cheers.gif as butent dbr taip ir nesioju wub.gif
Atsakyti
Na, idomi cia aisku situacija pas Jus g.gif Patarsiu kaip ir kitos,MB nieko nesakyti,nes tikrai manau supykti gali, kad jis stengesi cia isrinkinejo,o nepatiko verysad.gif Bet man isvis kazkaip keista,kaip gali taip stipriai rupeti toks dalykas kaip ziedelio grozis? Juk svarbus pats faktas,kad zmogus Jus myli ir nori,kad taptumet jo zmona.Man tarkim visai nerupejo koki zieda gausiu,svarbu buvo ji gauti ir isgirsti ta klausima wub.gif Bet matyt cia jau visom skirtingai,man ne grozis jo svarbus,o pats ziedas savaime.
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 22, 22:18)
Man tarkim visai nerupejo koki zieda gausiu

Man irgi ne schmoll.gif O kai pasipiršo, tai buvau tokia laiminga, kad į tą žiedą tik po kokių 5 min. tepažiūrėjau. Be to, juk čia tik papuošalas, nereikia taip sureikšminti. Bus dar tų žiedų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dejmuke @ 2010 07 22, 23:14)
Galeciau nesiot ir ant kitos rankos, bet tikrai zinau kad nenesiosiu is vis. Laukiau tos dienos, bet dabar nebelaukiu, nenoriu jo nuliudint, bet vaidint kad viskas gerai ir nesugebesiu. Kiek kartu rodziau, uzsiminiau ko noriu, bet.. Nenoriu atrodyti, kad tik man galvoj zIedas, jo verte ar dar kas, bet tiesiog norisi kad viskas butu tobula. O ne ta akimirka pasakyti; taip, as sutinku, bet sio ziedo nenesiosiu..

Nesuprantu, kam ta butina sakyti?! Ir apskritai nelabai cia jus graziai.... Nebereikia mat pirslybu, nes ziedas princesei nepatinka.... Atsiprasau, tikrai nenoriu izeisti, taciau elgiates vaikiskai... Juk svarbiausia faktas, kad jis jus myli, nori susieti su jumis savo gyvenima, kurti seima drauge ir t.t.... Kaip suprantu, jums tai ne motais... Svarbiausia, koks ziedas..... Cia taip iseina: nepatinka ziedas, as netekesiu! Va taip, MB galit pasakyt..... thumbup.gif
Nepykit, bet tikrai idomiai jus cia..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 07 23, 07:07)
Nesuprantu, kam ta butina sakyti?! Ir apskritai nelabai cia jus graziai.... Nebereikia mat pirslybu, nes ziedas princesei nepatinka.... Atsiprasau, tikrai nenoriu izeisti, taciau elgiates vaikiskai... Juk svarbiausia faktas, kad jis jus myli, nori susieti su jumis savo gyvenima, kurti seima drauge ir t.t.... Kaip suprantu, jums tai ne motais... Svarbiausia, koks ziedas..... Cia taip iseina: nepatinka ziedas, as netekesiu! Va taip, MB galit pasakyt..... thumbup.gif 
Nepykit, bet tikrai idomiai jus cia..... smile.gif

Bet tikrai, labai kažkaip įdomu, pasakymas: nenešiosiu. Galima ten kokią netikusią padovanotą statulėlę toliau į kampą nustumti nes ji nedera prie interjero, bet žiedą... Žmogus renka, stengiasi, galvoja apie jus, o jūs fe.. nepatiko. Aš pvz nemėgstu geltono aukso, bet gavau auksinį žieduką ir nešioju jį. Man jis ne kaip daiktas svarbus o kaip simbolis. Ir gali jis kad ir iš vario ar dar kokio pigaus metalo būti. Man svarbu nuo ko jį gavau ir ką jis man reiškia.
Atsakyti
Mano vieni draugai jau planuoja tuoktis. Data ir vieta jau kaip ir zino. Tik va, pirslybu dar nebuvo smile.gif Ji savaji vis per danti traukia, kada to ziedelio sulauks smile.gif O sis netycia prasitare, kad nupirko balto aukso suzadetuviu ziedeli! Tai ji iskart pasake, kad nenesios, nes ji nesioja tik geltona auksa! Ne piktai, bet graziai smile.gif Tai vargsiukas grazino ji atgal... doh.gif Neisizeide, bet nemalonu buvo.. Labiausiai del to, kad isgyvenus tiek daug metu kartu jau buvo galima zinoti, ka ji megsta, o ko ne. Ech tie vyrai... 4u.gif
As negaleciau taip... bet jie vienas kita suprato ir db is to smagiai pasijuokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 07 23, 11:54)
Mano vieni draugai jau planuoja tuoktis. Data ir vieta jau kaip ir zino. Tik va, pirslybu dar nebuvo smile.gif  Ji savaji vis per danti traukia, kada to ziedelio sulauks smile.gif O sis netycia prasitare, kad nupirko balto aukso suzadetuviu ziedeli! Tai ji iskart pasake, kad nenesios, nes ji nesioja tik geltona auksa! Ne piktai, bet graziai smile.gif Tai vargsiukas grazino ji atgal...  doh.gif Neisizeide, bet nemalonu buvo.. Labiausiai del to, kad isgyvenus tiek daug metu kartu jau buvo galima zinoti, ka ji megsta, o ko ne. Ech tie vyrai...  4u.gif
As negaleciau taip... bet jie vienas kita suprato ir db is to smagiai pasijuokia smile.gif

na as tai sukasciau dantukus ir vistiek nesiociau, nes juk su meile buvo pirktas wub.gif
As pavyzdiuo lb norejau kuklaus auksinio ziedelio su maziuku deimantuku wub.gif bet gavau visai kitoki, bet man jis vistiek lb grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 23, 12:45)
na as tai sukasciau dantukus ir vistiek nesiociau, nes juk su meile buvo pirktas wub.gif
As pavyzdiuo lb norejau kuklaus auksinio ziedelio su maziuku deimantuku wub.gif  bet gavau visai kitoki, bet man  jis vistiek lb grazus wub.gif

Ir as taip pat manau ax.gif Man taip pat pasipirso su netradiciniu ir jis man pats paciausias is visu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 07 23, 14:10)
Ir as taip pat manau  ax.gif  Man taip pat pasipirso su netradiciniu ir jis man pats paciausias is visu  wub.gif

butent thumbup.gif kazkaip man butu lb nemalonu, jei as kazka padovanociau savo vyrui ir jis ispeiktu verysad.gif o dar tos suzadetuves man buvo lb netiketos... wub.gif
Atsakyti
As tikiuos tik mano pirmas ispudis toks buvo, ir kad kaip ir sakot tas ziedelis bus pats paciausias kai ji gausiu. Nes tik pamacius sueme pyktis, kad tiek laiko ir jis manes dar nepazista. Tad kaip myliu ji teks pamilti jo isrinkta dovana smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif Now u're talking girl! drinks_cheers.gif
Atsakyti