Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(something else @ 2010 03 19, 10:39)
Mes taip nešiojam. Ir, žinokit, man nė į galvą neateina mintis, kaip ten kam atrodys. Tegul rodosi, kad ir patys ateiviai - čia tų, kuriems rodosi problemos smile.gif
Na, prieš minkydama faršą visada nusimaunu bet kokį žiedą ir dar rankas nusiplaunu. Elementari higiena.

Apie ranku plovima ir higiena siuo metu niekas nekalba protest.gif O kad man ziedas nemaiso gaminanat valgi, tai cia yra puiku. nes kitos kaip prisigamina ziedu su raiziniais, kaiurymem ir isokusiais 5karatu deimantais, kad i visus tarpus prilenda visko, tai gal ir yra priezastis, del ko nusiimineja juos. o kadangi mano vestuvinis ziedas yra praktiskas, tai nera reikalo man ji kazkur metyti gaminant maista mirksiukas.gif
Atsakyti
O matet, kad galima vestuvinius žiedus (vis tiek jau galvojasi ir apie juos tongue.gif) laimeti? tiksliau 500 lt čekį jiems ax.gif
http://www.facebook....50646213?ref=ts
Atsakyti
Sužadėtuvių žiedas pas mane ant dešinės rankos bevardžio piršto, ir vestuvių bus ten pat, ir abu nešiosiu kartu smile.gif.
Ant kairės rankos man visiškai nepatogu žiedai.
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 01, 14:18)
Apie ranku plovima ir higiena siuo metu niekas nekalba protest.gif O kad man ziedas nemaiso gaminanat valgi, tai cia yra puiku. nes kitos kaip prisigamina ziedu su raiziniais, kaiurymem ir isokusiais 5karatu deimantais, kad i visus tarpus prilenda visko, tai gal ir yra priezastis, del ko nusiimineja juos. o kadangi mano vestuvinis ziedas yra praktiskas, tai nera reikalo man ji kazkur metyti gaminant maista mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as taip pat ketinu zieda nesioti visur ir visada, del to ir renkames praktiskus, paprastus ziedus 4u.gif suzadetuviu ziedas kol kas ant desines bevardzio, po vestuviu persikelsiu ant kaires rankos, nes kai kartu su vestuviniu, man asmeniskai nepatinka blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, susiduriau su problema. Radau savo busimaji ziedeli, nezinau kaip pasielgti, ar nutyleti tai ar ne. Ir dar man neduoda ramybes tai, kad jis man nelabai patiko, niekad nemegau geltono aukso ir kiek pastebejau jis man mazas. Nezinau ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(Dejmuke @ 2010 07 21, 23:09)
Sveikos merginos, susiduriau su problema. Radau savo busimaji ziedeli, nezinau kaip pasielgti, ar nutyleti tai ar ne. Ir dar man neduoda ramybes tai, kad jis man nelabai patiko, niekad nemegau geltono aukso ir kiek pastebejau jis man mazas. Nezinau ka daryti.

Noriu pasitikslinti - tiu radai kazkur nupirkta ziedeli paslepta, bet TB tau dar nepasipirso???

Na tokioj situacijoj as nieko nesakyciau... leisciau TB vykdyti savo plana... biggrin.gif Manau butu kazkaip nefaina nusodinti zmogu is anksto isryskinant jo planus, tuo labiau kad vyram pirslybos laabai svarbus momentas EGO plotmeje... ax.gif

O del ziedelio grozio... nium nezinau... daznai dovanotus daiktus mes labai isimylime, nors is pirmo zvilgsnio jie mum gal ne patys nuostabiausi, graziausi ir tobuliausi atrodo...

O tavo situacijoje netinkamas dydis gali buti puikiu pretekstu per maza ziedeli pakeisti i didesni... siek tiek pakoreguojant ir modeliuka... blush2.gif kiek zinau juvelyrines keicia, aisku jei nera praeje daug laiko po pirkimo...

Isivaizduoju kokia delikati situacija... noretusi kad tas vienintelis vyras pirstusi su tobulu ziedeliu, bet kartais skoniai nesutampa...

Gerai kad kyla abejones del ziedelio grazumo... o ne del meiles jaunikiui... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dejmuke @ 2010 07 21, 22:09)

Aš irgi nemėgstu geltono aukso ir maniškis tai žinojo. Bet išrinko pats tokį, koks buvo gražus jam ir pasipiršo su geltono aukso žiedu, kuris man nuo pat pradžių buvo ir yra pats mieliausias 4u.gif
Manau, kad geriau nutylėti, jis juk nori tave nustebinti wub.gif
Atsakyti
blush2.gif kiek zinau juvelyrines keicia, aisku jei nera praeje daug laiko po pirkimo...

[/quote]

Deja, pačiai teko susidurti su juvelyrais ir galiu pasakyti, kad nekeičia, nebent ant malonios pardavėjos pataikysit, nes ir pagal įstatymą jos neprivalo keisti. Aš norėjau šiek tiek didesnio žiedelio (dydžio) ir nekeitė. Nors net ne modelį keist norėjau.
Atsakyti
Keisti man jo niekas nekeistu, nes kaip supratau jis darytas pagal uzsakyma. Visada norejau iprasto ziedelio kad galeciau ji priderinti prie vestuvinio, o jis dabar manau net uz busima vestuvini bus platesnis.
Atsakyti
QUOTE(Dejmuke @ 2010 07 22, 13:14)
Keisti man jo niekas nekeistu, nes kaip supratau jis darytas pagal uzsakyma. Visada norejau iprasto ziedelio kad galeciau ji priderinti prie vestuvinio, o jis dabar manau net uz busima vestuvini bus platesnis.

Tai nešiokit sužadėtuvių žiedelį ant kitos rankos. Aš tai net negalvojau jį palikt prie vestuvinio. O jei mažas, nuneškit pas gerą juvelyrą ir padidins. Ištemps.
Atsakyti
Galeciau nesiot ir ant kitos rankos, bet tikrai zinau kad nenesiosiu is vis. Laukiau tos dienos, bet dabar nebelaukiu, nenoriu jo nuliudint, bet vaidint kad viskas gerai ir nesugebesiu. Kiek kartu rodziau, uzsiminiau ko noriu, bet.. Nenoriu atrodyti, kad tik man galvoj zIedas, jo verte ar dar kas, bet tiesiog norisi kad viskas butu tobula. O ne ta akimirka pasakyti; taip, as sutinku, bet sio ziedo nenesiosiu..
Atsakyti
QUOTE(Dejmuke @ 2010 07 22, 22:14)
Galeciau nesiot ir ant kitos rankos, bet tikrai zinau kad nenesiosiu is vis. Laukiau tos dienos, bet dabar nebelaukiu, nenoriu jo nuliudint, bet vaidint kad viskas gerai ir nesugebesiu. Kiek kartu rodziau, uzsiminiau ko noriu, bet.. Nenoriu atrodyti, kad tik man galvoj zIedas, jo verte ar dar kas, bet tiesiog norisi kad viskas butu tobula. O ne ta akimirka pasakyti; taip, as sutinku, bet sio ziedo nenesiosiu..

Na, as galvoju, kad tokioj situacijoj vis tik nieko is anksto nesakyciau, bandyciau vaidinti nustebusia ir, kad ziedas man patinka. Kadangi ziedas per mazas, o pakeisti jo negalima, tai nesiociau ji ant kaklo vietoje pakabuko, taip parodydama, kad jis man svarbus, o veliau, po vestuviu, kaip nors jau reiktu irodyti mylimajam, kad taip nesioti zieda ant kaklo yra nepatogu, visur kliuna, baisu pamesti nutrukus grandinelei ir gal geriau tegul saugiai guli dezuteje kaip nuostabaus ivykio liudininkas ax.gif Kad ir kaip bebutu sunku, manau protingiausia butu neissiduoti, kad su ziedu busimasis "prasove", kad jis nesijaustu nepatogiai ir kad niekas netemdytu busimos sventes nuotaiku.
Atsakyti