Vestuvini ziedeli nesioju ant desines rankos bevardzio pirsto, o suzadetuviu ant kaires. man nera skirtumo ant kurio pirsto bus tas suzdetuviu ziedas, svarbu, kad vestuvinis butu ten, kur ir nesioja didzioji dauguma lietuviu mes gyvenam Lietuvoje, todel ir muvekim ziedeli ten kur ir iprasta yra
Nors kita vertus, yra tiesos, kad desine ranka visada vadovauja visiems darbams, todel susideveti gali greiciau, bet jau cia nieko nepakeisi, vistiek po 10 metu ji reikes nesti atnaujinti pas juvelyra, nes nesiojant kiekviena diena, jis vistiek devisi, kad ir ant kaires rankos ji nesiosi
O jei žmonės lietuviai, tačiau susituokė ne Lietuvoje ir gyvena ne joje? Tada jau galima nešiot ant kitos rankos???
Man truputį kvaila. Ir žinot kodėl? O gi todėl, kad dauguma švenčia vestuves taip pat ne pagal Lietuvos tradicijas. Pilna visko primaišyta iš svetimų šalių. O kitos to net nežino, kas iš kur atėję. Taip, kad nėra bėdos tame, tai neturėtų būt ir žiedą nešiojant.
Nereikia taip jau mėtytis tarp tų 'tradicijų' ir t.t.
Man truputį kvaila. Ir žinot kodėl? O gi todėl, kad dauguma švenčia vestuves taip pat ne pagal Lietuvos tradicijas. Pilna visko primaišyta iš svetimų šalių. O kitos to net nežino, kas iš kur atėję. Taip, kad nėra bėdos tame, tai neturėtų būt ir žiedą nešiojant.
QUOTE(Dieter @ 2009 12 28, 21:36)
O jei žmonės lietuviai, tačiau susituokė ne Lietuvoje ir gyvena ne joje? Tada jau galima nešiot ant kitos rankos???
cia kiekvienos poros pasirinimas. jei motes nesios ant kaires rankos zieda, o vyras ant desines, tai idomiai atrodys mums apskritai tokiu klausimu nekilo ant kurios rankos nesioti zieda keista cia ta tema apie ziedu nesiojimo ipatumus
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 12 28, 19:49)
cia kiekvienos poros pasirinimas. jei motes nesios ant kaires rankos zieda, o vyras ant desines, tai idomiai atrodys mums apskritai tokiu klausimu nekilo ant kurios rankos nesioti zieda keista cia ta tema apie ziedu nesiojimo ipatumus
Man tai šiaip koks skirtumas. Kam kaip patogiau, gražiau tas taip nešioja.
Čia tas pats kaip ir dėl pačių žiedų. Su manim jau ne vienas kuriozas buvo, kitos nesuprato ir aš likau nesuprasta. Turiu žieduką su deimantuku. Visi kas pamato klausia ar sužadėtuvių. Kai pasakiau, kad ne, tai lieka nustebę kaip aš galiu tokį nešiot ir jis nesužadėtuvių. O kai pasakau, kad noriu balto aukso arba titano žiedų, tai daug pasibaisėję žiūri ir sako 'jie juk visai nevestuviniai, vestuviniai iš raunodo, geltono aukso ir jokių akučių'. (juk tokios tradicijos) Toks žmonių supratimas. Jei aš nemėgstu tos spalvos, o juk tokį žiedą turėsiu nešiot visą laiką.
Tai ir čia tas pats. Kai nešioji ne savaitę ir nekeiti kitu, renkiesi nešioti ten, kur tau yra patogiau ir mieliau.
Vienas iš pvz namuose gamindama maistą aš nenusiiminėju žiedo. Faršą minkau dešine, žiedas ant kairės ir viskas jau aišku.
QUOTE(Dieter @ 2009 12 28, 22:08)
Man tai šiaip koks skirtumas. Kam kaip patogiau, gražiau tas taip nešioja.
Čia tas pats kaip ir dėl pačių žiedų. Su manim jau ne vienas kuriozas buvo, kitos nesuprato ir aš likau nesuprasta. Turiu žieduką su deimantuku. Visi kas pamato klausia ar sužadėtuvių. Kai pasakiau, kad ne, tai lieka nustebę kaip aš galiu tokį nešiot ir jis nesužadėtuvių. O kai pasakau, kad noriu balto aukso arba titano žiedų, tai daug pasibaisėję žiūri ir sako 'jie juk visai nevestuviniai, vestuviniai iš raunodo, geltono aukso ir jokių akučių'. (juk tokios tradicijos) Toks žmonių supratimas. Jei aš nemėgstu tos spalvos, o juk tokį žiedą turėsiu nešiot visą laiką.
Tai ir čia tas pats. Kai nešioji ne savaitę ir nekeiti kitu, renkiesi nešioti ten, kur tau yra patogiau ir mieliau.
Vienas iš pvz namuose gamindama maistą aš nenusiiminėju žiedo. Faršą minkau dešine, žiedas ant kairės ir viskas jau aišku.
Na dbr lb madinga ir balto aukso ir geltono aukso ziedai, su ivairiais raiziniais, deimantais. man tai lb grazu ir musu paciu ziedai geltono aukso ir su raiziniais ir su deimantu. o titaninai tai aisku, jie ilgaamziai, tik zn, kazkaip visur iprasta kad tai auksas, o ne titanas vestuviniuose zieduose vyrauja bet va pvz mano mociutes su senelio ziedai yra is platinos ir aukso. tai irgi gan keistas derinys, bet geras
pavyzdys tai geras nes man paciai minkant farsa ar sausainiu tesla apsipina ziedas, bet jis taip lengvai nusiplauna, kad net nesuku sau galvos. kol rankas su muilu nusiplaunu, tai ir nuo ziedo visi maisto produktu likuciai nusiplauna, nereikia atskirai jo plauti ir nusiimti o jei ant kaires jis butu tai tiesiog pliusas tame, kad maziau kontaktuoja su ivairiais pavirsiais ir maziau susibraizo
Sveikutės Aš irgi nešioju vestuvinį ant dešinės, o sužadėtuvių ant kairės Vestuvinis mano iš balto ir geltono aukso su trim deimančiukais Nes mum su vyru labai jie patiko ir nusprendėm tokius pasidaryti Ir man visai nesvarbu, jei kažkam jie atrodo nevestuviniai, nors kolkas tokio komentaro nesulaukiau Mūsų meilė, kaip norim taip ir įamžinam
tuo klausimu nesuku galvos isvis jei deres du ziedai ant vieno pirsto nesiosiu kartu, jei ne - atskirai
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 12 28, 19:49)
cia kiekvienos poros pasirinimas. jei motes nesios ant kaires rankos zieda, o vyras ant desines, tai idomiai atrodys
Mes taip nešiojam. Ir, žinokit, man nė į galvą neateina mintis, kaip ten kam atrodys. Tegul rodosi, kad ir patys ateiviai - čia tų, kuriems rodosi problemos
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 12 28, 20:25)
man paciai minkant farsa ar sausainiu tesla apsipina ziedas, bet jis taip lengvai nusiplauna, kad net nesuku sau galvos.
Na, prieš minkydama faršą visada nusimaunu bet kokį žiedą ir dar rankas nusiplaunu. Elementari higiena.
Sveikos visos, matau apie tai, ant kurios rankos kuri nesioti, tai man labai patiko ideja kad galima susikomplektuoti i viena ir sužadėtuvių ir vestuvių ir paskui ar vaiko ar sidabrinių vestuvių (nors dar anksti galvoti apie tai ) į vieną. Fashion Gold Panoramoje siūlo šitą idėją Ir šiaip pas juos man labai patiko ir pasiūla, ir aptarnavimas
Sveikos visos zieduotosios
as suzadetuviu zieda nesioju ant kaires rankos viduriniojo pirsto, nes puse nr jis man per didelis yra tai negaliu nesiot ant to, ant kurio reiketu (vasara kai pirstai nuo karscio pabrinks- gal ziedas ir tiks ant reikiamo pirstuko)
Mazinti nenoriu, nes:
1. jis isgraviruotas
2. jis su trim deimantais- baisu mazint kad nepajudetu is vietos ir nepamesciau kurio deimanto (tikrai zinau atveji kai po mazinimo butent taip ir nutiko..)
as suzadetuviu zieda nesioju ant kaires rankos viduriniojo pirsto, nes puse nr jis man per didelis yra tai negaliu nesiot ant to, ant kurio reiketu (vasara kai pirstai nuo karscio pabrinks- gal ziedas ir tiks ant reikiamo pirstuko)
Mazinti nenoriu, nes:
1. jis isgraviruotas
2. jis su trim deimantais- baisu mazint kad nepajudetu is vietos ir nepamesciau kurio deimanto (tikrai zinau atveji kai po mazinimo butent taip ir nutiko..)
O as nenesioju suzadetuviu ziedo, nes jis geltono aukso, o vestuvinis balto. nemegstu spalvu maisyti bet jis man brangus ir atiduosiu kaip seimos relikvija busimam sunui (arba zentui ), kai ruosis rimtam zingsniui