Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

As nesioju ant desines rankos, o veliau, kai susituoksime, tai nesiosiu abu ziedelius ant to paties pirsto - viena salia kito rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 11, 17:43)
As nesioju ant desines rankos, o veliau, kai susituoksime, tai nesiosiu abu ziedelius ant to paties pirsto - viena salia kito rolleyes.gif

Siaip gal ir gera ideja, bet jie kazkaip turetu dereti tarpusavyje smile.gif nelabai issivaizduoju kaip tai atrodytu realiai wub.gif
Atsakyti
Su suzadetuviu ziedais yra taip nutike, kad nelabai merginos zino kaip juos nesioti, nes Lietuvoje tai dar visai nesena tradicija vaikinams pirstis, taigi dar ir nera viskas labai aisq...

O is tiesu yra taip:

Suzadetuviu ziedas nesiojamas ant desines rankos, ten pat, kur tures buti vestuviu ziedas. O veliau jau suzadetuviu ziedo likima galite spresti pacios, dazniausiai jis pereina ant kaires rankos to pacio pirstuko.
Taip yra del keliu priezasciu: visu pirma kartais buna nepatogu tureti du ziedukus ant vieno pirsto, kartais jie nedera... o visu svarbiausia priezastis, kodel nepatartina nesioti ju ant vieno pirstuko ar salia vienas kito yra ta, kad taip labai apsigadina ziedai per kuri laika (taip kad cia jogiu tradiciju ar pan pasekme o tiesiog praktiskumo smile.gif

Kai kurios merginos, nesioja suzedetuviu zieda ant kaires rankos... o tai yra todel, kad jos gi is uzsienio nusiziuri, kad izymybes ant kaires rankos nesioja suzadetuviu zieduka, tai ir jos ten ji mauna, taciau, uzsienyje ir VESTUVINIS ziedas yra dedamas ant kaires rankos, todel ir suzadetuviu ziedas tenai atsiduria. uzsienyje ir po dvi rozes dovanoja... o ne i kapus nesa... taip kad ziurekime saves, o ne kazkiekno kito smile.gif ir aklai nekopijuokime nezinodami to reiksmes...

Taigi suzadeturviu ziedas nesiojamas ant tos rankos ir ant to pirsto, kur po to atsidurs vestuviu ziedas...

Atsakyti
o mes neturime jokiu suzadetuviu ziedu..nors pareiskimai i CMSK jau paduoti smile.gif
Atsakyti
aistes_c, pritariu tau drinks_cheers.gif labai sauniai pasakyta thumbup.gif as ir toliau nesiosiu savo suzadeuviu ziedeli ant desines rankos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 12, 11:04)
o mes neturime jokiu suzadetuviu ziedu..nors pareiskimai i CMSK jau paduoti smile.gif

as irgi neturiu,nors noreciau 4u.gif na kadangi taip jau nutiko,kad apie vestuves jau kalbam,o ziedelio nera,tai jau ir susitaikiau,kad iskart gausiu vestuvini g.gif niu neromantiskas mano MB nos tu ka,nelb jam idomus tokie dalykai,tiek jau to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 16, 18:09)
as irgi neturiu,nors noreciau 4u.gif na kadangi taip jau nutiko,kad apie vestuves jau kalbam,o ziedelio nera,tai jau ir susitaikiau,kad iskart gausiu vestuvini g.gif niu neromantiskas mano MB nos tu ka,nelb jam idomus tokie dalykai,tiek jau to 4u.gif

Apie saviski as taipat maniau,bet eme ir nustebino,nenukabink nosies 4u.gif visaip buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2009 08 16, 18:36)
Apie saviski as taipat maniau,bet eme ir nustebino,nenukabink nosies 4u.gif visaip buna smile.gif

oj ne,as jau ji pazistu kaip nulupta biggrin.gif nebus cia jokiu ziedeliu,nes jau ir data beveik issirinkom(jei tik ji nebus uzimta,kai eisim i baznycia),tai jauciu jis jau ir sedi ramus apie joki ziedeli negalvoja blush2.gif
Atsakyti
Suzadetuviu zieda nesioju ant desines rankos. Ant kaires man kazkaip neprigijo, nepatogu unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi nešioju ant dešinės (kol kas tik 8 dienas biggrin.gif ), nes ant kairės didokas buvo. o čia mat dešinės rankos pirštai truputuką storesni ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš nešioju ant dešinės rankos vidurinio piršto biggrin.gif ant kairės niekuomet nenešiojusi žiedų, man nesmagu cool.gif

Pati esu šarka (t.y. labai mėgstu puoštis ir patinka ryškūs, masyvūs papuošalai) , bet sužadėtuvių žieduko norėjau kuklaus, be jokių atsikišusių perliukų, akučių; kadangi pirmiausiai akcentavau patogumą, nes kasdien jį reiks nešiot flirt.gif

Išsirinkome kartu jį, o jau pasipiršimą palikau sugalvot pačiam MB hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2009 08 12, 09:58)
Kai kurios merginos, nesioja suzedetuviu zieda ant kaires rankos... o tai yra todel, kad jos gi is uzsienio nusiziuri, kad izymybes ant kaires rankos nesioja suzadetuviu zieduka, tai ir jos ten ji mauna, taciau, uzsienyje ir VESTUVINIS ziedas yra dedamas ant kaires rankos, todel ir suzadetuviu ziedas tenai atsiduria. uzsienyje ir po dvi rozes dovanoja... o ne i kapus nesa... taip kad ziurekime saves, o ne kazkiekno kito smile.gif ir aklai nekopijuokime nezinodami to reiksmes...
Taigi suzadeturviu ziedas nesiojamas ant tos rankos ir ant to pirsto, kur po to atsidurs vestuviu ziedas...

Tiesos yra. Tačiau... Kiekvienas nešioja kaip jam patogu. Pvz aš žiedus nešioju tik ant kairės rankos. Sužadėtuvių ir vestuvinį taip pat ten nešiosiu. Ir man visai vienodai ar tai madinga JAV ar LT. Paprasčiausiai man ten patogiau. Aš dešniarankė ir man ant dešinės rankos neturi būti nieko.
Dar yra ne vienas pavyzdys iš mokytojų ir dėstytojų tarpo. Ar bandėt rašyt su kreida ant lentos? Kai prilenda dulkelių, žiedas apsineša ir netgi trina? Mano universitete didžioji dauguma dėstytojų vestuvinius žiedus nešioja ant kairės rankos bevardžio piršto.

Taip, kad čia ne tik nežinojimas, bet ir patogumas, praktiškumas.
Atsakyti