QUOTE(Culotte @ 2009 06 19, 10:20)
Sveikutes As savo suzadetuviu ziedeli nesioju ant kaires rankos vidurinio pirsto, nes is viso nesioju tris auksinius ziedus, todel reikia paskirstyt kad graziai deretu taciau db jau galvoju, kad jei netiks prie vestuvinio ziedo ir bus nepatogu, tai persimausiu ant kitos rankos. Nors vestuvinis ziedas taip pat bus balto aukso, su trupuciu geltono, tai manau deres salia O dar norejau jusu paklaust, ar vesyuviu diena mausites kitus ziedus? ar uzsimausit tik baznycioj jau vestuvini?
vestuviu diena as busiu tik su suzadetuviu ziedeliu Siaip nesioju ji ant desines rankos,bet per vestuves galvoju perdeti ant kaires.
QUOTE(angeber @ 2009 06 19, 12:49)
vestuviu diena as busiu tik su suzadetuviu ziedeliu Siaip nesioju ji ant desines rankos,bet per vestuves galvoju perdeti ant kaires.
Susimaisiau ant desines nesioju, bet kaip tu sakai, vestuviu diena persidesiu ant kaires
QUOTE(angeber @ 2009 06 19, 11:49)
As irgi taip pat lgalvoju daryti. vestuviu diena suzadetuviu zieda uzsideti ant kaires rankos
Sveikutės
Užėjau ir aš su jumis pasidžiaugti - gimtadieniui gavau pačią nerealiausią, kaip pavadinau "tūkstantmečio" dovaną - MB pasipiršo Tik va, vis bandau išsiaiškinti, ant kurios rankos nešiojamas žiedelis? Nes iš tos laimės net pasimetėm, nebežinom ant kurios rankos
O vestuvinis ant dešinės ar kairės Lietuvoj dedamas? Sužadėtuvių tada ant priešingos, kad būtų galima nešioti abu
Užėjau ir aš su jumis pasidžiaugti - gimtadieniui gavau pačią nerealiausią, kaip pavadinau "tūkstantmečio" dovaną - MB pasipiršo Tik va, vis bandau išsiaiškinti, ant kurios rankos nešiojamas žiedelis? Nes iš tos laimės net pasimetėm, nebežinom ant kurios rankos
O vestuvinis ant dešinės ar kairės Lietuvoj dedamas? Sužadėtuvių tada ant priešingos, kad būtų galima nešioti abu
suzadetuviu zieda pries vestuves nesiojau ant kaires rankos, vestuviu diena ji saugiai padejau i dezute
o kaip nesioja ziedus po vestuviu, tai maciau ivairiu variantu, manau nera skirtumo.
tik is kai kuriu bobuciu girdejau kad pirmus metus negalima suzadetuviu ziedo nesiot kartu su vestuviniu neaisku kodel bet ir nesigilinau
as tai ne tik suzadetuviu nenesioju, bet paskutiniu metu ir vestuvinio kazka veikdama viena karta nusiemiau, kita tai taip ir liko dezuteje
o kaip nesioja ziedus po vestuviu, tai maciau ivairiu variantu, manau nera skirtumo.
tik is kai kuriu bobuciu girdejau kad pirmus metus negalima suzadetuviu ziedo nesiot kartu su vestuviniu neaisku kodel bet ir nesigilinau
as tai ne tik suzadetuviu nenesioju, bet paskutiniu metu ir vestuvinio kazka veikdama viena karta nusiemiau, kita tai taip ir liko dezuteje
o as manau, kad kiekviena turi pati nuspręsti ant kokio pirstuko nores nesioti ziedeli. o tie prietarai tai as jais netikiu. suzadetuviu ziedelis man yra labai brangus, manau pirsdamasis zmogelis atiduoda svo sirdi. o pasideti ir cedyti dezuteje žieda manau yra absurdas.
Pagal viską, vestuvinis žiedelis nešiojamas ant dešinės rankos, taip sužadėtuvių nešiojamas ant kairės Čia kaip sako, nerašyta taisyklė nors kaip kiekvienas nori, taip nešioja
Suzadetugviu zieda visada nesiojau ant desines rankos bevardzio pirsto, buvo klausianciu kodel taip, nes jug tas pirstas vestuvinio ziedo vieta, o ji nesiojau ten nes tai mano vyro dovanotas ziedas ir nesvarbu, kad dar nesituoke buvom, tiesiog kitur nenorejau vestuviu diena persidejau ant kaires rankos bevardzio o po vestuviu vyras sako na jau jis kaip ir nebereikalingas, galesi nebenesioti, sitai minciai nepritariau
Buvau girdejusi ivairiu nuomoniu kaip cia ka reikia nesioti ir kai pries kelias dienas man pasipirso, tai dabar ziedeli nesioju ant desines rankos, o per vestuves planuoju ji pakeisti i vestuvini arba kartais panesiosiu ant kaires rankos Tiesiog kartu taip nusprendeme
QUOTE(BaMbiZe @ 2009 07 20, 15:02)
Pagal viską, vestuvinis žiedelis nešiojamas ant dešinės rankos, taip sužadėtuvių nešiojamas ant kairės Čia kaip sako, nerašyta taisyklė nors kaip kiekvienas nori, taip nešioja
Tokios nerasytos taisykles nera
Uzsienyje dazniau nesiojama ant tos rankos ant kurios veliau maunamas vestuvinis ziedas.
Lietuvoje, kaip matosi, skirtingai.