Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

sveikinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2009 01 23, 22:25)
mergaites as zinokit labai noriu pasigirti (beje jums pirmoms), man siandien pasipirso!!!! smile.gif) tobulas mazas balto aukso ziedukas su akmenuku, norisi verkt is laimes wink.gif)

Labai labai sveikinam 4u.gif

Oi prisimenu ir as savo pirmaji suzadetines jausma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2009 01 23, 23:25)
mergaites as zinokit labai noriu pasigirti (beje jums pirmoms), man siandien pasipirso!!!! smile.gif) tobulas mazas balto aukso ziedukas su akmenuku, norisi verkt is laimes wink.gif)

ooo,valiooo drinks_cheers.gif go,go girl thumbup.gif nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Insa wub.gif kaip malonu wub.gif
Atsakyti
na o as suzadetuviu ziedo isvis nemuviu mano vyras juos pagal uzsakyma padare du vienodus mum abiem, taigi pries vestuves juos nusiemem ir pakeitem i vestuvinius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitynka @ 2009 02 02, 14:24)
na o as suzadetuviu ziedo isvis nemuviu mano vyras juos pagal uzsakyma padare du vienodus mum abiem, taigi pries vestuves juos nusiemem ir pakeitem i vestuvinius thumbup.gif

As tik is pradziu kelis menesiu muvejau, po to pasidare didelis ir padejau i skrynele biggrin.gif
Atsakyti
man tai uzmove zieduka ant desines rankos pirsto, tai ir nesioju.dabar jau artejant vestuviu dienai galvoju, kad ji persimausiu ant kaires, bet tada jau ir man taps didelis, nes puse nr desines rankos pirstas storesnis. reiks mazinti
Atsakyti
as suzadetuviu nesioju ant kaires rankos bevardzio, o auksini ant desines reikes smile.gif tik nzn ar vienu metu abu juos nesiot ziuresim, nes skirtingi metalai
Atsakyti
As pritarsiu tai nuomonei, kad suzadetuviu ziedelis lieka ant kairios rankos bevardzio, o vestuvinis ant desinios rankos bevardzio.

O kaip merginos gal esat girdejusios ar galima pasisventinti suzadetuviu zieda ir kada tai padaryti?
Atsakyti
O aš nešioju retai, tik tada, kai norisi. Paprastai ant kairės rankos. Ir kažkaip visai nesuku galvos, kur, kada, kaip "reikia" jį nešioti. Aš net ir vestuvinio žiedo nežadu nešiot pastoviai (pvz., indus plaut su juo, gamtoj laužą kurt ar sporto klube laužyt). smile.gif
Atsakyti
As irgi nesuku galvos, ant kurio pirsto nesiot ax.gif , uzmove ant desines rankos, tai ir nesiosiu iki vestuviu. Paskui ant kaires permausiu, o desine ranka bus skirta tik vestuviniam ziedeliui biggrin.gif .
Zinau, kad galima baznycioj susitart del visos suzadetuviu ceremonijos. Kazkur buvau radusi visas maldas, kokios tuo metu skaitomos. Duodami ir tam tikri pasizadejimai. Turetu but grazi ceremonija ... Tai ir ziedus galima pasventint tada smile.gif. happy.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif As savo suzadetuviu ziedeli nesioju ant kaires rankos vidurinio pirsto, nes is viso nesioju tris auksinius ziedus, todel reikia paskirstyt kad graziai deretu blush2.gif taciau db jau galvoju, kad jei netiks prie vestuvinio ziedo ir bus nepatogu, tai persimausiu ant kitos rankos. Nors vestuvinis ziedas taip pat bus balto aukso, su trupuciu geltono, tai manau deres salia ax.gif O dar norejau jusu paklaust, ar vesyuviu diena mausites kitus ziedus? ar uzsimausit tik baznycioj jau vestuvini? smile.gif
Atsakyti