QUOTE(Insa @ 2009 01 23, 22:25)
mergaites as zinokit labai noriu pasigirti (beje jums pirmoms), man siandien pasipirso!!!! ) tobulas mazas balto aukso ziedukas su akmenuku, norisi verkt is laimes )
Labai labai sveikinam
Oi prisimenu ir as savo pirmaji suzadetines jausma
QUOTE(Insa @ 2009 01 23, 23:25)
mergaites as zinokit labai noriu pasigirti (beje jums pirmoms), man siandien pasipirso!!!! ) tobulas mazas balto aukso ziedukas su akmenuku, norisi verkt is laimes )
ooo,valiooo go,go girl nuosirdziausi sveikinimai
na o as suzadetuviu ziedo isvis nemuviu mano vyras juos pagal uzsakyma padare du vienodus mum abiem, taigi pries vestuves juos nusiemem ir pakeitem i vestuvinius
QUOTE(sigitynka @ 2009 02 02, 14:24)
na o as suzadetuviu ziedo isvis nemuviu mano vyras juos pagal uzsakyma padare du vienodus mum abiem, taigi pries vestuves juos nusiemem ir pakeitem i vestuvinius
As tik is pradziu kelis menesiu muvejau, po to pasidare didelis ir padejau i skrynele
as suzadetuviu nesioju ant kaires rankos bevardzio, o auksini ant desines reikes tik nzn ar vienu metu abu juos nesiot ziuresim, nes skirtingi metalai
As pritarsiu tai nuomonei, kad suzadetuviu ziedelis lieka ant kairios rankos bevardzio, o vestuvinis ant desinios rankos bevardzio.
O kaip merginos gal esat girdejusios ar galima pasisventinti suzadetuviu zieda ir kada tai padaryti?
O kaip merginos gal esat girdejusios ar galima pasisventinti suzadetuviu zieda ir kada tai padaryti?
As irgi nesuku galvos, ant kurio pirsto nesiot , uzmove ant desines rankos, tai ir nesiosiu iki vestuviu. Paskui ant kaires permausiu, o desine ranka bus skirta tik vestuviniam ziedeliui .
Zinau, kad galima baznycioj susitart del visos suzadetuviu ceremonijos. Kazkur buvau radusi visas maldas, kokios tuo metu skaitomos. Duodami ir tam tikri pasizadejimai. Turetu but grazi ceremonija ... Tai ir ziedus galima pasventint tada .
Zinau, kad galima baznycioj susitart del visos suzadetuviu ceremonijos. Kazkur buvau radusi visas maldas, kokios tuo metu skaitomos. Duodami ir tam tikri pasizadejimai. Turetu but grazi ceremonija ... Tai ir ziedus galima pasventint tada .
Sveikutes As savo suzadetuviu ziedeli nesioju ant kaires rankos vidurinio pirsto, nes is viso nesioju tris auksinius ziedus, todel reikia paskirstyt kad graziai deretu taciau db jau galvoju, kad jei netiks prie vestuvinio ziedo ir bus nepatogu, tai persimausiu ant kitos rankos. Nors vestuvinis ziedas taip pat bus balto aukso, su trupuciu geltono, tai manau deres salia O dar norejau jusu paklaust, ar vesyuviu diena mausites kitus ziedus? ar uzsimausit tik baznycioj jau vestuvini?