O as muvesiu kartu ant desines rankos bevardzio pirsto. Nes ir juveliras sake, kai rinkomes vestuviunius ziedus, kad juos reikia rinkti prie suzadetuviu ziedo. Ir anksciau katalogose maciau, kad labai daznai daro suzadetuviu ir vestuvini tokius meninius, kad jie kartu sudaro vieninga rasta
As turiu kita klausima: ar galima baznycioje per ceremonija muveti suzadetuviu zieda?
o man kazkaip iki siol atrode, kai jau uzmauna sutuoktuviu zieda, tai suzadetuviu ziedelis guli dezutej. juk suzadetuviu etapas baigtas o butent tai simbolizuoja tas ziedas
QUOTE (Peledike @ 2004 07 26, 21:00) |
o man kazkaip iki siol atrode, kai jau uzmauna sutuoktuviu zieda, tai suzadetuviu ziedelis guli dezutej. juk suzadetuviu etapas baigtas o butent tai simbolizuoja tas ziedas |
Ką tu - tokį grožį palikti trūnyti? Sakyčiau, abu žiedai, nors ir simbolizuoja skirtingus etapus, tiesiog negali būti atskirai vienas nuo kito
QUOTE (kava @ 2004 07 27, 07:42) |
Ką tu - tokį grožį palikti trūnyti? Sakyčiau, abu žiedai, nors ir simbolizuoja skirtingus etapus, tiesiog negali būti atskirai vienas nuo kito |
Nu as irgi taio galvoju, jeigu jau labai trukdys man tas suzadetuviu ziedas, tai nusiimsiu. Bet siaip tai jis man lygiai toks pat svarbus, kaip ir vestuviu, Be sio ziedo, nebutu ir vestuviu
Na as irgi galvojau ka cia reikes su tuo suzadetuviu ziedeliu daryti Tikriausiai taip pat perkelsiu ant kaires rankos, nors iki vestuviu nesiosiu ant desines rankos
o ash girdejau, kad dazhnai (bet tai amerikietishka praktika) vestuvini ir suzadietuviu zhiedus po kiek laiko sujungia i viena zhieda. nezinau, kaip tai darosi, ar juos sulituoja, ar suvirina bet kad taip daro, tikrai zhinau.
tai gal ir chia pas mus reikia taip daryti?
tai gal ir chia pas mus reikia taip daryti?
nu jo, as platina su 3 spalvu auksu, kai sujungciau nesamone, taigi skirtingi metalai skirtingose temperaturose lydosi, ir tokiu ziedu jau nei pamazinsi, nei ka kita su jais padarysi.
As kaip jau sakiau vestuvini nesioju ant kaires rankos, suzadetuviu taip ir liko ant desines. Kazkada pamirsau suzadetuviu zieda uzsidet, tai vyras erzinos, kad matai jau nebesvarbus tapo , nes anksciau as be jo ne zingsnio, tai ir nesioju abu dabar
As kaip jau sakiau vestuvini nesioju ant kaires rankos, suzadetuviu taip ir liko ant desines. Kazkada pamirsau suzadetuviu zieda uzsidet, tai vyras erzinos, kad matai jau nebesvarbus tapo , nes anksciau as be jo ne zingsnio, tai ir nesioju abu dabar
viskas taip, kaip tu parashei... bet gi prisiminkim, kokie yra tie suzadietuviniai amerikonishki zhiadai?! butinai auksninis ir su deimantu! o vestuviniai - kaip musu klasikiniai... gal todel pas juos ir galima tuoz zhiedus sujungti?
nes mano suzadietuviu sidabrinis... su auksu irgi zhiurisi nekaip:(
nes mano suzadietuviu sidabrinis... su auksu irgi zhiurisi nekaip:(
Na o mano abu ziedeliai jau 2 metukus ant desines rankutes bevardzio pirsto draugauja, ir man labai graziai atrodo. Nors kazkas sake kad jei ant vieno pirsto vestuvinis ir dar koks nors ziedas tai tipo irgi issiskyrusi, bet as tuo netikiu
QUOTE (vitule @ 2004 07 29, 10:34) |
Na o mano abu ziedeliai jau 2 metukus ant desines rankutes bevardzio pirsto draugauja, ir man labai graziai atrodo. Nors kazkas sake kad jei ant vieno pirsto vestuvinis ir dar koks nors ziedas tai tipo irgi issiskyrusi, bet as tuo netikiu |
issiskyre vestuviniu ziedu nenesioja
ai dzin tie amerikonai, panos, nesiokit, kaip norit ir ka norit As nesioju, nes man tas ziedas brangus, kitai gal atrodo, kad ji reik nusiimt, nes tas etapas baiges, tai tegul taip ir daro. Gerai yra tai, kas tinka kiekvienai.
As ji nesiosiu, gal kazkada sunui paduosiu, kai pirstis nores ar dukrai atiduosiu per daug brangus dezutej laikyt
Papildyta @ [mergetime]1091090222[/mergetime]
aha, issiskyre ziedu nenesioja, ir pvz daug kas nededa ziedo ant kaires rankos, nes tipo nesupras Lietuvoj, kad vedes, o man atrodo, kad svarbiau, kad tu zinai, kad vedes ir ka tas ziedas reiskia, o ne ka kas pagalvos
As ji nesiosiu, gal kazkada sunui paduosiu, kai pirstis nores ar dukrai atiduosiu per daug brangus dezutej laikyt
Papildyta @ [mergetime]1091090222[/mergetime]
aha, issiskyre ziedu nenesioja, ir pvz daug kas nededa ziedo ant kaires rankos, nes tipo nesupras Lietuvoj, kad vedes, o man atrodo, kad svarbiau, kad tu zinai, kad vedes ir ka tas ziedas reiskia, o ne ka kas pagalvos
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 07 29, 08:36) |
issiskyre vestuviniu ziedu nenesioja |
Arba nesioja ant kaires rankos