Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(roman @ 2007 12 17, 14:51)
muviu zieda taip pat nat desines rankos bevardzio pirstelio kaip ir priklauso  biggrin.gif

Man atrodo, kad kaip tik ant kairės rankos bevardžio piršto reikia nešioti, bent jau man taip vaikinas sakė smile.gif
Atsakyti
Mano suzadetuviu ziedukas turi 10 deimanto akuciu isilgai, o vestuvinis net 16 smulkiu wub.gif
Zodziu kaip suzadetuves trumpa yzanga... blush2.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif na štai ir aš jau esu sužadėtinė smile.gif mano žiedukas tai su 1didele akute ir 3 mazytem wink.gif laaaabai grazus smile.gif o vestuvinis tai nezinau koks bus smile.gif
Atsakyti
Maniskis ziedelis tai su trim kvadratinem akutem. Nepasakysi nei kad balto, nei kad geltono aukso, nes ir to ir to yra smile.gif Bet nerealiai grazus. Beje, svieciasi, kad ir mano vestuvinis su trim kvadratinem akutem us. Simboliska smile.gif Tik nezinau, po vestuviu nesioti suzadetuviu zieda, ar ne?.... man jis taip patinka... Beje, netgi manau vestuvini ant kaires nesioti - arciau sirdies.....
Atsakyti
Mano suzadetuviu ziedelis balto ir geltono aukso su safyro akyte, o vestuviu - taip pat balto ir geltono aukso su skaidriu deimanciuku wub.gif

del to abu dera! o nesioju kaip, man rodos, ir pridera - suzadetuviu ant kaires rankos, o vestuviu - ant desines rankos bevardziu pirstuku bigsmile.gif abu laaabai graziai spindi! thumbup.gif

tiesa sakant, vis pagalvoju, kad labai dziaugiuosi, kad MB man taip graziai pasipirso ir padovanojo ziedeli wub.gif kazkodel siais laikais labai daug merginu ziedelio negauna, kartais net pacios vestuviu "ispraso" ir prie altoriaus ikalbineja eiti pacios be jokiu suzadetuviu schmoll.gif

man labai grazu, kai vaikinas pats papraso buti zmona, nors ir seniai galejo buti aisku, kad tuoksimes, bet to paprase JIS, o ne as, todel gal ir pats jauciasi kaip RITERIS, kaip paprases moters rankos biggrin.gif man taip grazu wub.gif
Atsakyti
Labai noriu ir as pasigirti savo suzadetuviu ziedeliu. Jis toks netradicinis bet man labai patinka ir juo labai dziaugiuosi. Tikiuosi gerai nuoroda idejau ir ji atsidarys smile.gif

Ernest Jones
Atsakyti
QUOTE(Ingute22 @ 2007 12 27, 12:18)
Labai noriu ir as pasigirti savo suzadetuviu ziedeliu. Jis toks netradicinis bet man labai patinka ir juo labai dziaugiuosi. Tikiuosi gerai nuoroda idejau ir ji atsidarys smile.gif

Ernest Jones

grazus wub.gif
mano toks kaip tas vifurinis rinkutis pas tave tik auksinis 4u.gif
Atsakyti
Va mano ziedelis. Jis ne pilkas, kaip matosi nuotraukoje, o auksinis.

user posted image
Atsakyti
mano suzadetuviu ziedelis is balto aukso su briliantu.zodziu,tradicinis wub.gif o nesioju as ji ant kaires rankos bevardzio.kai susituoksim arba abu nesiosiu ant vieno irsto,arba suzadetuviu paliksiu kur ir dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 02 sausio 2008 - 17:55
QUOTE(Wilidza @ 2007 12 27, 15:06)
Va mano ziedelis. Jis ne pilkas, kaip matosi nuotraukoje, o auksinis.

user posted image

Labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovaite @ 2007 12 17, 17:23)
Man atrodo, kad kaip tik ant kairės rankos bevardžio piršto reikia nešioti, bent jau man taip vaikinas sakė smile.gif

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 01 02, 18:55)
nesioju as ji ant kaires rankos bevardzio.kai susituoksim arba abu nesiosiu ant vieno irsto,arba suzadetuviu paliksiu kur ir dabar mirksiukas.gif

Mano giliu įsitikinimu sužadėtuvių žiedas mūvimas ant dešinės rankos bevardžio pirštelio, o kai susituokiama, tuomet sužadėtuvių žiedelis peršoka ant kairės rankos bevardžio, užleisdamas vietą vestuviniam žiedui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2008 01 14, 15:24)
Mano giliu įsitikinimu sužadėtuvių žiedas mūvimas ant dešinės rankos bevardžio pirštelio, o kai susituokiama, tuomet sužadėtuvių žiedelis peršoka ant kairės rankos bevardžio, užleisdamas vietą vestuviniam žiedui smile.gif

ir as visada taip maniau g.gif
Atsakyti