Mano su tikru deimantuku yra ziedelis.Bet kai i kai i ji pasiziuriu,nejauciu,kad jis man brangus pinigine prasme.Kuklus ziedelis,kuris man labai brangus mano sirdziai
QUOTE(Amliva @ 2006 12 18, 11:10)
Mano su tikru deimantuku yra ziedelis.Bet kai i kai i ji pasiziuriu,nejauciu,kad jis man brangus pinigine prasme.Kuklus ziedelis,kuris man labai brangus mano sirdziai
Mano tai su trijais bet tikrai sutinku jog svarbiausia kaip sirdeleje jautiesi o ne ziedas
QUOTE(Amliva @ 2006 12 18, 13:10)
Papildyta:
QUOTE(Hun @ 2006 12 18, 16:24)
Mano tai su trijais bet tikrai sutinku jog svarbiausia kaip sirdeleje jautiesi o ne ziedas
QUOTE(hefaiste @ 2006 12 14, 16:44)
man regis aš žinau kas ten per akmenukas
Žiedelis vadinasi "Princess", o akmenukas (na šioje nuotraukoje sunku įžiūrėti), bet įtariu, kad kaip ir mano.... Topazas...ane?
[attachmentid=81669][attachmentid=81670]
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2006 12 22, 09:47)
man regis aš žinau kas ten per akmenukas
Žiedelis vadinasi "Princess", o akmenukas (na šioje nuotraukoje sunku įžiūrėti), bet įtariu, kad kaip ir mano.... Topazas...ane?
O gal ten ne topazas, o cirkonis, nes baltas...?
QUOTE(Geliuke @ 2006 12 22, 10:13)
O gal ten ne topazas, o cirkonis, nes baltas...?
Na čia gali pasakyti tik pati hefaistė , kadangi nuotrauka nekokybiška, tačiau ten matomas melsvokas atspalvis (beje, topazai būna ne tik žydri, būna mėlyni, būna dūminiai (pilkšvai rusvi...) žodžiu nuo radimvietės priklauso ir kitų dalykų). Kitas dalykas, kad ir žiedo spalva nuotraukoje neprimena aukso, o geležį, jei jau prie spalvų "kabintis", taip, kad čia dar didelis klausimas kaip tas žiedas realiai atrodo. Nekokybiškoje nuotraukoje galima pamatyti tai ko nėra realybėje-juk nesame "vyžų laikmečio" piliečiai, tad nemanau, kad hefaistei vyriškis būtų padovanojęs geležinį žiedą su stikliuku Na čia tik mano spėjimas.
Dar spėjau (dėl topazo) ir dėl kitos priežasties, nes su tais žiedais kaip ir su suknelėmis: tam tikram modeliui ir vardas duodamas, ir atitinkami akmenys įsodinami . Na o jei ir cirkonis, tai kas iš to-geriau cirkonis nuo širdies, nei "cirkoniukas" neva deimantukas (parduotuvėse teko ir tokių dalykų matyti-reiktų užsiundyti kontrolę )
Sveikutes,as taip pat nuo spalio turiu savo ziedeli,labai netiketai gavau,nes buvom visada is tu poru,kurie nekalba apie vedybas,nors kartu 4metukai,tai kai viskas labai labai romantiskai ir netiketai ivyko...jau visai buvau apsiasarojusi nuo graziu zodziu...is karto net neatkreipiau demesio,kad ziedukas su deimantuku...kai pamaciau tai dar labaiu susigraudinau,nes maniskis tikrai ne per daugiausiai tu pinigeliu uzdirba,tai pagalvojau kiek reikejo taupyti ir kartu visa laika stengtis,kad man nieko netruktu,kad nesuuosciau jo ketinimu...nors zinau,kad buciau buvus ne maziau laiminga gavus sidabrini kuklu ziedeli!
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2006 12 22, 10:28)
Na čia gali pasakyti tik pati hefaistė , kadangi nuotrauka nekokybiška, tačiau ten matomas melsvokas atspalvis (beje, topazai būna ne tik žydri, būna mėlyni, būna dūminiai (pilkšvai rusvi...) žodžiu nuo radimvietės priklauso ir kitų dalykų). Kitas dalykas, kad ir žiedo spalva nuotraukoje neprimena aukso, o geležį, jei jau prie spalvų "kabintis", taip, kad čia dar didelis klausimas kaip tas žiedas realiai atrodo. Nekokybiškoje nuotraukoje galima pamatyti tai ko nėra realybėje-juk nesame "vyžų laikmečio" piliečiai, tad nemanau, kad hefaistei vyriškis būtų padovanojęs geležinį žiedą su stikliuku Na čia tik mano spėjimas.
Dar spėjau (dėl topazo) ir dėl kitos priežasties, nes su tais žiedais kaip ir su suknelėmis: tam tikram modeliui ir vardas duodamas, ir atitinkami akmenys įsodinami . Na o jei ir cirkonis, tai kas iš to-geriau cirkonis nuo širdies, nei "cirkoniukas" neva deimantukas (parduotuvėse teko ir tokių dalykų matyti-reiktų užsiundyti kontrolę )
aisku ne gelezinis, sidabras ten. Niu bet baikit apie manaji ziedeli jau - uztenka, geriau savuosius rodykit
QUOTE(hefaiste @ 2006 12 14, 16:44)
kuklus, mielas, grazus ziedelis
QUOTE(hefaiste @ 2006 12 24, 00:12)
aisku ne gelezinis, sidabras ten. Niu bet baikit apie manaji ziedeli jau - uztenka, geriau savuosius rodykit
Oops , tai, kad jau parodytas
mano suzadetuviu ziedukas auksinis su 6 akutemis,.kazkaip visada galvojau kad suzadetuviu ziedukas turi buti su iskile akute,jeigu supratote ka omenyje turiu,..na o taip gavosi kad turiu suzadetuviu zieduka lygu ir sesios akutes,.nes kazkada girdejo mano vyras,kad uzsiminiau kad turi buti trys akutes ziedukyje,.nes jos kazka reiskia,laime ir pan,.tai maniskis padovanojo ne su trimis akutemis o su sesiomis,sako kad uztkrintai butu laime:)
vestuviu diena suzadetuviu zieduka uzsidejau ant kaires rankos pirsto,.vestuviniui ziedukui palikauvieta. Taip iki siol nesioju,.nes salia vienas kito mano ziedukai nesiziuri,ta prasme vestuviu ziedukas neisryskeja,nes abu lygus.
vestuviu diena suzadetuviu zieduka uzsidejau ant kaires rankos pirsto,.vestuviniui ziedukui palikauvieta. Taip iki siol nesioju,.nes salia vienas kito mano ziedukai nesiziuri,ta prasme vestuviu ziedukas neisryskeja,nes abu lygus.