O aš sužadėtuvių žieduką išsirinkau pati kartu su MB o vakare tik sužinojau kokia proga man jis skirtas ir užmautas ant pirštelio.
QUOTE(inte @ 2006 12 08, 00:12)
O aš sužadėtuvių žieduką išsirinkau pati kartu su MB o vakare tik sužinojau kokia proga man jis skirtas ir užmautas ant pirštelio.
O sveikinu, kada vestuves???
as tai irgi jau turiu , bai grazutis, pirkome ir rinkomes kartu, dabar laukiu kada uzmaus vestuvini
QUOTE(welkom1 @ 2006 12 08, 11:02)
as tai irgi jau turiu , bai grazutis, pirkome ir rinkomes kartu, dabar laukiu kada uzmaus vestuvini
O as dar neturiu nei to nei to, bet vis laukiu laukiu vistiek kazkada uzmaus, jauciu kad tuoj
QUOTE(doviliuke21 @ 2006 12 08, 12:07)
O as dar neturiu nei to nei to, bet vis laukiu laukiu vistiek kazkada uzmaus, jauciu kad tuoj
As tai pati prisiprasiau , jis pirko sau subuferi, tai sakau ka man nupirksi..., tai paprasiau zieduko
QUOTE(welkom1 @ 2006 12 08, 10:48)
As tai pati prisiprasiau , jis pirko sau subuferi, tai sakau ka man nupirksi..., tai paprasiau zieduko
Saunuole
Maniskis tai romantiskai pasipirso kaip ir priklauso Kadangi neturiu tevo, tai atsiklause mano Broliuko ar jis atiduotu mano ranka ir sirdi jam, o paskui pridege zvakuciu, papilste burbuliuku, priklaupe visu daugu akivaizduoje ir paklause ar tekesiu uz jo Dar dabar pamenu kaip sirdele suvirpejo ir dziaugsmo asaros patvino Na o drauges aisku puole ziedo apziurineti
QUOTE(Hun @ 2006 12 08, 16:53)
Saunuole
Maniskis tai romantiskai pasipirso kaip ir priklauso Kadangi neturiu tevo, tai atsiklause mano Broliuko ar jis atiduotu mano ranka ir sirdi jam, o paskui pridege zvakuciu, papilste burbuliuku, priklaupe visu daugu akivaizduoje ir paklause ar tekesiu uz jo Dar dabar pamenu kaip sirdele suvirpejo ir dziaugsmo asaros patvino Na o drauges aisku puole ziedo apziurineti
Saunuolis tavo busimas vyras, ant ranku toki tik ir nesiot
kaip pasakoj
Nesuprantu visai, vienos vienaip kitos kitaip
Aš nešioju ant dešinės rankos, o po vestuvių nešiosiu abu ant to paties piršto (nes man grazu du, jau matavaus, ir be to ant kito kurio nors piršto netinka, nei ant tos pacios rankos nei ant kitos)
Papildyta:
Mes irgi žiūrinėjom kažkada, jis suprato kokie man patinka ir pasipiršo po kažkiek laiko.
Na, galima sakyti, pataikė
Jis nestandartiškas,su iškilumu, todėl būna dienų, kad užknisa bet patrinu, tas auksas ir akutes pradeda blizgėt, ir aš susilydau kaip šarka ir vel pradeda patikt
Nors, pastaruoju metu aš jo jau nebejaust pradėjau (nors žiema, pirštines reik nešiot, bet kažkaip pripratau, o praejo jau daugiau nei metai ).
va, nelabai matos, kazkada nufotkinau, tingiu is naujo
Aš nešioju ant dešinės rankos, o po vestuvių nešiosiu abu ant to paties piršto (nes man grazu du, jau matavaus, ir be to ant kito kurio nors piršto netinka, nei ant tos pacios rankos nei ant kitos)
Papildyta:
QUOTE(inte @ 2006 12 07, 23:12)
Mes irgi žiūrinėjom kažkada, jis suprato kokie man patinka ir pasipiršo po kažkiek laiko.
Na, galima sakyti, pataikė
Jis nestandartiškas,su iškilumu, todėl būna dienų, kad užknisa bet patrinu, tas auksas ir akutes pradeda blizgėt, ir aš susilydau kaip šarka ir vel pradeda patikt
Nors, pastaruoju metu aš jo jau nebejaust pradėjau (nors žiema, pirštines reik nešiot, bet kažkaip pripratau, o praejo jau daugiau nei metai ).
va, nelabai matos, kazkada nufotkinau, tingiu is naujo
As manau, kad tradicija atejo ir svetur, tai ir reiktu nesioti pagal ta tradicija- suzadetuviu su vestuviu kartu, nebent jie visiskai nederes tarpusavy. kadangi mes planuojame vestuvinius visiskai lygius, be jokiu raiziniu, be akuciu ir pan ir t.t., tai manasis suzadetuviu , manau, deres su vestuviniu, nes suzadetuviu ziedelis tas "tradicinis"- deimantas,kuri laiko sieneles
Beje, jis man labai svarbus, nei trupucio ne maziau svarbus uz vestuvini
Beje, jis man labai svarbus, nei trupucio ne maziau svarbus uz vestuvini
QUOTE(Hun @ 2006 12 08, 16:53)
Saunuole
Kaip romantiska
QUOTE(inte @ 2006 12 07, 23:12)
o kai rinkaisi ne trupucio nenutuokei, kokiai progai jis bus skirtas?
As tai tokius dalykus is tolo uzuodziu
QUOTE(nenormali @ 2006 12 12, 16:51)
o kai rinkaisi ne trupucio nenutuokei, kokiai progai jis bus skirtas?
Mums asmeniškai tos sužadėtuvės nebuvo paslaptis Kokia dar gali būt paslaptis juk kalbiesi, planuoji ir pan. O tas pasipiršimas šiaip ar taip žinojau, kad bus, o tas žiedas, kuri irgi apžiūrinėjom irgi aišku buvo kam jis bus skirtas Tik apsimetam kad šiaip sau vaikštom ir žiūrinėjam