Čia mano sužadėtuvių žiedelis.
Buvo įteiktas daugiau nei prieš metus.
O pvz as is vis suzadetuviu ziedo neturiu ir nejauciau poreikio is savo vyrelio tokio ziedelio, kai nusprendem tuoktis. Dabar uztenka ir vestuvinio. Ir is vis "suzadetuviu ziedas" man kazkaip senoviskai skamba
O man labai šiuolaikiškai skamba Ypatingas jausmas buvo, kai pasipiršo ir jį įteikė, ir dar ypatingesnis jausmas jį nešioti
Ir as su pasididziavimu nesioju savo suzadetuviu zieduka
Ir dar ilgai zadu nesioti-veliau kartu su vestuviniu
Ir kodel senamadiskai skamba? Man atrodo, kad bent jau Lietuvoj ne taip jau seniai atejo (sugrizo) ta tradicija, nes nepamenu, kad tarybiniais laikais ar mano tevu laikais kas nors butu "susizadeje" ir nesioje suzadetuviu ziedus...
Pvz. Anglijoj tai is viso neisivaizduojama vestuviu be suzadetuviu.
Ir dar ilgai zadu nesioti-veliau kartu su vestuviniu
Ir kodel senamadiskai skamba? Man atrodo, kad bent jau Lietuvoj ne taip jau seniai atejo (sugrizo) ta tradicija, nes nepamenu, kad tarybiniais laikais ar mano tevu laikais kas nors butu "susizadeje" ir nesioje suzadetuviu ziedus...
Pvz. Anglijoj tai is viso neisivaizduojama vestuviu be suzadetuviu.
QUOTE(Cica:) @ 2006 09 24, 13:48)
O aš savo sužadėtuvių žiedą nešioju ant kairės Man mylimasis jį užmovė ant to piršto, tai net nesinori jo persimauti ant kitos rankos O kai susituoksime, vestuvinį nešiosiu ant dešinės, o sužadėtuvių-ant kairės, nes man jie abu vienodai svarbūs bus
Čia mano sužadėtuvių žiedelis, su rubinukais ir deimančiukais
Na jo busimasis turbut ne viena tukstantele paaukojo
QUOTE(Cica:) @ 2006 09 24, 13:48)
O aš savo sužadėtuvių žiedą nešioju ant kairės Man mylimasis jį užmovė ant to piršto, tai net nesinori jo persimauti ant kitos rankos O kai susituoksime, vestuvinį nešiosiu ant dešinės, o sužadėtuvių-ant kairės, nes man jie abu vienodai svarbūs bus
Cica:) labai grazus manikiuras atsiprasau, kad pastaba ne i tema, bet man labai patiko o ziedukas tai labai prabangus
As irgi turiu ir nesioju suzadetuviu ziedeli su deimantuku ir man jis toks neapsakomai mielas ir svarbus
Po vestuviu (nuo vasaros vidurio) beveik kitokiu ziedu ir nenesiojau, tik ant desines rankos vestuvini, o ant kaires - suzadetuviu, nors anksciau kiekviena diena kazka pakeisdavau
QUOTE(doviliuke21 @ 2006 09 25, 13:04)
Na jo busimasis turbut ne viena tukstanteli paaukojo
Bet saunuolis, nes super grazus....
Doviliuke, Geliuke, ačiuks už gražius žodžius man irgi mano žiedelis įspūdingas Numanau, kad kainavo ne viena tukstanteli..Net bandžiau jo išklaust, kiek pinigėlių išleido, bet jis, aišku, nepasakė Tik sakė, kad man tai neturėtų rūpėti Sako:" Juk peršuosi tik vieną kartą gyvenime"
Sužadėtuvių ir vestuvinis. Abu balto ir geltono aukso.
o toks BUVO mano