Sveikutes:)
Sedejau sedejau ir sugalvojau, kur reikes muveti suzadetuviu grazuji zieda, kai jau bus uzmautas vestuvinis? Kiek girdejau jis kartu muvimas su vestuviniu, bet man kazkaip nesiziuri jie kartu
Šiaip sužadėtuvių žiedas mūvimas ant kairės rankos bevardžio piršto (aš tik ant didžiojo, nes didelis ), o vestuvinis - ant dešinės bevardžio. Tai nelabai suprantu tą mūvėjimą abiejų žiedukų ten pat Juk jie abu labai svarbūs, ir turi turėti savo vietą
Gera tema uzvedei. As irgi apie tai vis galva suku... Mano suzadetuviu ziedas yra su gintariukais, taigi ne tik kad su vestuviniu ziedu nesiziuri, bet net vestuvinis ant to paties pirsto normaliai neuzsimauna. As tai gal galvoju vestuviu ryta suzadetuviu zieda uzsimauti ant kitos rankos, kad po to nereiktu persimaudineti. Bet tikriausiai jie abudu net ant skirtingu ranku nesiziures... bet juk neeisiu i vestuves be suzadetuviu ziedo... O kaip, jus, mergaites, darot????????
QUOTE (kava @ 2004 07 20, 09:01) |
Šiaip sužadėtuvių žiedas mūvimas ant kairės rankos bevardžio piršto (aš tik ant didžiojo, nes didelis ), o vestuvinis - ant dešinės bevardžio. Tai nelabai suprantu tą mūvėjimą abiejų žiedukų ten pat Juk jie abu labai svarbūs, ir turi turėti savo vietą |
vat as visada ji taip ir muviu
Na, as tai kol kas muviu ant desines rankos bevardzio pirsto. Ant jo uzmove tai ir nekeiciu dislokacijos vietos.
Nu ir as dabar muviu ant desines...Bet kazkaip ir man per vestuves kazin ar jis tiks, nes bus ruzavi papuosalai, tai tas auksinis gal nelabai ziuresis Na bet jo nusiimti vistiek nesinori, ne akimirkai...Nes ir suzadetuves buvo labai prasminga diena ir tas ziedas man toks pats ssvarbus kaip ir vestuvinis bus:)
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 07 20, 09:23) |
as vestuvini muviu ant kaires, o suzadetuviu ant desines vestuvini movem ant kaires, nes arciau sirdies ir siaip didesneje pasaulio dalyje katalikai ji mauna ant kaires |
Čia gal irgi variantas neblogas... reiks dar pagalvoti, kol yra laiko
Zinokit as dar negirdejau, kad mautu nat kaires Visada issiskyre arba nasliai ant kaires rankos zieda muvedavo Idomu kazin kaip is tikruju yra?
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 20, 09:39) |
Zinokit as dar negirdejau, kad mautu nat kaires Visada issiskyre arba nasliai ant kaires rankos zieda muvedavo Idomu kazin kaip is tikruju yra? |
Na, viena mano bendradarbė būtent taip ir mūvi, aš vis pamirštu paklausti, kodėl
Suzadetuviu zieda muviu ant kaires rankos bevardzio pirsto, o vestuvini muvesiu ant desines rankos. Kai kuriose salyse vestuvinis ziedas muvimas ant kaires rankos, bet kadangi pas mus ir mano vyro salyje muvima ant desines rankos, tai mes tu tradiciju nelauzysime.