Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai mezginiai, nėriniai

QUOTE(DiRima @ 2012 12 11, 19:19)
Labai ačiū, atsidarė  4u.gif ,atrodo pakankamai sudėtingai, bandysiu šifruoti  g.gif

Aš irgi neįsikertu blush2.gif 4 eiles matau, o paskiau nuo 10 g.gif
Atsakyti
QUOTE(DiRima @ 2012 12 11, 18:19)
Labai ačiū, atsidarė  4u.gif ,atrodo pakankamai sudėtingai, bandysiu šifruoti  g.gif

A- galvytė, B-sparneliai, C-sijonėlis. Kažkur lyg ir lietuvišką aprašymą buvau radusi, bet dabar neberandu... Gal kas įmes jei turi smile.gif
Atsakyti
Aš tą angeliuką neriu pagal save truputį: uždedu 5 akis, sujungiu į ratuką. Pirmoje eilėje žemais stulpeliais išneriu 9 akis, antroje ir trečioje kas antrą akį neriu į vieną akį po 2, po to kažkur 7 eiles neriu paprastai, neuždedant, įkišu vatelės į galvą, kad visada būtų išsipūtusi. Kai iš viso būna 10 eilių pradedu mažinti, mažinu iki kol lieka 9 akys, po to jau prasideda B dalis, daugiau viską lyg ir pagal tą schemutę neriu smile.gif Gal kiek bent pradžią paaiškinau smile.gif kai man aišku nežinau kas kitiems neaišku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 11 gruodžio 2012 - 21:13
pasirodau ir as savo eglute.Idejos pasisemiau is VikteK egluciu tik vyras liepe uzdeti antra auksta,tai ir uzdejau. smile.gif
user posted image
Atsakyti
As per velai radau sita temute, jau siems metams nelabai ka spesiu pasidaryt.Bet kitiems ideju radau thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai neriu angeliuką, gal bus tik vienas, gal daugiau, bet jau turėsiu ir schemą ir žinosiu kaip nerias. O kitiems metams lengviausia nukelt, aš už tai, kad daryt čia ir dabar jei kažkas patiko, o kitais metais gal ir skonis jau bus kitoks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 12 13, 09:54)
Aš tai neriu angeliuką, gal bus tik vienas, gal daugiau, bet jau turėsiu ir schemą ir žinosiu kaip nerias. O kitiems metams lengviausia nukelt, aš už tai, kad daryt čia ir dabar jei kažkas patiko, o kitais metais gal ir skonis jau bus kitoks 4u.gif

drinks_cheers.gif Aš dar pati neturiu kuo puošti eglę, pirma dovanoms ir labdaros mugei neriu. Eglutę tik kitą savaitę žadame puošti tai gal spėsiu prinerti smile.gif Svarbu spėti iki Kūčių vakaro pasipuošti eglutę ir namus tad iki to laiko yra. Pagal senąsias tradicijas eglė turėtų būti puošiama tik Kūčių vakarą, čia prekybininkų sumanymas ją kuo anksčiau puošti. Tad nepanikuojame, pamankštiname rankytes, pirštukus, čiumpame priemones ir gaminame grožius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 12 13, 14:17)
drinks_cheers.gif Aš dar pati neturiu kuo puošti eglę, pirma dovanoms ir labdaros mugei neriu. Eglutę tik kitą savaitę žadame puošti tai gal spėsiu prinerti  smile.gif Svarbu spėti iki Kūčių vakaro pasipuošti eglutę ir namus tad iki to laiko yra. Pagal senąsias tradicijas eglė turėtų būti puošiama tik Kūčių vakarą, čia prekybininkų sumanymas ją kuo anksčiau puošti. Tad nepanikuojame, pamankštiname rankytes, pirštukus, čiumpame priemones ir gaminame grožius  mirksiukas.gif

Aš ankstesniais metais ir puošdavau tik Kūčių vakarą, lb gerai buvo, o dabar kai vaikai didesni, tai viskas, tik darželis pasipuošė (prieš savaitę) tai parėję namo rauda kadagi mes puošim, nu ir neatlaikė mano kantrybė, sekmadienį puošėm jau...
Pas angeliuką jau ir galvutė ir sparniukai, dabar pereisiu prie kūnelio 4u.gif tik biški nesuprantu kaip čia išsiners iš tų septynių akių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 13 gruodžio 2012 - 14:07
QUOTE(Saulužė @ 2012 12 13, 14:01)
Aš ankstesniais metais ir puošdavau tik Kūčių vakarą, lb gerai buvo, o dabar kai vaikai didesni, tai viskas, tik darželis pasipuošė (prieš savaitę) tai parėję namo rauda kadagi mes puošim, nu ir neatlaikė mano kantrybė, sekmadienį puošėm jau...
Pas angeliuką jau ir galvutė ir sparniukai, dabar pereisiu prie kūnelio 4u.gif tik biški nesuprantu kaip čia išsiners iš tų septynių akių g.gif

Na jo kai į darželį eina būna kitaip...

Kai susijungia abi angeliuko pusės (nugarytė ir priekis) pas mane gaudavosi apie 14 akių, iš jų, kas antrą praleisdama, išnerdavau kitoje eilėje septynias tipo varneles \*/ , kitoje eilėje į kiekvieną varnelę nersite 3 stulpelius su vienu užmetimu tai iš karto žymiai praplatės sijonėlis smile.gif Nekokia aiškintoja iš manęs, bet gal šiek tiek aiškiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 gruodžio 2012 - 16:31
Sveikos darbstuoles smile.gif

Norejau pasiklausti, gal kuri turit nertu snaigiu schemuciu? Sioje temoje radau, bet noretusi daugiau.

Is anksto aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Khadeja @ 2012 12 13, 18:31)

Norejau pasiklausti, gal kuri turit nertu snaigiu schemuciu? Sioje temoje radau, bet noretusi daugiau.

Šitą nuordą matėte? Man tai čia nemažai atrodo ax.gif https://plus.google....6513?banner=pwa

Atsakyti
QUOTE(Khadeja @ 2012 12 13, 19:31)

Čia labai didelis pasirinkimas -

http://club.osinka.r...
http://club.osinka.r...-11201?&start=0
Atsakyti