Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai mezginiai, nėriniai

QUOTE(VikteK @ 2012 12 06, 16:54)
Aciu merginos uz tokias liaupsas  smile.gif
tikrai nera jas sudetinga megzt  smile.gif  pradedu nuo apacios, uzdedama sakykim 40-50-56 akis, o tada siaurinu sonuose po dvi akytes kol ju nelieka  smile.gif  po to tas dvi delales susiuvu prikemsu granuliu ikisu meduka ir tada siuvineju sakeles ir sagytes.

Tas kaip ir aisku,o ka dedate i pati vazoneli,kad ta sakele laikytusi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2012 12 06, 19:56)
Tas kaip ir aisku,o ka dedate i pati vazoneli,kad ta sakele laikytusi. g.gif

Plastalinas ir akmenukai smile.gif
Atsakyti
ir eglutes, ir bumboliukai su cinkeliu, mielai gauciau tokiu dovanu. Reiks kazka panasaus pasidaryti - dukrai i mokykla reikia ranku darbo eglutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VikteK @ 2012 12 06, 15:19)
Pasirodau ir as s sav eglaitem  smile.gif

Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif , aš irgi šiandien dar prieš Jūsų darbelius pamatydama pagalvojau, akd norėčiau minkštos eglutės, tik nemoku tiek megzti, kad susiaurinčiau... doh.gif
Atsakyti
na va manoji serveteles su eglutem versija
simet pasizadejau kad nepirksiu jokiu nauju priemoniu kalediniams rankdarbiams, todel eglutes baltos ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 08 gruodžio 2012 - 12:20
QUOTE(JPE @ 2012 12 06, 10:18)
As dedu putu burbula

Kur perkate šiuos burbulus.esu kelius nusipirkusi iš parduotuvės,bet jie nepigūs.Buvau užtikusi internetinės parduotuvės adresiuką.Bet užsižioplinau ir neišsaugojau adresiuko blush2.gif .Gal jūs internetu perkate?
Atsakyti
ČIA galima įsigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2012 12 09, 15:36)
ČIA galima įsigyti  4u.gif

bet kokia kaina blink.gif
perku sodo pardei ir uz 10 vnt apie 4 lt sumoku tik cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 12 09, 18:29)
bet kokia kaina  blink.gif
perku sodo pardei ir uz 10 vnt apie 4 lt sumoku tik  cool.gif

Putplasčio burbulas 10 cm skersmens. 2,35 o aš mokėjau 4 lt.Šitoje parduotuvėje pigiau ax.gif

nerine Ačiū labai ,už nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2012 12 09, 17:08)
Putplasčio burbulas 10 cm skersmens. 2,35 o aš mokėjau 4 lt.Šitoje parduotuvėje pigiau  ax.gif
    nerine      Ačiū labai ,už nuoroda  4u.gif

As perku darbstuole.eu
Atsakyti
mergaites as su klausimeliu smile.gif kuo klijuojat eglutes kai dedat i atviruko vidu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 12 10, 10:55)
mergaites as su klausimeliu smile.gif kuo klijuojat eglutes kai dedat i atviruko vidu  g.gif  blush2.gif

Tokiems paklijavimams naudoju dvipusę lipnią juostelę mirksiukas.gif
Atsakyti