Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai mezginiai, nėriniai

QUOTE(Auda @ 2013 12 10, 18:16)
Labai grazus, o as taip ir nesiryztu nusinerti angeliuko, labai daug darbo, taciau snaiges tai mezgu. O jas mezgu is medvilniniu siuvimui skirtu siulu, graziausios buna is NR 40 siulu.

Siuvimui tai tie kur visai ploni? O irisas tai koks cia numeris butu ? blush2.gif
Atsakyti
Rodau savo kalėdinio įkvėpimo apraiškas (ačiū įdėjusioms šių mielų nykštukų schemutę):
user posted image
Atsakyti
Angeliuukai darzeliui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 12 15, 12:35)
Rodau savo kalėdinio įkvėpimo apraiškas (ačiū įdėjusioms šių mielų nykštukų schemutę):

oho kokia armija nykštukų bigsmile.gif gerai padirbėjot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 15, 21:17)
oho kokia armija nykštukų   bigsmile.gif  gerai padirbėjot  thumbup.gif

Ačiū smile.gif . Armija nykštukų armijai vaikučiųsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilitta: 15 gruodžio 2013 - 21:50
QUOTE(populi @ 2013 12 10, 23:22)
Siuvimui tai tie kur visai ploni? O irisas tai koks cia numeris butu ?  blush2.gif

mazdaug 10 palyginus su senoviniais, bet dabar irisu ir storesniu buna. Nors ir dabartiniai siuvimo siulai tai daugiau panasus i 50 Nr nei i 40
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 16 gruodžio 2013 - 20:59
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 18, 13:25)
tokie daikteliai, vokeliai - staltieseles plotkelems,  dovanu vyro giminei  ax.gif
user posted image
user posted image

Ateinu padekoti ziogeliui uz pernykste ideja.Labai apsidziaugiau tokiu atradimu ir originalumu ir siemet ji ivykdziau.Beje,dekui ziogeliui ir uz pakonsultavima 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2013 12 18, 20:07)
Ateinu padekoti ziogeliui uz pernykste ideja.Labai apsidziaugiau tokiu atradimu ir originalumu ir siemet ji ivykdziau.Beje,dekui  ziogeliui ir uz pakonsultavima  4u.gif

Labai gražu wub.gif šauniai įkomponavote kitokius elementus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 12 19, 12:05)
Labai gražu wub.gif šauniai įkomponavote kitokius elementus thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Su malonumu buciau atkopijavus jusiskius(sirdele gal jusu),bet man nepavyko isgauti tiek langeliu.Todel teko keisti,o angeliuka paciai piesti,todel jis man ir nelabai pavykes,nes tiesiog "pergamintas "is surasto kuo mazesnio siuvinejimui skirto angeliuko(vis batai netilpdavo biggrin.gif ).
Labai dziaugiuosi sios dovanos ideja.Man ji labai originali.Dar karta aciu Jums uz ja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 19 gruodžio 2013 - 13:19
Labai grazus Kalediniai kamuoliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2013 12 19, 14:54)

nieko nematau sad.gif
Atsakyti
Man viskas matosi labai gerai g.gif
Atsakyti