Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai mezginiai, nėriniai

QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 11 20, 18:13)
Giminei ir draugams su atviruku Kaledoms issiusiu ir po eglute... smile.gif
user posted image

gal galima būtų schemutę šių eglučių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2013 11 22, 20:11)
gal galima būtų schemutę šių eglučių ax.gif

Riesuteli, prasom

user posted image
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
o kaip galima butu priklijuot tas eglutes prie popieriaus, ale atvirukas kad butu gal zinot g.gif blush2.gif
Atsakyti
Radau internete tokią atviručių idėją -

user posted image

Varpeliais puoštos taurės -

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 11 23, 17:05)
o kaip galima butu priklijuot tas eglutes prie popieriaus, ale atvirukas kad butu gal zinot  g.gif  blush2.gif

Buna kanceliariniu prekiu parduotuvese pirkti dvipuse lipni juostele. Tik reikia ziureti, kad ji butu plona. Ta juostele is abieju pusiu su popieriuku, kuris nusilupa. Tai atkerpi kiek reikia, nulupi popieriuka ir priklijuoji prie nertos eglutes. Tada nulupi kita popieriuka ir prilipini prie paruostos atvirutes. Viskas. smile.gif
dar esu pirkusi ne juostele o dvipusi lipnu popieriu A4 formato.Tai ten jau reikia atsikirpti kokio dydzio reikia.
Atsakyti
Labai patiko
snaiges
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2013 11 23, 20:12)
Buna kanceliariniu prekiu parduotuvese pirkti dvipuse lipni juostele. Tik reikia ziureti, kad ji butu plona. Ta juostele is abieju pusiu su popieriuku, kuris nusilupa. Tai atkerpi kiek reikia, nulupi popieriuka ir priklijuoji prie nertos eglutes. Tada nulupi kita popieriuka ir prilipini prie paruostos atvirutes. Viskas.  smile.gif
dar esu pirkusi ne juostele o dvipusi lipnu popieriu A4 formato.Tai ten jau reikia atsikirpti kokio dydzio reikia.

aciu, ieskosiu ryt tokio daikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 11 24, 15:24)
aciu, ieskosiu ryt tokio daikto smile.gif

Jei kauniete, tai as esu pirkusi kanceliariniu prekiu parduotuveje esancioje Savanoriu kalno apacioje, prie sustojimo. Dar senamiestyje Vilniaus gatveje yra puiki kancialiariniu prekiu parduotuve salia Tauro batu parduotuves. mirksiukas.gif
Ne visur ju buna, tai kai radau pirkau is kart 4vnt. Labai pravercia rankdarbiaujant. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 24 lapkričio 2013 - 23:40
Idėja -

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2013 11 23, 17:16)
Radau internete tokią atviručių idėją -
Varpeliais puoštos taurės -

Puiki idėja wub.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilitta: 25 lapkričio 2013 - 16:02
Ir aš kai ką šian radau į bendrą idėjų katilą. Super paprasti bet neprasti angeliukai
user posted image
Atsakyti