Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai mezginiai, nėriniai

Nors sventes jau praejo, bet didziausia savo sventini projekta tik dabar baigineju:
user posted image
Cia pasisemiau kalediniu ideju, ypac visiems artimiesiems patiko nertos snaigutes, iskvepintos apelsinais ir cinamonu, kurias pridejau prie kalediniu atviruku thumbup.gif Dabar net nepamenu, kuri cia mama tokia ideja pasidalino, bet labai jai aciu! 4u.gif
Gaila tik kad nebespejau ju nupaveiksluoti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 01 13, 14:44)
Nors sventes jau praejo, bet didziausia savo sventini projekta tik dabar baigineju:

Cia pasisemiau kalediniu ideju, ypac visiems artimiesiems patiko nertos snaigutes, iskvepintos apelsinais ir cinamonu, kurias pridejau prie kalediniu atviruku  thumbup.gif  Dabar net nepamenu, kuri cia mama tokia ideja pasidalino, bet labai jai aciu!  4u.gif
Gaila tik kad nebespejau ju nupaveiksluoti...  verysad.gif

Labai gražus kalėdų senis wub.gif . Įdomu būtų buvę pamatyti ir snaigutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražus kalėdų senis . Įdomu būtų buvę pamatyti ir snaigutes

Aciu 4u.gif Man jis irgi laaabai patinka - visus metus brandinta ideja pagaliau virto realybe thumbup.gif
O snaiguciu gal bus dar ir kitais metais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 01 14, 13:45)
Aciu  4u.gif  Man jis irgi laaabai patinka - visus metus brandinta ideja pagaliau virto realybe  thumbup.gif
O snaiguciu gal bus dar ir kitais metais  mirksiukas.gif

labai grazus seniukas,o snaigiu lauksim smile.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės, Štai ir vėl Kalėdų metas artėjas...Palandžiojau aš po šį puslapiuką, įdomybių prisižiūrėjau...Ir štai ką nunarpliojau... Bus mielos dovanėles širdžiai mieliems žmogeliukams...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Filute @ 2013 11 07, 21:14)
Labas, mergaitės, Štai ir vėl Kalėdų metas artėjas...Palandžiojau aš po šį puslapiuką, įdomybių prisižiūrėjau...Ir štai ką nunarpliojau... Bus mielos dovanėles širdžiai mieliems žmogeliukams...

jeigu nemaisau tai kaip tik tokias siandien lyg ir fb psl maciau smile.gif
gal galit papasakot ar pabraizyt kokia schemute kaip daret ir is kokiu siuliuku neret blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 11 07, 22:12)
jeigu nemaisau tai kaip tik tokias siandien lyg ir fb psl maciau smile.gif
gal galit papasakot ar pabraizyt kokia schemute kaip daret ir is kokiu siuliuku neret  blush2.gif  g.gif

Mezgiau iš namuose turėtų raudonų siūliukų: turėjau dvi rūšis-viena kaip irisas, kita su vilnele. Siūlas pakankamai storas (mezgiau 3 Nr vaseliu). Tai turi būti kaip irisas, nes su vilnele kai ištampiau gavosi ne taip graziai kaip irisas. Mezgiau pagal šią nuorodėlė: http://onelittlebird...crochet-a-star/
Padariau išvadą, kad ne siūluose čia esmė, bet sagutėje ir juostelėje 4u.gif

Bandžiau nupiešti rašteli, bet man neišėjo. Nu jei kas bus neaišku pagal nuorodą, mielai padėsiu.

user posted image
Atsakyti
filute, sadriuliaaa, labai garzu... wub.gif

Mergaites, gal kas turite nertu angeliuku schemutes? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Filute @ 2013 11 07, 21:14)

kaip šauniai padirbėjot thumbup.gif labai mielos dovanėlės wub.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas turite nertu angeliuku schemutes? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aukso pieva, cia rasite biggrin.gif

https://plus.google....699664054147794
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filute: 08 lapkričio 2013 - 10:58
QUOTE(Filute @ 2013 11 08, 11:57)
Mergaites, gal kas turite nertu angeliuku schemutes? 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aukso pieva, cia rasite  biggrin.gif

https://plus.google....699664054147794

Aciu Filute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu Filliute smile.gif bandziau is maxi siuliuku tai labai maza gaunas bet gal ant eglutes kokios sakos ir gerai butu ar ne? smile.gif
Atsakyti