Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

Labas dienas 4u.gif Zinokit nublusiu viena namie, nei gyvos dusios ir dar visa savaite taip doh.gif Visas spintas sutvarkiau, viska kas imanoma isskalbiau, dabar liko tik kompas mano draugas doh.gif

QUOTE(abiga @ 2012 12 14, 23:29)
Sachar, tai nuo darbo kaip supratau irgi pailsesi. Nors gal pastaruoju metu tam fronte maziau streso buvo  g.gif

...per Kledas, manau, istaikysim momenta susitikt - gerai, kad net 5 laisvos.

Na sezonas baiges, tai ir streso maziau zymiai, ir zinokit mieliau jau darbe sedeciau nei visiskai viena namie doh.gif

Kaip dziugu wub.gif O MB tikriausia nespes kaledom atvykti verysad.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 12 16, 01:36)
Gyvenu gerai. Su MB po truputį apsitrinti baigiam, aišku, visuomet būna smulkių nesutarimų. Bet baigiam kažkaip susitupėti.

...galvoju, kad nebesu tokia svajonių nuotaka jų sūneliui, kokia jie mane anksčiau laikė blush2.gif

Ką jūs planuojat per šventes veikt? 

O vaizdas už lango be proto gražus, tik to 25 laipsnių šalčio visiškai nelaukiu doh.gif Man jau vakar ir šiandien buvo baisiai šalta...

sachar, vis dar sergi?

Smagu girdeti thumbup.gif O mes su MB biski palietem atstumo klausima, na tiesiog daviau supasti, kad pavargau nuo tokio "buvimo kartu", kai paklause ar noriu pas ji, konkreciai neatsakiau, nes nenoriu spausti, bet tikiuosi kad pasejau mintis jo galvoj ax.gif

Nebutina buti "svajoniu nuotaka" svarbu, kad nesipyktumet mirksiukas.gif Gi ne jiem su tavim gyventi.

Na man tai neatrodo grazu lotuliukas.gif Nemegstu salcio, brrrrr....

Dar jo... dar beveik savaite uzdaryta namie turiu buti verysad.gif
Atsakyti
Elegantiskai sninga, svarbu, kad busima anyta nebesikisa, o idealai gyvena tik fantazijose.
Tikrai, jau dabar salta, bet gal cia del to vejo g.gif

Sachar,
tai tiketina, kad greitu metu ir jusu nebeskirs kilometrai, saunu smile.gif Suprantama, kai visada turi daug veiklos, sunku sedet kaip kalejime tarp keturiu sienu 4u.gif

Na, mes is tu 5-iu laisvu tik kokias dvi praleisim kartu, nes Kucias kiekvienas pas savo seima leisim. Bet vis tiek smagu, kad tiek daug ispuole thumbup.gif
Atsakyti
Labas,mergaites 4u.gif
Jau mes namuose.Buvau keleta kartu prisijungus,kai vyras iseidavo i lauka parukyti smile.gif
Aciu visoms uz sveikinimus oro_buckis.gif
Viskas buvo,kaip ir planavom,tik labai susalom ta diena,bet sampanas greit susilde smile.gif
Na ir sniego priverte,pabraidem per pusnis iki keliu,smagumelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 12 16, 20:42)
Tikrai, jau dabar salta, bet gal cia del to vejo  g.gif

Sachar,
tai tiketina, kad greitu metu ir jusu nebeskirs kilometrai, saunu  smile.gif 

Na, mes is tu 5-iu laisvu tik kokias dvi praleisim kartu, nes Kucias kiekvienas pas savo seima leisim. Bet vis tiek smagu, kad tiek daug ispuole  thumbup.gif

Tai jau tikrai, per 5 minutes susalau (pas daktarus vaziavau snd), tai pasidziaugiau, kad darbe nereikia sedet ir lakstyt doh.gif

Na dar neaisku, tik pasiejam mintis tokias, o kaip us toliau ir kiek tai truks nzn unsure.gif

Smagu, kad galesit ilgiau vienas kitu pasidziaugti 4u.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 12 17, 20:53)
Viskas buvo,kaip ir planavom,tik labai susalom ta diena,bet sampanas greit susilde  smile.gif
Na ir sniego priverte,pabraidem per pusnis iki keliu,smagumelis  thumbup.gif

Nei nesistebiu, o dar su suknute tokiu oru tikrais doh.gif Na bet jei abu sveiki ir laimingi, vadinas viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,seses 4u.gif

Visas sveikinu su sventem,tikiuosi,kad buvot,ar esat, kartu su brangiausiais zmonemis. Bukit laimingos,mielosios oro_buckis.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 27 gruodžio 2012 - 18:12
Festina lente, labas, ir Tave su sventem smile.gif Pabuvom kartu, tik trumpai, o labiausiai liudina, kad per Naujus metus busim atskirai, vargu ar iseis susitikt doh.gif Rodos, nesureiksminu sios sventes, bet liudna ta diena but be MB. O judu dar vienas kitu dziaugiates?

Kaip kitos mergaites gyvena?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Su praejusiom ir dar ateinanciom sventem

As pagaliau jau baigiau sirgti, bent taip pavadinti galima, nes biuleteni nutraukem jau ax.gif Jau savaite laiko kaip dziaudiuosi MB draugija wub.gif
Atsakyti
Sachar, su sventem 4u.gif Kaip smagu, kad kartu leidziat laiak, kiek dar laiko TB uzsibus pas Tave? smile.gif
Atsakyti
Mergaites,visas su Naujaisiais!
user posted image
Kad siais metais butu daugiau ir ilgesniu pasimatymu,kad atstumas mazetu ir galiausiai visai isnyktu 4u.gif Laimes,meiles,kantrybes ir sekmes!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Su praejusiom SVENTEM 4u.gif Linkiu, kad sie metai butu kupini graziu akimirku, neuzmirstamu prisiminimu ir gal net maloniu pokyciu 4u.gif

festina lente, kaip jauties budama vedusi moteris? lotuliukas.gif Sventes gal ir su SB praleidai? biggrin.gif

abiga, kaip jus naujuosius sutikot? Gal ir kartu? ax.gif

As MB siandien islydziu, dar uzsuks trumpam pries isskrisdamas, bet jau nuo vakar depresija ir liudesys uzpuoles cray.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2013 01 03, 09:45)
festina lente, kaip jauties budama vedusi moteris?  lotuliukas.gif Sventes gal ir su SB praleidai?  biggrin.gif

As MB siandien islydziu, dar uzsuks trumpam pries isskrisdamas, bet jau nuo vakar depresija ir liudesys uzpuoles cray.gif

Labas 4u.gif Neliudek console.gif

Mes Kaledas sutikom kartu,o Naujuosius jau atskirai. Aisku truputi liudna del to,bet as nesureiksminu. Buvom kartu visa menesi,daug nuveikem,pasidziaugem vienas kitu. Kaip jauciuosi istekejusi? Net nzn,negaliu pasakyti,kad kazkaip kitaip. Niekas nepasikeite,tik maniskis vis kartoja ta zodi "zmona",kartais atrodo,kad ne apie mane kalba biggrin.gif

Tiesa,man jau kyla noras kai kuriuos zmones pasiusti grieztai rusiskai... Kazkodel daugumai atrodo,jeigu tuokiesi ziema,tai tik is reikalo.Ir kaip man islikti ramiai,kai as esu tokioj situacijoj doh.gif (jus gi zinot, apie ka as).

Kur kitos mergaites? Vis dar svencia? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 03 sausio 2013 - 19:23
Sachar, atspejai, tikrai netiketai sutikom Naujuosius kartu, pas ji wink.gif O, kad tai nebutu vienkartinis nutikimas, bet jo mama buvo visai maloni, tik per daug gal "pamokydavo", kaip su juo elgtis, nesubtiliai uzsimindavo, kad ateity reiks susituokt ir pan.
Kadangi netrumpai pabuvot kartu, del to ir depresija puola, bet neliudek, priprasi smile.gif O gal ir visai greitai susitinkat vel?

Festina lente, jei kartoja, kad zmona, vadinasi, tai jam patinka. Zmones kaip zmones, bent turi apie ka kalbet. Puikiai suprantama.
Atsakyti