QUOTE(Jonete @ 2014 09 06, 11:58)
Jei kartu važiuoti,tai man reikėtų kalbą išmokti, beto turiu gana gerą darbą Lietuvoje, kurio ilgai siekiau ir dėl kokios valytojos darbo užsienyje nenoriu visko mesti, nors jaučiu uždirbčiau dvigubai užsienyje
Kiek ilgai važinėsis nežinau, nors jis labai nori grįžti į Lietuvą ir čia gyventi, nekenčia tokio gyvenimo, bet jaučiu, kad to nebus, nes jis nebesugebės dirbti už lietuvišką atlyginimą..
Tai dabar gyvenam šia diena ir nekalbam apie ateities planus, nes sunku dar ką tiksliai planuoti, nes reikia laiko, kad būtų stabilus darbas, santaupų tūrėtumę ateičiai, jei sumastyčiau važiuoti pas jį...
O tu neplanuoji pas savąjį važiuoti?
O į kur TB važinėja? aišku,jei yra geras darbas čia,dėl valytojos darbo neapsimoka ten važiuot,geriau jau čia būt,nors man atrodo aš vistiek lėkčiau ten,kad būt kartu

Aš irgi galvoju,kad mb nebegalės dirbt čia už tokius atlyginimus,kokie yra dabar,na bet ten dirbti irgi negalės visą gyvenimą,tad privalės grįžti ir prisitaikyt. Aš norėčiau pas jį važiuot,bet nėra galimybių kol kas. Ir jis nori,kad aš atvažiuočiau,bet su darbu sunku netik LT jau
I've got a hundred million reasons to walk away but baby, I just found one good one to stay ❤