Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

QUOTE(aromaaa @ 2014 02 04, 15:38)
Na is savo puses ka galiu pasakyt, kad atsalti jausmai tai tikrai neatsala, netgi kaip tik viskas labiau stipreja ir svajoji, kaip butu gera gyvent pagaliau kartu, kada tai ivyks ir t.t., taciau del atstumo atsiranda pykciu visokiu. Ka pastebejau, kad kai jau ilga laika nesimatom, as pasidarau tokia suirzus ir pikta, o jeigu dar ir neaiski data, kuomet susitiksim, isvis nervai labai ima, pradedi prisigalvot kokiu nesamoniu, pavydet, pykt, kad esi ne kartu ir t.t., bet, zinoma, susitikimai ir tos mielos akimirkos viska atperka  wub.gif o kai susitinki is pradziu net ir nedrasu kiek buna, nes atprate bunam viens nuo kito, bet labai greit vel isisnekam ir viskas buna gerai  smile.gif
Merginos, norejau paklaust, o jus darot kazkokias staigmenas savo antrom pusem kai jie grizta, kazka planuojat gal arba rubu nauju prisiperkat ar apatiniu ir laukiat grazios savo mylimuju?  rolleyes.gif nes as tai pastebejau, kad labai noris, kad kai grizta maniskis buciau kazkaip pasigrazinus ir jam kokia dovanele, kad ir mazyte nupirkus. Taip pat stengiuos sugalvot ka veiksim kartu, kai jis gris, kur nueisim, nuvyksim ir t.t.  ax.gif  thumbup.gif

Pirmą pastraipa skaičiau ir atrodo lyg aš būčiau parašius biggrin.gif 100pro. su viskuo sutinku.
Staigmenų jokių nedarau, bet kaip ir sakai jei jau žinau, kad manasis grįžta tai visada stengiuosi i kirpyklą nulėkti, koki naują rūbelį nusipirkti. Ir jau tą dieną visada naujus apatinukus užsidedu, skaniai kvepiu ir tiesiog stengiuosi atrodyti kuo geriau, kad būčiau pati kaip dovana biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Tikiuosi priimsit į savo ratą, nes nebežinau ką daryti..
Už trijų savaičių išvykstu aš ir baisiai toli.. Gyvenom atskirai, nes buvau Australijoj dėl darbo (du mėnesius), o dabar vėl atgal išvykstu keturiems.. verysad.gif Žinau, kad paskutinis kartas (taip toli ir taip ilgai) ir nėra jokių šansų per tą laiką susimatyt (baisiai brangu ir baisiai toli verysad.gif ). Šiuo metu kartu gyvenam ir mane kartais tokie isterijos priepuoliai ištinka.. doh.gif Verkiu, kad taip toli būsiu. verysad.gif Tai tikiuos nebus man vienai taip liūdna laukti vasaros vidurio, kai vėl galėsiu būti su savuoju, jeigu priimsit į savo ratelį.
4u.gif
O kieno kokia situacija? Pačios išvykusios ar brangieji dirba?
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(AustejaKamile @ 2014 02 10, 00:21)
Sveikos  ax.gif

Tikiuosi priimsit į savo ratą, nes nebežinau ką daryti..
Už trijų savaičių išvykstu aš ir baisiai toli.. Gyvenom atskirai, nes buvau Australijoj dėl darbo (du mėnesius), o dabar vėl atgal išvykstu keturiems..  verysad.gif Žinau, kad paskutinis kartas (taip toli ir taip ilgai) ir nėra jokių šansų per tą laiką susimatyt (baisiai brangu ir baisiai toli verysad.gif ). Šiuo metu kartu gyvenam ir mane kartais tokie isterijos priepuoliai ištinka..  doh.gif Verkiu, kad taip toli būsiu. verysad.gif  Tai tikiuos nebus man vienai taip liūdna laukti vasaros vidurio, kai vėl galėsiu būti su savuoju, jeigu priimsit į savo ratelį.
4u.gif
O kieno kokia situacija? Pačios išvykusios ar brangieji dirba?
friends.gif

Sveika, ech nepavydėtina situacija, bet aš pilnai suprantu tave. Pas mumis ratelyje daugiausiai kaip supratau mūsų vyrukai išvykę ir mes jų laukiam. Aš ir va jau praėjo 4 savaitės, kaip esu viena ir gyvenu laukimu.. liko dar mazdaug 1,5 - 2 mėn. laukimo..liūdna, bet ką padarysi...
O Tave žinoma priimsim į savo gretas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liezuvautoja11 @ 2014 02 10, 19:07)
Sveika, ech nepavydėtina situacija, bet aš pilnai suprantu tave. Pas mumis ratelyje daugiausiai kaip supratau mūsų vyrukai išvykę ir mes jų laukiam. Aš ir va jau praėjo 4 savaitės, kaip esu viena ir gyvenu laukimu.. liko dar mazdaug 1,5 - 2 mėn. laukimo..liūdna, bet ką padarysi...
O Tave žinoma priimsim į savo gretas smile.gif thumbup.gif

Ačiū. 4u.gif
O dieve, man su kiekviena diena vis artėja išvykimas mano ir nebežinau ką daryti.. doh.gif
Bet tiek darbų prisigalvojau, kad tik greičiau tie mėnesiai praeitų. Gal pavyks ir svorio numest, grįžus jau vasara bus. blush2.gif Vis smagiau brangųjį nustebint patobulėjusia išvaizda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AustejaKamile @ 2014 02 11, 17:32)
Ačiū.  4u.gif
O dieve, man su kiekviena diena vis artėja išvykimas mano ir nebežinau ką daryti..  doh.gif
Bet tiek darbų prisigalvojau, kad tik greičiau tie mėnesiai praeitų. Gal pavyks ir svorio numest, grįžus jau vasara bus.  blush2.gif Vis smagiau brangųjį nustebint patobulėjusia išvaizda. ax.gif

O tu kada išvyksti ir kokia priežastimi jei ne paslaptis? smile.gif Na taip, reikia kuo daugiau veiklos turėti, nes buvimas vienai ir tarkim gulėjimas lovoje prie gero niekada nepriveda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liezuvautoja11 @ 2014 02 11, 19:51)
O tu kada išvyksti ir kokia priežastimi jei ne paslaptis?  smile.gif Na taip, reikia kuo daugiau veiklos turėti, nes buvimas vienai ir tarkim gulėjimas lovoje prie gero niekada nepriveda  schmoll.gif

Darbo mokymai ir panašiai.. unsure.gif Išvykstu šio mėnesio paskutinę dieną. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AustejaKamile @ 2014 02 12, 23:26)
Darbo mokymai ir panašiai..  unsure.gif Išvykstu šio mėnesio paskutinę dieną.  verysad.gif

O jūs šiaip gyvenat kartu? ar tik susitikinėjat? ir jau kiek laiku esat kartu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liezuvautoja11 @ 2014 02 13, 15:33)
O jūs šiaip gyvenat kartu? ar tik susitikinėjat? ir jau kiek laiku esat kartu?  smile.gif

Gyvenam, o kartu esam jau 10 mėnesių (kiek mažai blush2.gif ). O kokia jūsų situacija?
Atsakyti
QUOTE(AustejaKamile @ 2014 02 14, 01:20)
Gyvenam, o kartu esam jau 10 mėnesių (kiek mažai  blush2.gif ). O kokia jūsų situacija?

Na dar kartu nesate ilgai, bet jei gyvenate tai manau, kad viskas tikrai rimta ir viskas bus gerai, tiesiog kurį laiką teks būti atskirai, bet pagalvok, kaip bus smagu kai tas laikas praeis ir vėl būsit kartu smile.gif ax.gif
Mes tai kartu 2,5 metų, maniškis dirba ir gyveną Norvegijoje, o aš mokausi Lietuvoje, todėl taip ir yra, mokslų liko dar 1,5 metų, tad dar tiek laiko teks gyventi tokį gyvenimą, o po to dar neaišku, bet tikriausiai aš kraustysiuosi pas jį, nes jau esam 100proc nusorendę, kad šitaip nebegyvensim, o jau ir apie šeimą pasikalbam. O šiaip tai matomės įvairiai kartais kas 1,5 mėn, o kartais ir apie 2,5 - 3mėn nesimatom. Šiaip jei jam ar man atostogos tai jau visada stengiamės, kad tik susitiktumę. Ilgiausiai esam nesimatę beveik 4,5 mėn, bet čia pačioje pradžioje, kai dar nelabai žinojau ką reiškią buvimas kartu, nes tik susitikinėdavom vakarais, o kai susipažinom jis jau gyvenimo ir dirbo užsienyje, tad nuo pat pradžių jau viskas taip ir beveik pripratau, nors vistiek sunku būna. Kai po kiekvienų atostogų reikia išsiskirti tai dvi dienas pas mane ašarų pakalnės būna... Tai va taip ir gyvenam. Iš jo namo parskridau sausio 14d. tai šiandien lygiai mėnesis, kaip jau viena, o žadam susitikti balandžio pradžioje maždaug tai liko laukti dar apie 1,5 mėn ech, bet ką padarysi... verysad.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O ką galvojate apie [url= http://www.suaugusie...t/sex-pazintys/] sex pazintys [/url] ????
Atsakyti
QUOTE(petronele56 @ 2014 02 20, 18:05)
O ką galvojate apie http://www.suaugusie...t/sex-pazintys/] sex pazintys [/url] ????

Bent jau man tai apgailėtina...
Atsakyti
Ei, mergickos, ko taip nutilusios? smile.gif kaip sekas laukt saviskiu?
Atsakyti