Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

QUOTE(aromaaa @ 2014 01 16, 20:42)
Kaip graziai parasei  smile.gif  man buna lygiai lygiai tas pats... Ech, praejo vos kelios dienos, o as jau taip pasiilgau savojo.  verysad.gif

Aš ir labai pasiilgau nors praėjo tik pora dienų. Nors kiekviena diena bendraujam skype, tai vistiek matau girdžiu, atrodo ne taip ir toli jis.. ir visada būdamas darbe kai turi laiko parašo. Širdutei iš karto šilčiau wub.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš, radus šią temutę, pasiguost smile.gif) manasis ką tik išvažiavo, 3 savaitėms, palyginus nedaug, praeitą kartą buvom išsiskyrę visom 5, tai buvo tikrų tikriausia kančia... Net neįsivaizdavau, kad galima taip mylėti žmogų, taip prie jo prisirišti... Ašaros rieda, nors per išsiskyrimus visada laikausi, o jis kaip mažas vaikas, nesulaiko ašarų smile.gif)) ech, nežinau, aš euforijoje ir liūdesyje tuo pačiu metu... ką ta meilė daro, net nenumaniau... ir ji vis stiprėja... nežinau... aš tikiu meile ir laimingu gyvenimu iki jo galo, nepaisant to, jog aplink vien skyrybos, pykčiai ir barniai...
ačiū, kas perskaitėte, būtų malonu pabendrauti, tikiuos priimsit į kompaniją smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2014 01 19, 15:47)
Ateinu ir aš, radus šią temutę, pasiguost smile.gif) manasis ką tik išvažiavo, 3 savaitėms, palyginus nedaug, praeitą kartą buvom išsiskyrę visom 5, tai buvo tikrų tikriausia kančia... Net neįsivaizdavau, kad galima taip mylėti žmogų, taip prie jo prisirišti... Ašaros rieda, nors per išsiskyrimus visada laikausi, o jis kaip mažas vaikas, nesulaiko ašarų smile.gif)) ech, nežinau, aš euforijoje ir liūdesyje tuo pačiu metu... ką ta meilė daro, net nenumaniau... ir ji vis stiprėja... nežinau... aš tikiu meile ir laimingu gyvenimu iki jo galo, nepaisant to, jog aplink vien skyrybos, pykčiai ir barniai...
ačiū, kas perskaitėte, būtų malonu pabendrauti, tikiuos priimsit į kompaniją smile.gif))

Žinoma priimsim thumbup.gif O aš tau net pavydžiu, nes jis išvažiavo tik 3 sav. pamatysi, kaip greit jos praeis ir vėl būsit kartu. O aš su saviškiu susitiksiu tik maždaug balandžio pradžioje, bet stengiuosi neliūdėti ir galvoti tik apie tai, kad ir tiek mėnesiukai greitai praeis. Per išsiskyrimus tai aš kaip tik nesugebu ašarų niekaip sulaikyti, o jis pamatęs mano ašaras ir pats jomis apsipila, nors visada stengiasi būti stiprus dėl manęs. O dėl to, kaip įmanoma šitaip mylėti žmogų ir prie jo prisirišti nei pati nežinau, nes jaučiuosi lygiai taip pat, ir taip pat tikiu, kad galima mylėti iki gyvenimo galo viena žmogų ir su juo ta laimingą gyvenimą pragyventi. smile.gif
Atsakyti
oho, na man čia sunku ir įsivaizduoti kaip kelis mėnesius išbūti atskirai nuo mylimo žmogaus... gal todėl, kad mes dar labai jauni, viskas verda, esam nekantrūs smile.gif palinkėsiu tau stiprybės laukiant mylimojo, jei pora atlaiko atstumą ir tokį ilgesį, ji tikrai verta būti kartu. Svarbu ne pasimatymų skaičius, o jų reikšmė smile.gif)
jei nemaišau, tavasis dirba Norvegijoje? Draugaujat 2,5? Kodėl tiek retai grįžta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2014 01 19, 17:31)
oho, na man čia sunku ir įsivaizduoti kaip kelis mėnesius išbūti atskirai nuo mylimo žmogaus... gal todėl, kad mes dar labai jauni, viskas verda, esam nekantrūs smile.gif palinkėsiu tau stiprybės laukiant mylimojo, jei pora atlaiko atstumą ir tokį ilgesį, ji tikrai verta būti kartu. Svarbu ne pasimatymų skaičius, o jų reikšmė smile.gif)
jei nemaišau, tavasis dirba Norvegijoje? Draugaujat 2,5? Kodėl tiek retai grįžta? smile.gif

Teisingai sakai. Taip, jis gyvena ir dirba Norvegijoje. O grįžta retai, nes gali tai padaryti tik per atostogas. Nors kartais grįžta ir dažniau, dabar jam žiema pats darbymetis o ir man atostogų nėra, nes mokausi ir pati pas jį nukeliauti ankščiau, nei jis grįš negaliu. Nors džiaugiuosi dėl to, kad dabar kai grįš žada būti ilgai, dar pats nežino kiek, bet tikrai ilgai. Kaip laukiu tos dienos, kai nebereikės skirtis ir galėsim gyventi kartu...
O kaip taviskis, kur jis būna ? kiek jus jau laiko kartu ir pan? smile.gif
Atsakyti
Vava, mes irgi gyvenam tuo laukimu, kada pagaliau galėsim gyventi kartu ir nereikės išsiskirti... Nors kai grįžta, tai prabūna virš mėnesio, nors planuoja pora savaičių biggrin.gif bet ta meilė... labai labai didelis prisirišimas, nes kiekvieną minutę praleidžiam kartu, kai jis būna Lietuvoje. Taip gera užmigti ir pabusti su mylimu žmogumi, nieko nėra geriau smile.gif
Beje, manasis irgi jau pusantrų metų dirba Norvegijoje, bet gali grįžti kada nori, tai ir grįžinėja kas kelias savaites smile.gif draugaujam netolį metų, bet ta draugystė... pasaka, tobula. Gal ir kiekvienas taip sako, bet mes tikrai jaučiam stiprų ryšį, gerbiam, saugom vienas kitą, noriu sukurti su juo šeimą ir nugyventi visą gyvenimą, esu apsėsta juo... smile.gif))

Mes atskirai daugiau nei para, o jau taip be proto pasiilgom vienas kito, net nesava jaučiuosi, jis irgi tik pakalbam apsiašaroja, sunku... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2014 01 20, 18:09)
Vava, mes irgi gyvenam tuo laukimu, kada pagaliau galėsim gyventi kartu ir nereikės išsiskirti... Nors kai grįžta, tai prabūna virš mėnesio, nors planuoja pora savaičių biggrin.gif bet ta meilė... labai labai didelis prisirišimas, nes kiekvieną minutę praleidžiam kartu, kai jis būna Lietuvoje. Taip gera užmigti ir pabusti su mylimu žmogumi, nieko nėra geriau smile.gif
Beje, manasis irgi jau pusantrų metų dirba Norvegijoje, bet gali grįžti kada nori, tai ir grįžinėja kas kelias savaites smile.gif draugaujam netolį metų, bet ta draugystė... pasaka, tobula. Gal ir kiekvienas taip sako, bet mes tikrai jaučiam stiprų ryšį, gerbiam, saugom vienas kitą, noriu sukurti su juo šeimą ir nugyventi visą gyvenimą, esu apsėsta juo... smile.gif))

Mes atskirai daugiau nei para, o jau taip be proto pasiilgom vienas kito, net nesava jaučiuosi, jis irgi tik pakalbam apsiašaroja, sunku... sad.gif

O kada jau žadat apsigyventi kartu? Tu pas jį žadi keliauti ar jis žada pasilikti Lietuvoje? O kas per darbas jei ne paslaptis, kad gali grįžinėti kada nori? smile.gif Pas mus tas pats, kai grįžta mes ir kiekviena akimirka būnam kartu.
Toks jau tas gyvenimas, bet svarbiausia reikia neleisti užvaldyti blogom mintimis, o ypač tau, nes jau greit susitiksit tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Susitiksim greičiau nei tikėjomes, nes nėra darbo smile.gif)) Na jis pasirašęs tokį kontraktą, kad galėtų išvykti kada nori smile.gif Tikriausiai gyvensim Lietuvoje, nes noriu Vilniuj studijuot smile.gif
O kaip jums sekasi? Beje, kur dingo visos pliotkininkės smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2014 01 21, 18:33)
Susitiksim greičiau nei tikėjomes, nes nėra darbo smile.gif)) Na jis pasirašęs tokį kontraktą, kad galėtų išvykti kada nori smile.gif Tikriausiai gyvensim Lietuvoje, nes noriu Vilniuj studijuot smile.gif
O kaip jums sekasi? Beje, kur dingo visos pliotkininkės smile.gif)

Na, tai va išvis nėra ko liūdėti tuomet. Kada susitiksit? O tai tu dabar dvyliktokė? smile.gif na, pas mus viskas gerai. Maniškis dabar dirba naktimis, tai visa diena abudu būnam prie skype prilipę. Ir laukiam, kad greičiau laikas praeitų. A, tai viskas aišku tuomet, kodėl jis taip grįžinėja. smile.gif
Atsakyti
[quote=Liezuvautoja11,2014 01 21, 21:49]
Na, tai va išvis nėra ko liūdėti tuomet. Kada susitiksit? O tai tu dabar dvyliktokė? smile.gif na, pas mus viskas gerai. Maniškis dabar dirba naktimis, tai visa diena abudu būnam prie skype prilipę. Ir laukiam, kad greičiau laikas praeitų. A, tai viskas aišku tuomet, kodėl jis taip grįžinėja. smile.gif
na o noreciau paklausti ar neatsala jusu santykiai bendraujant per atstuma?
Atsakyti
Neatšąla, bet negaliu sakyti, kad atstumas nieko nepakeičia. Kaip ir minėjau po tarkim 3mėn. susitikus būna tikrai keista iš pradžių būti su tuo žmogumi, nes atrodo esi jau kaip ir pripratus būti viena, bet praeina kelios dienos ir viskas grįžta į savo vietas. Aišku, kartais truputi baisoka, bet jau tiek laiko praėjo ir viskas gerai, tai gal niekas ir nesikeis, o juk visa laiką per atstumą nežadam gyventi smile.gif
Atsakyti
Na is savo puses ka galiu pasakyt, kad atsalti jausmai tai tikrai neatsala, netgi kaip tik viskas labiau stipreja ir svajoji, kaip butu gera gyvent pagaliau kartu, kada tai ivyks ir t.t., taciau del atstumo atsiranda pykciu visokiu. Ka pastebejau, kad kai jau ilga laika nesimatom, as pasidarau tokia suirzus ir pikta, o jeigu dar ir neaiski data, kuomet susitiksim, isvis nervai labai ima, pradedi prisigalvot kokiu nesamoniu, pavydet, pykt, kad esi ne kartu ir t.t., bet, zinoma, susitikimai ir tos mielos akimirkos viska atperka wub.gif o kai susitinki is pradziu net ir nedrasu kiek buna, nes atprate bunam viens nuo kito, bet labai greit vel isisnekam ir viskas buna gerai smile.gif
Merginos, norejau paklaust, o jus darot kazkokias staigmenas savo antrom pusem kai jie grizta, kazka planuojat gal arba rubu nauju prisiperkat ar apatiniu ir laukiat grazios savo mylimuju? rolleyes.gif nes as tai pastebejau, kad labai noris, kad kai grizta maniskis buciau kazkaip pasigrazinus ir jam kokia dovanele, kad ir mazyte nupirkus. Taip pat stengiuos sugalvot ka veiksim kartu, kai jis gris, kur nueisim, nuvyksim ir t.t. ax.gif thumbup.gif
Atsakyti