Labas vakarėlis
Man šiąnakt baisiai nesimiegojo. Ir su keliais žmonėmis kalbėjau, tai sakė, kad irgi ilgai neužmigo. O sužinojau, kad pilnatis buvo

Lyg ir neturėtų veikti, bet veikia.
MB šiuo metu dar kalbos kursuose. Aš žadu pasimatyti su geru draugu ir pasveikinti jį su gimtadieniu. Darbo daug, namų tvarkyti nespėju, laukiu Kalėdų, tai gal bent kažkiek atsigausiu.
Papildyta:
QUOTE(I.Ina @ 2012 11 28, 15:02)
Elegantiskai sninga, as ir turejau galvoj tik fizini kruvi. Protinis darbas dar labiau skatina visokius negerus apmastymus, bent jau man..

mane protinis darbas ir siaip dvigubai labiau sekina nei fizinis

O kad draugui, suzadetiniui, nezinau, kaip vadini, as visada vadinau vyru, cia ir bendrai tinka, vis tiek vyras

beveik 30 ir nori seimos, o tu dar ne, tai man atrodo jam tas toks netikslumas, noras kazkur pagyventi dar, "pasibastyti" kol jauni irgi gali reikalauti titanisku pastangu, bet visgi sutinka tai daryti..
Begu galva vedint, matau, Lietuvoj ziema dar neateina pas jus, vyras ziauriai pasiilgo sniego jau
Dėl fizinio visiškai sutinku

Reikės kažką sugalvoti, nes sėdėjimas namie prie gero neveda.
Saviškio nevadinu vyru ar sužadėtiniu, vadinu arba vardu, arba čia rašau MB. Man kažkaip kitaip neįprasta kol kas

Ir vyru nenoriu vadinti, kol jis oficialiai ne vyras. Tiesiog taip.
Šeimos ir aš noriu. Bet man šeima ne popieriuje. Mes jau dabar, galima sakyti, šeima. Tiesiog nesame oficialiai to įteisinę, bet iš esmės tai juk gyvename kaip šeima. O bastytis MB mažiau nori negu aš. Mūsų šioj vietoj kažkiek skirtingi charakteriai. Jis mėgsta ramybę ir aiškumą, o man aiškumas yra
boring. Na, aišku, yra sričių, kur ir aš noriu aiškumo (pvz., darbas), bet šiaip asmeniniame gyvenime labai mėgstu ekspromtą ir naujoves. Dėl to man visai nebaisu kur nors išvažiuoti (net jei reiktų vienai, gal truputį drebėtų kinkos, bet įdomumas turbūt nugalėtų baimę), išbandyti kažką naujo. O MB stabilesnio charakterio. Bet juk išvažiavimas, jei mums pavyks, nereikš, kad nuo to pasidarysime mažiau šeima. Tai tik vietos pakeitimas, o santykius nesvarbu kur, bet juk kuriame tik dviese
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 11 28, 19:23)
Kaip juokinga ir graudu dėl tos pagarbos

Man tai išvis atrodo tokia smulkena... Na, gal nebent kas nors dėl grožio pakeist nori, bet tik tiek.
Aš kol kas negalvoju, ką imsiu, ir tikrai nesuksiu dėl to galvos. MB mama truputį gal konservatyvesnė šiuo klausimu, bet tai jos problemos. Man kol kas gražiausias variantas būtų imti jo pavardę, bet ne -ienė, o -ė, nes jo pavardė gana ilga, o tik su -ė galūne kažkiek sutrumpėtų. Tuo pačiu neskambėtų kvailai ar juokingai, būtų normali pavardė, tik su -ė.
O kad kažkam juokinga, kad moters pavardė ir ištekėjus -aitė, na tai ką aš žinau. Sveiki atvykę į viduramžius

Kitaip nepasakyčiau.
sachar, kaip jauties po tiek dienų šventimo?
Kažkur dingo
abiga. Tikėkimės, neserga
Beje, labai pasiilgau
Kliamkos ir
*Mirabellos*, jų nuotykiai mane dažnai pralinksmindavo. Gal žinot, kaip jos gyvena ir kaip jų draugystės? Būtų smagu, jeigu kada merginos čia užsuktų, visos taip laukiamos
Beje, kitoje temoje skaičiau, kad ir
solitude susižadėjo. Labai nuoširdūs sveikinimai, jei dar užsuki mus paskaityti

Pasirodo, ne taip jau mažai draugysčių šiame skyrelyje laimingai išlaikė išbandymus atstumu.
I.Ina, pas mus dabar daug lyja, apsiniaukę ir vėjuota. Bet jau nuo savaitgalio pradės šalti ir žada baltos žiemos pradžią. Aš irgi laukiu sniego labai

Man daug gražiau nei balos aplink. Ir šviesiau. Gyvendama NL labai pasiilgdavau sniego.
Beje, kaip tau sekasi prisitaikyti prie tenykštės kultūros? Kaip atrodo tavo dienos? Ko pasiilgsti labiausiai?