o kas cia ?
http://groceries.asd...DeptBakery_Left
QUOTE(kristiggg @ 2012 12 03, 11:45)
Kalediniai pyragai
Papildyta:
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 02, 21:09)
Kodėl nukėlėt siuntos išvažiavo dieną? Nu niekaip tada negalima planuotis
Kur ka nukelem?
QUOTE(ingridalazickiene @ 2012 12 03, 11:31)
221160227593 pirkti
jei vel nebus praneskit, nes laukiau laukiau kiekviena diena, o pasirodo nera
jei vel nebus praneskit, nes laukiau laukiau kiekviena diena, o pasirodo nera
O kokia kaina?
Limcamca, ar pavyko pagaliau LSBAGS surinkti? Galima tikėtis su šia siunta?
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 03, 14:16)
Kur ka nukelem?
Temoje ir visur kitur buvo skelbta, kad siunta išvažiuoja 3-5 dienomis, jūsų paraše matau 5-6 dienas.
Aš suprantu, kad 5 diena įeina į ta 3-5 dienos intervalą, bet galvoju gal dar paskui išvažiuos vėliau.
Viskas gerai, Linut, žinau, kad siunta išvažiuoja 5 dieną, t.y. trečiadienį, nenorėjau kelt panikos Tiesiog pamačiusi jūsų parašą išsigandau, kad mano vaikas liks be gimtadienio dovanų
QUOTE(groovy @ 2012 12 03, 14:26)
Limcamca, ar pavyko pagaliau LSBAGS surinkti? Galima tikėtis su šia siunta?
Taip
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 03, 14:28)
Temoje ir visur kitur buvo skelbta, kad siunta išvažiuoja 3-5 dienomis, jūsų paraše matau 5-6 dienas.
Aš suprantu, kad 5 diena įeina į ta 3-5 dienos intervalą, bet galvoju gal dar paskui išvažiuos vėliau.
Viskas gerai, Linut, žinau, kad siunta išvažiuoja 5 dieną, t.y. trečiadienį, nenorėjau kelt panikos Tiesiog pamačiusi jūsų parašą išsigandau, kad mano vaikas liks be gimtadienio dovanų
Supratau.
Jums tas tasiukas bus, taip?
Renkam uzsakyma is: THE TOY SHOP
Linut, rasau kol tema nepasibaige Ryt Asda maista pristatyma pasirenku 6pm - 8pm .Gerai?
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 03, 14:46)
Supratau.
Aha, tas pats
Dar norėjau paklaust ar man į namus atveš, ar reiks į bendrą tašką važiuot, nes su kooperacijom aš jau nespėjau
QUOTE(simpa @ 2012 12 03, 14:51)
Linut, rasau kol tema nepasibaige Ryt Asda maista pristatyma pasirenku 6pm - 8pm .Gerai?
Gerai.
OI, kazin ar jie praleis?? Nes, penktadieni susipykom su Asda. Bet, bandykit, gal kt vairuotojas bus.
Praneskit po to.
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 03, 14:55)
Aha, tas pats
Dar norėjau paklaust ar man į namus atveš, ar reiks į bendrą tašką važiuot, nes su kooperacijom aš jau nespėjau
I namus.
Papildyta:
Yra jau nauja tema patvirtinta!
Aciu, moderatoriams uz greita darba
QUOTE(Limcamca @ 2012 12 03, 13:58)
Gerai.
OI, kazin ar jie praleis?? Nes, penktadieni susipykom su Asda. Bet, bandykit, gal kt vairuotojas bus.
Praneskit po to.
Praneskit po to.
aaa...niu bandysim ir ziuresim kaip ten bus