Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2012 11 29, 16:50)
Niu va. Lyg ir praeitame puslapyje parasiau, kad ta siunta yra skaiciuojama iki Naujuju metu  4u.gif

ojei doh.gif
Ar įmanoma patikslinti kiek siuntų gauta , ne dabar, bet iš principo? Nes parduotuvė išskaidė užsakymą ir vieną daiktą išsiuntė tik šiandien, o jei nespės ateiti iki tos gruodžio 3 swoon.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, siuo metu be galo didele apkrova, as net i sandeli neinu, ir netrukdau. Kas gaunama, is karto pakuojama ir kraunama.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 29, 20:29)
Mergaites, siuo metu be galo didele apkrova, as net i sandeli neinu, ir netrukdau. Kas gaunama, is karto pakuojama ir kraunama.

aišku 4u.gif Na, tikiuosi ir meldžiuosi, kad spėtų, visgi įsipareigoja per 4 dienas atsiųsti, tai lai siunčia, o ne išdalinėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 29, 17:50)
Niu va. Lyg ir praeitame puslapyje parasiau, kad ta siunta yra skaiciuojama iki Naujuju metu  4u.gif

Aciu, as neskaicius paklausiau (tik i pirma psl. uzmeciau aki) blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 29, 15:43)
Siuntos i LT: gruodzio 3-5 dienomis

Norėčiau saldainių užsisakyti, ar spės į šią siuntą jei nupirkčiau pirmadienio pristatymui? Jei spės, parašykite prašau, kuriom valandom galim pirkt. Labai laukiu atsakymo, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Lina, negavau jokios informacijos apie atsiėmimą, negi mano dar visiškai nieko nėra unsure.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
Lina, ar galite del mano smythtoys man atsakyti, ar pavyko uzsakyti, nes klausiau ir e-mailu ir per chat'a bet atsakymo nesulaukiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
LEGO DUPLO RINKINYS - tik puse kainos 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(hopkarole @ 2012 11 29, 22:13)
Aciu, as neskaicius paklausiau (tik i pirma psl. uzmeciau aki)  blush2.gif

Nieko, nieko.

QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 30, 11:07)
Norėčiau saldainių užsisakyti, ar spės į šią siuntą jei nupirkčiau pirmadienio pristatymui? Jei spės, parašykite prašau, kuriom valandom galim pirkt. Labai laukiu atsakymo, ačiū 4u.gif

Tas pats grafikas visa laika.

QUOTE(akbr @ 2012 11 30, 12:04)
Lina, negavau jokios informacijos apie atsiėmimą, negi mano dar visiškai nieko nėra  unsure.gif  g.gif  unsure.gif

Jums su sia siunta bus Amazon likuciai, o naujos prekes, jei spes ateiti, tai sudesim dar.

QUOTE(katerinka0907 @ 2012 11 30, 13:29)
Lina, ar galite del mano smythtoys man atsakyti, ar pavyko uzsakyti, nes klausiau ir e-mailu ir per chat'a bet atsakymo nesulaukiu, aciu  4u.gif

Jo, turiu uzsakyma, uzsakyta.
Papildyta:
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 29, 18:48)
Limcamca, tikiuosi davėt mano kontaktus abiems druskininkiečiams, nes kol kas tik vieno skambučio sulaukiau. Ryt iš ryto siuntinukai bus pristatyti į Druskininkus pioneer.gif
Ir, labai norėčiau sąskaitėlės ax.gif rašėt, kad lyg visiems išsiuntinėjot, bet...aš negavau g.gif

Taip, abiems.

QUOTE(simpa @ 2012 11 29, 18:49)
Linut, gal pameni kiek manuju siuntinuku siai dienai yra?  blush2.gif
Siandien turejo Boots atvezt, gavot?  ax.gif

Uij, nezinau, nera kada skaiciuoti siuo metu blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Saulutė @ 2012 11 29, 20:24)
as irgi labai noreciau atsiskaityti, bet saskaiteles niekaip nesulaukiu  4u.gif

QUOTE(uogelle @ 2012 11 29, 20:33)
Negavau nei informacijos kur atsiimti, nei saskaiteles. Rasiau ir el. pastu pries keleta dienu del to ir cia i AZ.
Siunta Jurgos G. vardu. minejot kad ji buvo lapkricio 20 diena issiustojoje.

Labai noriu ryt iki pietu atsiimti 4u.gif

Jei neklystu, jau su abiem viskas suderinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 30, 14:58)
Jums su sia siunta bus Amazon likuciai, o naujos prekes, jei spes ateiti, tai sudesim dar.

nusišausiu, jei nespės unsure.gif doh.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Lina, o jus perpakuojate prekes, jei ateis kelios smulkmenos is skirtingu pardaveju is Amazon? Man tiek dezuciu nereikia 4u.gif tuo labiau, kad jos buna didesnes, nei reikia.
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2012 11 30, 17:06)
Lina, o jus perpakuojate prekes, jei ateis kelios smulkmenos is skirtingu pardaveju is Amazon? Man tiek dezuciu nereikia  4u.gif tuo labiau, kad jos buna didesnes, nei reikia.

Jei pakeli deze ir akivaizdziai jauciasi, kad tuscia, tada taip. Bet, cia tik didelem dezem galioja.

Tik dabar baigiau atsakineti sios savaites emailus. ATsiprasau, kas ilgai lauke. Kazkaip idomiai sugrupavo gmailas, siandien ir 23 ir 26 dienos uzklausimus radau blush2.gif blush2.gif

Renku uzsakyma is cia: WILKINSON Visko daug, daug grazaus!!!
Papildyta:
Oh my koks pasiulymas LELIU NAMAS 4u.gif 4u.gif Deja, tik su tarpininkavimu!
Atsakyti
Limcamca, negavau sąskaitėlės už 19-20 d. siuntą 4u.gif
Atsakyti