Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Kriiste @ 2012 11 29, 15:39)
Panevezio merginos - ar esat isitikine - kad jums siuntiniai nereikalingi? rolleyes.gif
Laura M., Renata S., Lina B., Egle S.

Laura M kaip suprantu esu as, bet kaip jis atsidure Panevezyje neisivaizduoju doh.gif lotuliukas.gif nes gaudauvau pastu is Siauliu arba i Klaipeda, esu is Silutes tai neisivaizduoju kaip pasiimsiu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 11 29, 17:25)
Laura M kaip suprantu esu as, bet kaip jis atsidure  Panevezyje neisivaizduoju doh.gif  lotuliukas.gif  nes gaudauvau pastu is Siauliu arba i Klaipeda, esu is Silutes tai neisivaizduoju kaip pasiimsiu g.gif  lotuliukas.gif

Persiuntimai jau kuris laikas daromi is Panevezio.
O, Kriiste jau isbego pastan... dar karta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 29, 16:30)
O, Kriiste jau isbego pastan... dar karta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aciu thumbup.gif jau mane ji nugasdino, galvojau reikes vaziuoti pasiimti i Panevezi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ar gavot mano laiska kad bandau surinkti 10 kg kad gauti tiesiai pas save? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
siunta gruodzio 17-19 kada planuojama dalinti? t.y. ar spesim pasiimti iki Kaledu?
Atsakyti
QUOTE(hopkarole @ 2012 11 29, 17:43)
Sveiki,
siunta gruodzio 17-19 kada planuojama dalinti? t.y. ar spesim pasiimti iki Kaledu?

Niu va. Lyg ir praeitame puslapyje parasiau, kad ta siunta yra skaiciuojama iki Naujuju metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 11 29, 16:25)
Laura M kaip suprantu esu as, bet kaip jis atsidure  Panevezyje neisivaizduoju doh.gif  lotuliukas.gif  nes gaudauvau pastu is Siauliu arba i Klaipeda, esu is Silutes tai neisivaizduoju kaip pasiimsiu g.gif  lotuliukas.gif

o ka - nesinori atvaziuot i panevezi? arbatyte pavaisinsiu - jusu siunta istarsysim - tieeek nemazai buvo lotuliukas.gif , jei labai rupi - galiu ir koduka duot mirksiukas.gif

QUOTE(Limcamca @ 2012 11 29, 16:30)
O, Kriiste jau isbego pastan... dar karta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, isbego, sulijo, suslapo - dabar turesi man arbata siust, kad susilciau lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 29, 16:50)
Niu va. Lyg ir praeitame puslapyje parasiau, kad ta siunta yra skaiciuojama iki Naujuju metu  4u.gif

Jeigu 16 dienos siunta skaiciuojama iki Nauju Metu, tai mano nelaikykit, kiek bus tiek siuskit( nes ten Kaledines dovanos) jei nesusidarys 10kg tai prijunkite prie Klaipedos, nes pastu persiuntimas kainuos labai daug doh.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 29, 17:30)
o ka - nesinori atvaziuot i panevezi? arbatyte pavaisinsiu - jusu siunta istarsysim - tieeek nemazai buvo lotuliukas.gif , jei labai rupi - galiu ir koduka duot  mirksiukas.gif

labai jau toli iki jusu ax.gif bet sekanti karta gal mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Cia siunta paklydele is Ebay, jau ir byla iskeliau, tai kai gausiu, galesiu uzdaryti

labai aciu, lauksiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 29 lapkričio 2012 - 17:46
Limcamca, tikiuosi davėt mano kontaktus abiems druskininkiečiams, nes kol kas tik vieno skambučio sulaukiau. Ryt iš ryto siuntinukai bus pristatyti į Druskininkus pioneer.gif
Ir, labai norėčiau sąskaitėlės ax.gif rašėt, kad lyg visiems išsiuntinėjot, bet...aš negavau g.gif
Atsakyti
Linut, gal pameni kiek manuju siuntinuku siai dienai yra? blush2.gif
Siandien turejo Boots atvezt, gavot? ax.gif
Atsakyti
as irgi labai noreciau atsiskaityti, bet saskaiteles niekaip nesulaukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 28, 19:59)
Siai minutei, visi turi tureti pranesimus, apie atvykusia ir dalinama, lapkricio 20 dienos, siunta. Kas negavo pranesimo ar saskaitos, - garsiai saukite!!!

Sekanti siunta: GRUODZIO 3-5 dienomis is UK ir GRUODZIO 16 diena is UK.

Negavau nei informacijos kur atsiimti, nei saskaiteles. Rasiau ir el. pastu pries keleta dienu del to ir cia i AZ.
Siunta Jurgos G. vardu. minejot kad ji buvo lapkricio 20 diena issiustojoje.

Labai noriu ryt iki pietu atsiimti 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, būkit geros mirksiukas.gif prašykit kuriom valandom galima ryt pirkti maistą ir, laikas mūsų laiku ar jų laiku? žiūrėjau, bet lyg neradau, na, gal ne taip atidžiai ieškojau blush2.gif
Atsakyti