Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

LABAI SVARBI INFORMACIJA skelbiama: www.tukis.eu skiltyje NAUJIENOS; sioje SM temoje ir musu FB puslapyje.

Kontaktinis emailas - tukisuk@gmail.com

[B]Iki Kaledu liko 3 siuntos, is UK:

lapkricio 19-21
gruodzio 3-5
gruodzio 17-19

PIRKIMAS UK NAUDOJANTIS TARPININKAVIMO PASLAUGA. KAINA - užsakymams iki 20 svarų, - 15 % tarpininkavimas. Nuo 21 svaro - 10 %. Nesinaudojant kitomis musu paslaugomis, ir perkant su tarpininkavimu tik 1 preke, minimali uzsakymo suma turi buti 15 svaru.

Norint pasiskaičiuoti prekės kainą, formulė: prekės kaina+siuntimas UK(renkant grupę dalinamas ant visų užsakančiųjų skaičiaus)+tarpininkavimo mokestis (10-15%)+pristatymas i LT (pagal svori ir miesta)

1. Atsiųskite užsakymą į emailą. Emailo subject dalyje nurodykite: Varda, pavarde, SM nika, parduotuvę, LT miestą, savo telefoną.
2. Pateiktame užsakyme privalo būti ši informacija: nukopijuota prekės nuoroda, spalva, dydis, kaina. Kai kurios parduotuvės leidžia kopijuoti krepšelį, tada kopijuokite krepseli i emaila, ir siuskite į emailą: tukisuk@gmail.com
3. Kiekvienos parduotuves uzsakyma siuskite atskiru emailu.
4. Ebay užsakymai priimami tik gavus pirkėjo avansą, arba iš anksto sumokant visą paskaičiuotą sumą. visa bendra suma mokama iš karto. Jei perkate daug ir aukciono budu, - parašykite item numerį, ir kiek maximum mokėtumėte už tą prekę svarais. Prie kainos skaičiuosis: siuntimas UK (nurodytas prie prekės), tarpininkavimo mokestis ir siuntimas i LT. Ebay, nesiunciamas prekes, uz papildoma mokesti galime nuvaziuoti ir paimti.
5. Kiekvienas gautas užsakymas yra patvirtinamas, asmeniškai. Užsakius, gaunate patvirtinimą, kad prekės užsakytos. Jei negavot patvirtinimo, kad užsakyta, - reiškiasi, - neužsakyta. Tačiau visus užsakymus stengiuosi padaryti kuo skubiau. Ilgiau neužsakyta būna, jei nesusirenka norinčių, tad, jei matot, kad per ilgai neužsakoma, parašykite, kad sutinkate padengti siuntimo išlaidas, - užsakysiu is karto tuomet.
6. Užsakius prekes, gaunate patvirtinimą ir saskaitą apmokėjimui. Ją apmokėti reikia kuo skubiau. Iškilus problemoms, prašom visada apie tai informuoti.
7. Gavus prekes, jos bus išsiųstos į LT, su artimiausia siunta. Būsite informuoti asmeniškai, kai prekes bus galima atsiimti, tačiau nepamirškite sekti ir naujienų NAUJIENOS skyrelyje.
8. Turėkite omenyje, kad parduotuvės ir pardavėjai prekes pristato skirtingu laiku. Tad ir jų pristatymas gali skirtis į LT. Užsakytas prekes, įsipareigoju pristatyti per 2 siuntas, nuo sumokėjimo datos.
9. Prekės siunčiamos tiesiogiai į miestus: Vilnių, Kauną, Šiaulius, JOnavą, Panevėžį. Į kt miestus persiunčiama paštu arba per siuntų tarnybą, - pagal jų įkainius. Šias išlaidas apmoka pirkėjas.
10. Neatsakau už parduotuvių ir pardavėjų prekių kokybę, sumaišytus užsakymus, defektuotas naujas prekes. Tačiau, kreipkitės, padėsiu kaip įmanoma daugiau, jas grąžinti parduotuvei/pardavėjui. Grąžinimo išlaidas apmoka pirkėjas.

NORĖDAMI GAUTI UK ADRESĄ, prašome pateikti reikalaujamus duomenis ir susipažinti su sąlygomis:

1. Gavę UK adresą, preke nusiperkate patys. Siusite savo vardu, bet musu suteiktu adresu. Kur įmanoma, parduotuvėse arba ebay privalote registruotis savo adresu Lietuvoje, TIK siuntimo adresą, nurodyti mūsų.
2. Adresas jums yra TIK išnuomojamas, tad griežtai draudžiama jį, be mūsų sutikimo dalinti draugams ir kt. pažįstamiems. Būsime dėkingi, jei draugams nurodysite mūsų kontaktus.
3. Gavę jūsų siuntinį, su artimiausia siunta išsiųsime jį į LT. Siuntų grafikas skelbiamas skyrelyje SIUNTŲ PERVEŽIMAS. Norėdami, parinkti didesnį kieki, ar norėdami sulaikyti siuntinį, prašom apie tai informuoti kuo skubiau PRIEŠ siuntai išvykstant.
4. Siuntai išvykus, gausite sąskaita apmokėjimui. Tai padaryti prašome kuo skubiau. Apmokėjimas už šią paslaugą, - paypalu. Ačiū.
5. Gauti siuntiniai yra dedami į vieną bendrą dėžę/maišą, pakuojami, ir sveriami. Kaina už bendrą jūsų siuntinių svorį, yra 1.50gbp/kg. Į šią kainą įeina siuntinių sandėliavimas UK ir jų pristatymas į LT, iki pagrindinio taško: Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje ir Jonavoje.
5. Kitos sąlygos. Draudžiama pirkti naudojantis svetimomis kortelėmis, ar svetimomis pavardėmis. Siuntiniai priimami tik tų pavardžių, kurios pas mus registruotos.
6. Neatsakome už negautas ar gautas pažeistas siuntas.
7. Apie gautas siuntas neinformuojame, tačiau, jei reikia padėti spręsti kokią problemą su parduotuve ar kurjeriais, - kreipkitės. Jei tik bus galimybė, - padėsime.
8. DRAUDŽIAMA SIŲSTI:
• cigaretes, alkoholinius gėrimus, narkotines ir psichotropines medžiagas;
• ginklus, sprogiąsias, degiąsias, radioaktyviąsias ir kitas pavojingas medžiagas;
• visų rūšių aerozolius;
• monetas, banknotus, čekius ar bet kokius pareikštinius vertybinius popierius, kelionės čekius, apdirbtą ar neapdirbtą platiną, auksą arba sidabrą, brangakmenius, papuošalus ir kitus vertingus daiktus;
• daiktus su įžeidžiančio ar nepadoraus pobūdžio užrašais ar atvaizdais;
• daiktus, kuriuos įvežti ir naudoti gavimo šalyje draudžiama;
• kitus daiktus, kuriuos draudžiama siųsti pagal Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimus.

BENDROS SALYGOS:

I visus užklausimus ir emailus atsakau. Jei negaunate atsakymo į savo užklausimą, vadinasi as negavau jusu uzklausimo. Taciau, jei atsakymas i jusu klausima, yra svarbioje info (temoje ar blog'e) - i toki klausima, pasilieku teise neatsakyti. Nerasykite to paties klausimo, uzklausimo i visas skirtingas, imanomas vietas: SM, emaila ir pan. Parasykite tik, kurioje nors vietoje! Gerbkime vieni kitu laika.
9. Svarbi info skelbiama temoje, musu blog'e arba facebooke ax.gif Jusu pareiga tai sekti!
10. Savaitgaliai ir UK šventinės dienos – nedarbo dienos.

PARDUOTUVIU SARASAS

Elektroninis paštas:
užklausimams, užsakymams - tukisUK@gmail.com

Linkiu smagiai praleisti laika!!! mirksiukas.gif mirksiukas.gif

www.tukis.eu
facebooke: tukis.eu (Su Bigbenu)


Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2012 11 15, 15:58)
Kooperacija lapkričio 19-21 d. siuntai

Kaunas, Dainava
1.Milda Z
2.priklausomybe

SANTARISKIU KOOPERACIJA
P.S Priimu max 6 zmones.
1. Anushka_1312
2. Ieva MB
3. Michailas B
4. Ina L
5. Iriska biggrin.gif

Kaunas senamiestis
1.laumir
2. loreta311
3. Laurinciux

Atsakyti
190753887176 -13,50
Atsakyti
Lina, gal TBS renki? nepatinka man jų kosmetika, tik difuzerio reikia, perkant daugiau visai nebloga nuolaida gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal su šia siunta yra iš Varėnos, mielai prisiglausčiau arba priimčiau mirksiukas.gif
Beje, šiandien gavau savo siuntinuką thumbup.gif Pirmas blynas kiek prisvilęs dėl nesusikalbėjimo, nežinojimo, bet viskas baigėsi gerai. Ačiū jums 4u.gif
Limcamca, neužmirškit mano prašymo, parašykit kai baiginėsit rūšiuot siuntas, kad žinočiau ką daryt su savąja smile.gif Keletas užsakymų keliauja, nežinau ar atkeliaus iki išvykimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2012 11 15, 15:03)
Aciu, sita skaiciau, o klausiu del sekancios savaites, t.y. nuo pirmadienio?

prisijungiu prie klausimo wink.gif 4u.gif
Atsakyti
O is www.smythstoys.com uzsakinejate?
Atsakyti
QUOTE(Enjoy123 @ 2012 11 15, 17:54)
190753887176 -13,50


Pastaciau.

QUOTE(lizarde @ 2012 11 15, 18:08)
Lina, gal TBS renki? nepatinka man jų kosmetika, tik difuzerio reikia, perkant daugiau visai nebloga nuolaida gaunasi  mirksiukas.gif


Kol kas nieko neturiu.

QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 15, 18:37)
Limcamca, neužmirškit mano prašymo, parašykit kai baiginėsit rūšiuot siuntas, kad žinočiau ką daryt su savąja smile.gif Keletas užsakymų keliauja, nežinau ar atkeliaus iki išvykimo g.gif


MAMA7411, as kaip ir sakiau, as negarantuoju, to! Nes, tikrai nera galimybes, atideti, laukti atsakymo, perpakuoti, pakrauti ir pan.
ARba siunciam arba ne.
Siuo metu yra keletas jusu deziu, bet neregistruojam isvis, nes saket, nesiusit.

QUOTE(murashke @ 2012 11 15, 19:04)
prisijungiu prie klausimo wink.gif  4u.gif


Tas pats laikas 4u.gif

QUOTE(Gundia @ 2012 11 15, 19:23)
O is www.smythstoys.com uzsakinejate?


Pastaciau.

Atkreipkit demesi, kad AMAZON PALEIDO LEGO ispardavima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 15, 19:50)
MAMA7411, as kaip ir sakiau, as negarantuoju, to! Nes, tikrai nera galimybes, atideti, laukti atsakymo, perpakuoti, pakrauti ir pan.
ARba siunciam arba ne.
Siuo metu yra keletas jusu deziu, bet neregistruojam isvis, nes saket, nesiusit.


O kiek maždaug svorio bus, ar susidarys 10 kg.? parašiau jums į el.p.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 15 lapkričio 2012 - 19:02
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 15, 19:52)
O kiek maždaug svorio bus, ar susidarys 10 kg.?


Neisivaizduoju, nes kaip ir sakiau, siuo metu neregistruojam jo.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 15, 18:50)


Atkreipkit demesi, kad AMAZON PALEIDO LEGO ispardavima  4u.gif  4u.gif  4u.gif


Begu ziuret doh.gif Man vis negana cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 15, 19:55)
Neisivaizduoju, nes kaip ir sakiau, siuo metu neregistruojam jo.

nelabai įsivaizduoju jūsų registravimo sistemos, o pasverti negalima? ar dar daug likę iki rūšiavimo pabaigos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 15 lapkričio 2012 - 19:05