Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 03 12, 13:20)
bet daznai zinokit paima nuotakos tuos "pigucius" bizuterinius - nes pasiule salone kartu prie nuomojamos sukneles, tai kam sukt galva.... cia apie tokius atvejus kalba  ax.gif

Na manau mazuma dabar tokiu nuotaku smile.gif Kiek "prakutusios" iesko originalumo ir atsakingai renkasi papuosaliukus, net jei ir neturi daug pinigeliu.

As pavyzdziui net kasdien nelabai nesioju nei aukso nei sidabro, megstu spalvas tad renkuosi bizuterinius auskarus, apyrankes, nes man taip graziau, labiau sava. Auksiniu dirbiniu turiu padovanotu, bet jie taip ir guli dazniausiai nepanaudoti, arba labai retai uzsidedami. Vestuvems velgi neisivaizdavau saves su kazkokiais papuosalais is aukso ar sidabro, norejau masiviu ir issiskirianciu. Pasirinkau papuosaliukus gamintus rankom pas viena labai kruopscia panele, tai bus sutazo juosteliu papuosaliukai su karoliukais. Manau bus labai grazu (dar vyksta gamyba). O ir spalvas ir karoliukus galima pasirinkti pagal suknele, tad viskas suderinta ir nereikia sukt galvos ir lekt per parduotuves kad rasti atspalvi ir tt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2013 03 12, 13:33)
Na manau mazuma dabar tokiu nuotaku smile.gif Kiek "prakutusios" iesko originalumo ir atsakingai renkasi papuosaliukus, net jei ir neturi daug pinigeliu.

As pavyzdziui net kasdien nelabai nesioju nei aukso nei sidabro, megstu spalvas tad renkuosi bizuterinius auskarus, apyrankes, nes man taip graziau, labiau sava. Auksiniu dirbiniu turiu padovanotu, bet jie taip ir guli dazniausiai nepanaudoti, arba labai retai uzsidedami. Vestuvems velgi neisivaizdavau saves su kazkokiais papuosalais is aukso ar sidabro, norejau masiviu ir issiskirianciu. Pasirinkau papuosaliukus gamintus rankom pas viena labai kruopscia panele, tai bus sutazo juosteliu papuosaliukai su karoliukais. Manau bus labai grazu (dar vyksta gamyba). O ir spalvas ir karoliukus galima pasirinkti pagal suknele, tad viskas suderinta ir nereikia sukt galvos ir lekt per parduotuves kad rasti atspalvi ir tt.. smile.gif

as nieko blogo neturiu pries bizuterija , pati turiu daug visokiu auskaru, nes labai megstu jais puostis, o auksiniu pvz su kokiom plunksnom ar panasiai jug nenusipirksi....nieko blogo ir ta bizuterija, nors as ziedus, grandineles nesioju tik auksinius, tiesa dar pries metus nesiojau tik sidabrinius biggrin.gif biggrin.gif po pirslybu prie aukso perejau biggrin.gif esu macius tikrai nuotaku su papuosalais visai ne i tema, cia irgi skonio reikalas bet pas kitu matosi tikrai labai neskoningai parinkti blizguciai doh.gif as dar pati net nezinau ko noriu, gal ieskosiu ir rasiu, nesu apsibrezus jokiu remu, bet noreciau kokiu auskariuku su auksu, kad veliau juos galeciau nesioti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 03 12, 12:20)
bet daznai zinokit paima nuotakos tuos "pigucius" bizuterinius - nes pasiule salone kartu prie nuomojamos sukneles, tai kam sukt galva.... cia apie tokius atvejus kalba  ax.gif

Taip, būtent tą pigiąją bižuteriją ir turėjau omenyje.. Ne kartą mačiau nuotraukose auskarus apyrankes tuos plastmasiukus ar stikliukus... Vat jie man kažkaip nesižiūri nors tu ką ax.gif
Bet vėlgi čia kiekvienos pasirinkimo reikalas 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 12 kovo 2013 - 19:28
Sveikos wink.gif

Ieskau kokios nors grazios seges i plaukus ar subtilios gelytes. Gal turite kokiu pvz ar minciu kur gamina? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 03 28, 14:53)
Sveikos wink.gif

Ieskau kokios nors grazios seges i plaukus ar subtilios gelytes. Gal turite kokiu pvz ar minciu kur gamina? g.gif  ax.gif

Aš gaminausi pas Esu Rasu Papuošalai, galite FB ją rasti. Tik ji matyt darbais apsikrovus, sunkiai su ja susisiekti eina.
Atsakyti
FB Tu Spindi gamina labai gražias gėle... Ir atrašo greitai, maloniai bendrauja.... smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos, eisiu ju ieskot i FB 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės padėkit priderinti auskariuku prie mano apyrankės rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
Vitalma - daili apyranke.

Žiūrint kiek 'ant galvos' ir kaklo jau turesit. Plius kiek detali suknelė.

Apvalūs ar kvadratiniai 'deimantukai' visada tiktų.
Arba jei daugiau norisi tai 2-3cm ilgio tokio pačio tipo deimantuku grandinėlė auskarams.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 28, 15:21)
Aš gaminausi pas Esu Rasu Papuošalai, galite FB ją rasti. Tik ji matyt darbais apsikrovus, sunkiai su ja susisiekti eina.

Man jau savaitę laiko nepavyko su ja susisiekti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 03 31, 17:31)
Vitalma - daili apyranke.

Žiūrint kiek 'ant galvos' ir kaklo jau turesit. Plius kiek detali suknelė.

Apvalūs ar kvadratiniai 'deimantukai' visada tiktų.
Arba jei daugiau norisi tai 2-3cm ilgio tokio pačio tipo deimantuku grandinėlė auskarams.

Ant kaklo nemėgstu papuošalų, o suknelė kukli trumputė ax.gif
Gal kas tokią gėlę baltą galėtų pagaminti ar bent jau numanot kas sugebėtų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 03 29, 12:22)
Mergaitės padėkit priderinti auskariuku prie mano apyrankės rolleyes.gif https://fbcdn-sphoto...128842696_n.jpg

aš jūsų vietoj apyrankės nesegčiau, nelabai man ji prie jūsų suknelės
Atsakyti