Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 06, 13:50)
man i kitas nuotakas grazu paziureti kai su perlais yra, bet pati perlu labai nemegstu, o ypac dirbtiniu, tai as i juos net nesizvalgau kazkaip....o swarovskiai tai taip manau vienas is graziausiu variantu drinks_cheers.gif

mano suknele dekoruota perlais, bateliai irgi, tai papuosalus irgi galvoju su perliukais, bet labai subtiliai ir neperkrautai viskas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragola84 @ 2013 03 06, 17:01)
mano suknele dekoruota perlais, bateliai irgi, tai papuosalus irgi galvoju su perliukais, bet labai subtiliai ir neperkrautai viskas bus  smile.gif

Jei suknele su perliukais, žinoma ir auskarai tokie tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 03 06, 15:36)
paieskok bridal earrings Etsy  mirksiukas.gif
manau kad LT nepagamins tokiu nes iki musu neatkaliauja tokios detales swarovskiams....
tai tau ir sukneles su gelem gal nepatinka  tongue.gif
skonio reikalas, bet tolerancija siuo klausimu labai svarbi manau wink.gif
o perlai ir swarovskiai sakyciau klasika... realiai jei ipirktume - visos noretume buti su deimantais. O db swarovskiai mums puiki iseitis is padeties -  super kokybe, blizgesys subtiliai prabangus, ziurisi labai graziai smile.gif
perlus renkantis irgi rinkites swarovskinius, ne pigius plastmasiukus....  mirksiukas.gif

daja suknele su gele man grazu mirksiukas.gif bet tai nereiskia kad prie sukneles geliu reikia derinti ant kaklo tokias geles ...
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 03 06, 20:17)
daja suknele su gele man grazu  mirksiukas.gif  bet tai nereiskia kad prie sukneles geliu reikia derinti ant kaklo tokias geles ...

Man tai grazu tokios geles ant kaklo, pati tokiu nesirinkciau, bet grazu. Aisku dar priklauso nuo sukneles, bet esu macius foto nuotaku kur superiniskai atrodo su tokiu papuosalu ir kuklia suknele. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2013 03 06, 20:44)
Man tai grazu tokios geles ant kaklo, pati tokiu nesirinkciau, bet grazu. Aisku dar priklauso nuo sukneles, bet esu macius foto nuotaku kur superiniskai atrodo su tokiu papuosalu ir kuklia suknele.  thumbup.gif

gal kaip pamatysiu as, tada ir as pakesiu nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 03 06, 20:51)
gal kaip pamatysiu as, tada ir as pakesiu nuomone  drinks_cheers.gif

jei suknele kukli zaidi aksesuarais, spalvom... o jei suknele pakankamai israiskinga tai aisku su tokiais atrodytu kaip turgaus boba smile.gif visuma svarbu! neisdikutuosi cia, reik sukneles pvz., sukuosenos, jaunikio stiliaus ir bendros vestuviu koncepcijos. man geles ant kaklo asocijuojasi su paprasta suknyte, palaidais plaukais, fotosesija pievoje ir relaksuojanciais jaunaisiais vintazo stiliumi ir baliumi jaukioje trobeleje gamtos apsupty smile.gif
nesakau nei kad grazu nei kad negrazu, i kiekviena situacija ziuriu kurybiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 05, 13:07)
Žiūriu dauguma renkasi bižuterijos dirbinius, ,, kodėl nėra populiarus pvz auksas ar kiti taurieji metalai? As tai dar išvis nežinau kokių noreciau g.gif

Manau todel, kad ne visoms ikandama kaina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 03 05, 16:19)
sveikos,

pasidalinsiu mintimis:

Sutinku su Agnera, vestuvės yra išskirtinė šventė, tad ir papuošalai nebūtinai turi būti miniatiūriniai. Aišku, kiek žmonių tiek nuomonių, bet kiek pastebiu dauguma nuotakų tiesiog bijo kokių nors šiek tiek nestandartinių papuošalų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(8588 @ 2013 03 06, 14:43)
man nuotaka TIK su perlais arba svarovskiais.... ir viskas kas smulku ir per daug i akis nekrenta...  ax.gif  nu atsiprasau bet tie geleti veriniai....  doh.gif  lotuliukas.gif

O kodel gi ne - juk visos su skirtingais skoniais, su skirtingu požiūriu.
Juk ir suknelių kiekviena ieškosi pagal savo skonį, tas pats ir su papuošalais.
Argi būtų įdomu jeigu visos nuotakos eitų kaip nuo konvejerio ??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 05, 12:07)
Žiūriu dauguma renkasi bižuterijos dirbinius, ,, kodėl nėra populiarus pvz auksas ar kiti taurieji metalai? As tai dar išvis nežinau kokių noreciau g.gif

Man ir kažkaip keistai tokią dieną atrodo bižuterija.. Prie gražios suknelės,kitų aprangos detalių, auksinių žiedų, merginos užsideda pigius plastmasinius karoliukus.. Akį režia tas kontrastas... unsure.gif Tikriausiai bižuteriją renkasi iš taupumo..
Papildyta:
QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 03 05, 15:19)

Labai gražių variantų yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fragola84 @ 2013 03 06, 16:01)
mano suknele dekoruota perlais, bateliai irgi, tai papuosalus irgi galvoju su perliukais, bet labai subtiliai ir neperkrautai viskas bus  smile.gif

Žinoma, tokiu atveju gražiausiai atrodys perlai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 03 12, 01:44)
Man ir kažkaip keistai tokią dieną atrodo bižuterija.. Prie gražios suknelės,kitų aprangos detalių, auksinių žiedų, merginos užsideda pigius plastmasinius karoliukus.. Akį režia tas kontrastas... unsure.gif  Tikriausiai bižuteriją renkasi iš taupumo..

Kodėl bižuterija plastikas?
Jai priskiriami ir swarovski kristalai, perlai, pusbrangiai akmenys... Nemanau, kad nuotakos taip jau puošiasi plastikiniais papuošalais...
O dėl tauriųjų metalų aš pritariu- labai brangu... Juk vestuvėms norisi kažko puošnesnio, ko kasdien nelabai ir nešioji, tai nusipirkus tokius pvz auksinius auskarus sumokėsi labai didelę sumą, o vėliau vargu ar dar kart panaudosi tuos papuošalus, taip pat ir labai sunkiai perparduodi dėl didelės kainos... Taigi puiki alternatyva- bižuterija (su pasidabruotom ar paaukstuotom detalėm- kaip kam patinka, o galų gale gal net ir su sidabrinėm)...
Atsakyti
QUOTE(BukSavimi @ 2013 03 12, 09:03)
Kodėl bižuterija plastikas?
Jai priskiriami ir swarovski kristalai, perlai, pusbrangiai akmenys... Nemanau, kad nuotakos taip jau puošiasi plastikiniais papuošalais...
O dėl tauriųjų metalų aš pritariu- labai brangu... Juk vestuvėms norisi kažko puošnesnio, ko kasdien nelabai ir nešioji, tai nusipirkus tokius pvz auksinius auskarus sumokėsi labai didelę sumą, o vėliau vargu ar dar kart panaudosi tuos papuošalus, taip pat ir labai sunkiai perparduodi dėl didelės kainos... Taigi puiki alternatyva- bižuterija (su pasidabruotom ar paaukstuotom detalėm- kaip kam patinka, o galų gale gal net ir su sidabrinėm)...

as pati rinkausi sidabrinius su swarovskio krisalai, ir visai jokio 'pigumo" nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
bet daznai zinokit paima nuotakos tuos "pigucius" bizuterinius - nes pasiule salone kartu prie nuomojamos sukneles, tai kam sukt galva.... cia apie tokius atvejus kalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 03 12, 12:20)
bet daznai zinokit paima nuotakos tuos "pigucius" bizuterinius - nes pasiule salone kartu prie nuomojamos sukneles, tai kam sukt galva.... cia apie tokius atvejus kalba  ax.gif

taip aisku tokiu variantu tikrai buna, bet manau kai dabar toks didelis papuosalu pasirinkimas tai daugelis perka ar uzsisako smile.gif
Atsakyti