Aš net sakyčiau kas skirta, tas skirta ir perliukai čia tikrai niekuo dėti
Puoškis ir džiaukis savo švente.
P.S. vaje kaip seniai buvau vestuvėse, taip norėtūsi pabaliavot
QUOTE(sbo @ 2013 05 29, 09:31)
Kaštanka, negi tikrai tuo tikite?
Ne tai, kad tikiu. Bet nemaloniai nuteike. Sugadino visa dziaugsma papuosala suradus
Nuostabūs karoliai, drąsiai dėkis, tik auskariukus minimalius perliukus prie pat ausytės, apyrankės nereikia, kadangi vėrinys masyvus
ta pati zadejau parasyti, reiskia tikrai tinka, nes dauguma apie ta pati galvoja
QUOTE(Kaštanka @ 2013 05 29, 11:00)
Dekui. Taip, apyrankes nebus. Ir auskariukus turiu.
O va vakar man parase kitoj temoj, kad perlai vestuviu diena tai nelaime ir asaros ateity. Bet lb jau juos as megstu...
netikek ir nesinervok, nes tu prietaru begales nuo senu laiku like ir dar dabar kas netingi prikuria....pas mane bus atviri batai, o paskaiciau kad per vestuves jokiu budu negalima, taip pat busiu su nuometu, o irgi paskaiciau kad jei vejas ji pakedens irgi seima isirs zodziu neimanoma nei klausyti... labai grazi suknele , atrodysi puikiai!!!
QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 29, 11:58)
O as busiu palaidais plaukais, irgi blogas prietaras
O nebuvo prietaro, kad geriau išvis netekėti?
Merginos, netikėkite prietarais, tekėkite ir džiaukitės savo antromis puselėmis
Merginos, netikėkite prietarais, tekėkite ir džiaukitės savo antromis puselėmis
Nepatartina tikint prietarais dėtis vieno perlo. pvz žiedo su perlo akute. Daugiau perlų, pagal mano prietarų tikėjimą ašarų neatneš.
Perlas reiškia universalų grožį ir tobulumą, nes yra apvalus, gražus ir spinduliuoja vidinę šviesą. Siejamas su moteriškąja sfera mėnuliu, skaistybe, kantrumu ir tyrumu. Taip pat simbolizuoja šviesą tamsoje.
Taigi drasiai puoškitės
Perlas reiškia universalų grožį ir tobulumą, nes yra apvalus, gražus ir spinduliuoja vidinę šviesą. Siejamas su moteriškąja sfera mėnuliu, skaistybe, kantrumu ir tyrumu. Taip pat simbolizuoja šviesą tamsoje.
Taigi drasiai puoškitės
QUOTE(sbo @ 2013 05 29, 13:57)
Daug kur raso, kad perlai nekaltybes ir svelnumo simbolis, ypac tinkantis vestuvem. Daugelis labai zymiu pasaulio damu puosesi jais per vestuves. Taip kad, puoskites, jeigu tik norisi
O del palaidu plauku, tia net juokinga - labai mano draugiu tuokesi palaidais plaukais ir po siai dienai sekmingai kartu gyvena ir net anukus jau kai kurios augina kartu su seneliais
QUOTE(Aruna @ 2013 06 06, 13:28)
Daug kur raso, kad perlai nekaltybes ir svelnumo simbolis, ypac tinkantis vestuvem. Daugelis labai zymiu pasaulio damu puosesi jais per vestuves. Taip kad, puoskites, jeigu tik norisi
O del palaidu plauku, tia net juokinga - labai mano draugiu tuokesi palaidais plaukais ir po siai dienai sekmingai kartu gyvena ir net anukus jau kai kurios augina kartu su seneliais
butent, as irgi netikiu ir nenoriu tiketi prietarais
http://shop.mango.co...?id=11040062_10
ka patarsit prie sitos sukneles merginos? noriu tokio vintazinio ivazidzio, man labai grazu visokie dalykai i plaukus
https://www.google.l...mKsnY4QTvzYHgAg
galvoju kazka tokio susiorganizuot, tai kokiu papuosalu man dar reikia? kokiu mini auskariuku ir apyrankes? ka manot?
ka patarsit prie sitos sukneles merginos? noriu tokio vintazinio ivazidzio, man labai grazu visokie dalykai i plaukus
https://www.google.l...mKsnY4QTvzYHgAg
galvoju kazka tokio susiorganizuot, tai kokiu papuosalu man dar reikia? kokiu mini auskariuku ir apyrankes? ka manot?
QUOTE(leguska69 @ 2013 06 07, 19:07)
jega, nereali suknele!
as asmeniskai deciausi panasios strukturos kaip ant petneseliu toki plauku aksesuara - labai tiks! ir tokiu atveju mazesni auskarai ir apyranke butu pats tas. Subtilu ir elegantiska!
Jeigu diadema ant galvos tada jokiu apyrankiu ir auskaru.
http://4.bp.blogspot...ce_crawford.jpg
man visai sitaip patiktu
man visai sitaip patiktu