Įkraunama...
Įkraunama...

Saulės poveikis nėštukei!

Buvom nuvaziave i LT ir teko pabuvoti prie juros...maudziausi juroje - thumbup.gif per tokius karscius, manau, kad maziukui irgi patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
maudykytes tik svariame vandenyje sauleje bukit iki piko ir po jo iki 11.00 ir po 16.00 juk tuomet didziausias uv indeksas. as kaip kvalifikuota kosmetologe galiu drasiai teigti kad uv spinduliai ziauriai kenkia ne tik jusu odai bet ir jusu lialiui. saugokit jei ne save tai kita zmoguti. cia biski pamokslu buvo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte82 @ 2006 07 09, 19:08)
sveikutes,
maudykytes tik svariame vandenyje sauleje bukit iki piko ir po jo iki 11.00 ir po 16.00 juk tuomet didziausias uv indeksas. as kaip kvalifikuota kosmetologe galiu drasiai teigti kad uv spinduliai ziauriai kenkia ne tik jusu odai bet ir jusu lialiui. saugokit jei ne save tai kita zmoguti. cia biski pamokslu buvo biggrin.gif  4u.gif

thumb_yello.gif
Atsakyti
o geriausia nusipirkit skieti nuo saules ir tada galesit tupet sau po jo bet kuriuo laiku smile.gif as taip 4 dienas prie juros pratupejau. ir neidegiau visiskai ir nepersikaitinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte82 @ 2006 07 09, 19:08)
sveikutes,
maudykytes tik svariame vandenyje sauleje bukit iki piko ir po jo iki 11.00 ir po 16.00 juk tuomet didziausias uv indeksas. as kaip kvalifikuota kosmetologe galiu drasiai teigti kad uv spinduliai ziauriai kenkia ne tik jusu odai bet ir jusu lialiui. saugokit jei ne save tai kita zmoguti. cia biski pamokslu buvo biggrin.gif  4u.gif

aciu uz info ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
maudytis pasak mano gydytojos galima, tik aišku švariame vandenyje.
O sauluteje per daug geriau nebuti. Nes ir mažiukas, kaip ir mes, gali gauti saules ar šilumos "smugi" blink.gif
Atsakyti
Na, šiandien buvom prie ežeriuko. Į pavakarę, tai nekepino saulė. Bet vis tiek pilvuką dengiau rankšluosčiu. O prakaitas tai upeliais liejos lotuliukas.gif Tai tik pasėdžiu ir vėl į vandenį, kad neįmanoma kitaip rolleyes.gif Beje, kaip žinot ar švarus vanduo? Čia akim nustatyt, ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2006 07 11, 23:02)
Na, šiandien buvom prie ežeriuko. Į pavakarę, tai nekepino saulė. Bet vis tiek pilvuką dengiau rankšluosčiu. O prakaitas tai upeliais liejos lotuliukas.gif Tai tik pasėdžiu ir vėl į vandenį, kad neįmanoma kitaip  rolleyes.gif Beje, kaip žinot ar švarus vanduo? Čia akim nustatyt, ar kaip? 4u.gif

Kiek girdejau tai Lietuvoje visuose vandens tvenkiniuose yra svarus vanduo. O tik Nemuno ir Neries tam tikrose atkarpose neatitinka normu.
Taip bent kalbejo neseniai per "labas rytas" higieniste.
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2006 07 12, 14:41)
Kiek girdejau tai Lietuvoje visuose vandens tvenkiniuose yra svarus vanduo. O tik Nemuno ir Neries tam tikrose atkarpose neatitinka normu.

Kazkaip sunku patiketi g.gif Ypac svarus vanduo turetu buti Kaune Lampedziu karjere lotuliukas.gif Stovintis vanduo, karstis palei 40 ir viso Kauno prakaitas bei tam tikros isskyros.Jauciu pats tas maudytis nestuke.gif O jei rimtai tai as manau kad galima del vaikelio ir susilaikyti nuo maudyniu, nera tai pirmo butinumo reikalas.
Atsakyti
[I][COLOR=red]
undefined
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 11, 22:50)
Pirmieji saules spinduliai - taip ir norisi iskisti nosi ir ja padeginti...  ax.gif
Dabar stengiuosi kuo daugiau laiko prabuti sode pries saulute vaikstinejant, tai visa diena prabuvau ir graziai visa paraudonavau  biggrin.gif  ir petukai ir veidas ir krutine! Norisi buti ne baltai!
Kaip kitos nestukes zadat daryti? Ar bandysit svelniai save parudinti, o gal slepsites nuo saules bijodamos tu pigmentiniu demiu, kurios atsiranda nestumo metu veikiant saulei?  nestuke.gif  g.gif
[2006 07 12]
Na as nepernesu karscio,o ir pilvas jau didziulis,tad lauke bunu tik pavesy,arba sedziu iki vakaro kambary,vakare einu pasilaistau siltnami[jei vyras neturi laiko].Bet esu ruda,nes esu is tu,kurios labai greit idega.Visiskai tau pritariu,kad truputis saules nekenkia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxyLady @ 2006 07 01, 12:20)
as irgi kai nesilaukiau visada stengdavausi kuo rudziau idegti, ir ant saules galedavau isbuti nors ir visa diena. bet dabar jau nebegaliu - nebepatinka man tas karstis. savaitgali prie ezeriuko buvom, tai tik ir stengiausi i pavesi nulisti. ir visa laika bliuzeles nenusirengiau, kad tik pilvukas nedegtu.
cia kazkuri rase, kad maudesi  blink.gif o galima mums atviruose vandenyse maudytis?  g.gif as kazkaip nedrisau nei karto, nors ir labai karsta buvo ir vanduo svarus (atrode). tai tik pabraidziau, rankas apsislaksciau...
2006 07 12
kaip tik ir man kyla klausymas del maudyniu,nors ir su pirmu nestuke.gif visa vasara maudziaus,ir dabar jau nekarta[08 05 gimdyt],nes baisiai nepernesu verysad.gif karscio,kai del kaitros nepajegiu nueit i pruda,tai kieme su slanga po kelis kartus apsipilu saltu vandeniu. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2006 07 12, 14:41)

Aha, ačiū bigsmile.gif Na,aš ir taip nesugalvočiau maudytis Nery, Nemune ar Lampėdžiuose kokiuose doh.gif Aš ir toliau maudysiuos ežeriuky assa.gif
Atsakyti