O man patinka saule ir jura ,ir nematau cia nieko blogo kad negalima, o atvirksciai manau kad saules reikia, kad prasisildyto bronchos ir visas organizmas po ziemos, ir del vitamino D kurio labai truksta ziemos metu ir daktaras mano sako ,kad su saiku galima ir bitinai uzdengti pilvuka kad neikaistu vaisiaus vandenys, tai kiekviena diena einu prie juros nuo 08 00 ryto iki 10 00 ir kai turiu laiko po pietu nuo 17 00 iki 18 00 val ir visada uzdengiu pilvuka kai griztu namo pilvukas saltesnis nei kiti kuno vietos palendu po vesu dusu ir jauciosi labai gerai ir idegusi esu ,tai nemanau kad tai blogai ,o atvirksciai grynas oras ir saulute labai sveika man ir maziukui...
Tai cia jau apie tai issiaiskinom ,cia dabar diskusija issirutuliojo kas kuriai patinka.... Viena megsta baltuma,kita ruduma ir neviena nesako,kad reikia nert i krumus kuo toliau nuo saules spinduliuku
QUOTE(Peskute @ 2006 06 22, 18:58)
Tai cia jau apie tai issiaiskinom ,cia dabar diskusija issirutuliojo kas kuriai patinka.... Viena megsta baltuma,kita ruduma ir neviena nesako,kad reikia nert i krumus kuo toliau nuo saules spinduliuku
kai tokie karsciai tai tikrai, kuo giliau i krumus
Na, pries nestuma, kaip minejau guledavau pries saule istisa diena... Dabar taip nera, as neguliu ant kilimelio issitiesusi ir nesisvilinu.... Bet atsisedu ant zolynelio, stebiu kaip mama darze darbuojasi, stebiu ant kranto kaip seima su suniu vandeny duodasi, ir taip kasdien ar kas antra diena po gera pusvalandi po valandike praleidus pries saulute, as ir idegu... Laistau sode geles, su vandeniu apsitaskai dar tai saulute geriau kimba...Anksciau palengva ir masinas plaudavau...tiesiog uztenka buti lauke ir jau turesi siek tiek parudavusi kuna...
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 22, 17:10)
kai tokie karsciai tai tikrai, kuo giliau i krumus
O tai krumuose ku veikt? Ten tik sisiuko lenda daryt
Jau dabar atveso nereiks niekur lyst.Kelias dieneles atsigausim
siandien buvom prie ezeriuko ir pirma kart isdrysau isimaudyt...oi kaip fain buvo sugalvojau kad reik dazniau nulekt pasiliuskent ir pasidegint... nors kiek cia beliko tik 26d ir supsiu leliuka... niu bet gal dar spesiu pasidziaugt vasaryte
O as jau laukiu bet kuria dienele,nes kaip tiek tik belike. O pas mus ir orai siaubingai atvese tai niekur ir nenulekiam.
Šiaip ant saulės gali labai sukilti kraujospūdis, o tada ima trūkti vaikeliui deguonies
QUOTE(rasaite @ 2006 06 23, 15:15)
Šiaip ant saulės gali labai sukilti kraujospūdis, o tada ima trūkti vaikeliui deguonies
Nu mes girdejom,kad ir vandenys gali uzvirti.Kas tada?
QUOTE(Peskute @ 2006 06 23, 17:23)
Nu mes girdejom,kad ir vandenys gali uzvirti.Kas tada?
Peskute, nemanau, kad cia labai juokinga.... juk ne visos mes galim buti ant saules net kai nesilaukiam, o kai laukiames juk viskas sujautreja
QUOTE(rasaite @ 2006 06 23, 15:15)
Nu man tai krenta nuo saules kraujospudis ir deguonies truksta,tai ir nelendu i saule...