Įkraunama...
Įkraunama...

Saulės poveikis nėštukei!

QUOTE(iruciukas911 @ 2006 06 20, 12:30)

Neryte, man rodos kad kiekviena gydytoja sako skirtingai, o taip pat dar manau, kad atsizvelgia ir i musu kiekvienos busena g.gif Vienoms leidzia, o kitoms nea schmoll.gif
Man tas pats buvo su baseinu. Zadejau pradeti sportuoti, t.y. lankyti nestukems skirta manksta baseine, taciau man pasake, kad ne netureciau minties verysad.gif , kadangi laukiam i si pasauli ateinant dvieju angeliuku ir reiks pasisaugot daugiau... O kita gydytoja siuo klausimu sake namatanti jokiu priezasciu, del kuriu negaleciau lankyti baseino, taciau leidimo man mano gydytoja neisrase... Kiek zmmoniu, tiek nuomoniu g.gif

sutinku, kad kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, taciau kai pasiklausiai keliu nuomoniu , sulauki pagrindimo ir gali logiskai apmastyti priezastis ir nuspresti kas geriau mirksiukas.gif taciau, kad nestukems negalima degintis tai tikrai, nes negerai kai ikaista vandenys, taciau manau kiekviena gali siek tiek pabuti saulutei, bet neguleti visa diena ant saules
Atsakyti
As taip pat su tavimi sutinku, Neryte, kad visa diena negerai, taciau truputuka galima save palepinti ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Man ir sake,kad leliuko vandenys gali labai net ikaisti,bet kaip suprantu vieni vienaip masto kiti kitaip,paklauskit,savo mamu ir jos pasakys ,kad per daug saules nesveika,bet jos ir reikia.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peskute: 21 birželio 2006 - 14:27
QUOTE(Peskute @ 2006 06 21, 13:25)
drinks_cheers.gif  Man ir sake,kad leliuko vandenys gali labai net ikaisti,bet kaip suprantu vieni vienaip masto kiti kitaip,paklauskit,savo mamu ir jos pasakys ,kad per daug  saules nesveika,bet jos ir reikia....  mirksiukas.gif

as ir kartais pagalvoju,geriau mama zinos,bet ju laikais nebuvo saule dar tokia pavojinga kaip dabar ir masinu mazaiu buvo ir salygos kiek skyresi.Taip kad moderni medicina daro tyrimus ir nagrineja kas geriau nestukem. g.gif Bent jau as taip mastau...
O del saulutes kaip Garbanele sake,as pries nestuma irgi nemegau degintis,todel nestumo metu man labai sunku pakelti karscius...As tiesiog niekada nemegau degintis sauleje... schmoll.gif Bet cia kaip kam.Ir istikro tie vaisiaus vandenyys juk ikaista... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 21, 20:53)
as ir kartais pagalvoju,geriau mama zinos,bet ju laikais nebuvo saule dar tokia pavojinga kaip dabar ir masinu mazaiu buvo ir salygos kiek skyresi.Taip kad moderni medicina daro tyrimus ir nagrineja kas geriau nestukem. g.gif Bent jau as taip mastau...
O del saulutes kaip Garbanele sake,as pries nestuma irgi nemegau degintis,todel nestumo metu man labai sunku pakelti karscius...As tiesiog niekada nemegau degintis sauleje... schmoll.gif Bet cia kaip kam.Ir istikro tie vaisiaus vandenyys juk ikaista... g.gif  mirksiukas.gif

o as megdavau pries saulute paguleti, taciau dabar kai pastojau saulute ir ta karsti jau sunkiau pernesti, jau negaleciau taip antr saulutes paguleti, pirma, kad sveikata nebereistu, o antra, kad vaikeliui nepakenkciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 21, 19:10)
o as megdavau pries saulute paguleti, taciau dabar kai pastojau saulute ir ta karsti jau sunkiau pernesti, jau negaleciau taip antr saulutes paguleti, pirma, kad sveikata nebereistu, o antra, kad vaikeliui nepakenkciau  mirksiukas.gif

As tikriausiai is tu mazumu,kurios nemegsta ilgai saulej buti. blush2.gif Gal as kokia siauriete g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 21, 21:13)
As tikriausiai is tu mazumu,kurios nemegsta ilgai saulej buti. blush2.gif Gal as kokia siauriete  g.gif  blink.gif

turbut, kad ne, nes pazistu zmoniu, kurie iesiog negali pakesti kaitintis sauleje, pvz. mano drauge tai nemegsta kaitintis sauleje, nori buti ruda tai ji vasara eina i soliariuma, o man patikdavo tas pats procesas, vasara paguleti prie juros ant saulutes, ikaisti - nueini issimaudai i jura ir vel kaip desrele sukiojiesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai kad tu iveiki ta karsti,as per silpna,o geriau pasakius snaige,nes tirpstu labai greitai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 21, 21:20)
Gerai kad tu iveiki ta karsti,as per silpna,o geriau pasakius snaige,nes tirpstu labai greitai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai gal esi sviesaus gymio, kad taip sunkiai karsti pernesi... nes as tai tokio tamsesnio gymio, tai man patinka siluma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 21, 19:45)
tai gal esi sviesaus gymio, kad taip sunkiai karsti pernesi... nes as tai tokio tamsesnio gymio, tai man patinka siluma  bigsmile.gif

Gali but,nes esu sviesaus gymio g.gif smile.gif
Atsakyti
Na va kaip matau ir issaiskinot kas kuriai patinka thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peskute @ 2006 06 22, 09:38)
Na va kaip matau ir issaiskinot kas kuriai patinka  thumbup.gif  lotuliukas.gif

acha... rolleyes.gif
Atsakyti