QUOTE(iruciukas911 @ 2006 06 19, 12:45)
As tai kelis kartus buvau nuvaziavusi prie juros ir pasideginau, tiesa pilvuka daugiausiai laikiau pridengta, ir pasimaudziau. Buvo tikrai
Man pati gydytoja sake, kad jei jautiesi gerai gali vaziuot ir nieko baisaus nebus
O kaip gera yra atsigulti ant pilvuko, issikasi po paklotu didele duobe ir atsiguli
Ne ilgam, taciau tas jausmas nepakartojamas
Siaip praejusia savaitele kai buvau prie juros tai nebuvo saltas vanduo, aisku per daug nesedejau taciau po vesiu vandeniu nusimaudyti gan faina, o pabraidziojus ir kojytes siek tiek atsigauna
Papildyta:
Neryte, man rodos kad kiekviena gydytoja sako skirtingai, o taip pat dar manau, kad atsizvelgia ir i musu kiekvienos busena
Vienoms leidzia, o kitoms nea
Man tas pats buvo su baseinu. Zadejau pradeti sportuoti, t.y. lankyti nestukems skirta manksta baseine, taciau man pasake, kad ne netureciau minties
, kadangi laukiam i si pasauli ateinant dvieju angeliuku ir reiks pasisaugot daugiau... O kita gydytoja siuo klausimu sake namatanti jokiu priezasciu, del kuriu negaleciau lankyti baseino, taciau leidimo man mano gydytoja neisrase... Kiek zmmoniu, tiek nuomoniu