tai taip as jau nusiteikiau kad sia vasara vaidinsiu SURI
QUOTE(indrutee @ 2006 06 17, 00:50)
tai taip as jau nusiteikiau kad sia vasara vaidinsiu SURI
Tada as apsimesiu popieriumi nes jau nuo prigimties balta,bet ir nejauciu poreikio buti rudai,juk aristokratiska atrodyti balta oda. O visi kiti rudaodziai vergais buvo ir tarnais
QUOTE(snaige @ 2006 06 17, 16:52)
Tada as apsimesiu popieriumi nes jau nuo prigimties balta,bet ir nejauciu poreikio buti rudai,juk aristokratiska atrodyti balta oda. O visi kiti rudaodziai vergais buvo ir tarnais
, nesciosios patampa aristokratemis
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 17, 15:02)
, nesciosios patampa aristokratemis
O ka ne pasakysit? Nieko nedirba apsimeta slangu,tipo bloga ...Suvalgo ka nors nuodingo vemia krenta is padu pirvercia vyrus apie jas sokinet kaip tarnaicius... Nu tikros aristokrates
QUOTE(snaige @ 2006 06 17, 17:20)
O ka ne pasakysit? Nieko nedirba apsimeta slangu,tipo bloga ...Suvalgo ka nors nuodingo vemia krenta is padu pirvercia vyrus apie jas sokinet kaip tarnaicius... Nu tikros aristokrates
... ir dar kokios isnaudotojos, nes naudojames padetimi
O as kasdien po truputi sau leidziu megautis saulute sode, ir jau turiu idegusius pecius, krutine, nosi ir kakta!
Kojos nedega, tai ir nebedeginsiu, o rankas ir kakla tikrai noreciau parudinti!
Kojos nedega, tai ir nebedeginsiu, o rankas ir kakla tikrai noreciau parudinti!
QUOTE(snaige @ 2006 06 17, 16:52)
gerai pasakyta niu bet vistiek vakar vakare gulejau ir galvojau kaip cia man nors truputi paspalvint odele....
QUOTE(indrutee @ 2006 06 18, 12:19)
gerai pasakyta niu bet vistiek vakar vakare gulejau ir galvojau kaip cia man nors truputi paspalvint odele....
tu jau galvok geriau, kad tuoj savo leliu laikysi ant ranku , o ne kaip paspalvint odele
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 18, 13:18)
tu jau galvok geriau, kad tuoj savo leliu laikysi ant ranku , o ne kaip paspalvint odele
Na taip jau.Nesakyk,taip!
Indrutee,as palaikau Tave,reikia pasalvint ir tik jeigu sugalvosi kaip naturaliau ar Sakykim Tau paciai patogiau ir pirmyn.Man jau nedaug beliko,beje as truputy rankas,veida,kojas pasirudinau prie juros ir sode,tai dabar laukia soliarumo eile ....Man rudas kunas ajajai kaip grazu ir mano vyras man labai pritaria taip ,kad...
O man grazu baltas kunas Nu aisku ziurint kaip kam,vienoms taip tinka labiau,kitiems kitaip...
Na del saulutes tai noriu pasakyti, kad saulute netgi naudinga del vitamino D kad nebuto pas maziuko rahito, bet aisku ta saule naudinga tik ryte nuo 09 00 iki 11 00 ir po pietu nuo 16 00 iki 18 00 val ir aisku reikia visada uzdengti pilvuka su skara ar rankslosciu na kad tiesioginiai spinduliai nekaitintu pilvuko, o visa kuna reikia tepti apsauginiu kremu. Tai va as taip ir darau biski kas dien pabunu po 2 val ir grynu oru pakvepoju kas labai naudinga maziukui, jura pasigrozeju, taip gerai pasidaro lengvai ir ne per karsta ir idegusi vaikstau.
QUOTE(Algertina @ 2006 06 18, 19:23)
Na del saulutes tai noriu pasakyti, kad saulute netgi naudinga del vitamino D kad nebuto pas maziuko rahito, bet aisku ta saule naudinga tik ryte nuo 09 00 iki 11 00 ir po pietu nuo 16 00 iki 18 00 val ir aisku reikia visada uzdengti pilvuka su skara ar rankslosciu na kad tiesioginiai spinduliai nekaitintu pilvuko, o visa kuna reikia tepti apsauginiu kremu. Tai va as taip ir darau biski kas dien pabunu po 2 val ir grynu oru pakvepoju kas labai naudinga maziukui, jura pasigrozeju, taip gerai pasidaro lengvai ir ne per karsta ir idegusi vaikstau.
Saulutes as ir kasdien gaunu,bet as pritepu kremo ir neidega mano oda. Ir gaunu vistiek vitamino D ir svieziam ore pabunu