Vakar visą dieną praleidau prie jūros, ir maudžiaus ir deginaus, aišku, pilvą užsidengiau. Šiandien pilna jėgų jaučiuosi. Galėčiau ir gimdyt šiandien pradėt, visai nesupykčiau
Labas mergaites,
Galiu pasakyti tik tiek, kad mano mociute leisdavo dienas prie juros, mama irgi ir maudydavosi ir degindavosi (aisku prisidengusios pilvuka).
Va as atostogauju irgi stengiames atvaziuoti nuo 15 val, kai saule nebe tokia kaitri, pilvuka vesinu su slapiu ranksluostuku, o vakare apie 17-18 atidengiu irgi 15 min poto vel uzdengiu zodziu nepersisitengiant ir gydytoja sake kad galima.
Manau, kad svarbiausia neperkaisti ir palaikyti pilvuka vesu.
Juk ir siaip net sededama masinoje su rubais buna dar karsciau pilvukui nei prie juros..
Jeigu nestuma snormaliai vystosi, manau net sveika yra pakvepuoti grynu oru, jodu, gauti deguonies i D vitamino ir t.t.
O jei jau negalima tai tada isvis namie reik sedeti nes ir lauke karsta diena galima net labai perskaisti.
Galiu pasakyti tik tiek, kad mano mociute leisdavo dienas prie juros, mama irgi ir maudydavosi ir degindavosi (aisku prisidengusios pilvuka).
Va as atostogauju irgi stengiames atvaziuoti nuo 15 val, kai saule nebe tokia kaitri, pilvuka vesinu su slapiu ranksluostuku, o vakare apie 17-18 atidengiu irgi 15 min poto vel uzdengiu zodziu nepersisitengiant ir gydytoja sake kad galima.
Manau, kad svarbiausia neperkaisti ir palaikyti pilvuka vesu.
Juk ir siaip net sededama masinoje su rubais buna dar karsciau pilvukui nei prie juros..
Jeigu nestuma snormaliai vystosi, manau net sveika yra pakvepuoti grynu oru, jodu, gauti deguonies i D vitamino ir t.t.
O jei jau negalima tai tada isvis namie reik sedeti nes ir lauke karsta diena galima net labai perskaisti.
sveikos,
as irgi manau, kad saikingai ir protingai galima viska. as irgi naudojuos graziais orais ir vis vaziuojam prie juros - aisku pilvuko nedeginu, vesinu dregna skara, tepuosi kremu ir siaip stebiu, kad neperkaisciau
as irgi manau, kad saikingai ir protingai galima viska. as irgi naudojuos graziais orais ir vis vaziuojam prie juros - aisku pilvuko nedeginu, vesinu dregna skara, tepuosi kremu ir siaip stebiu, kad neperkaisciau
Gal kas zino kada tas "gleiviu kamstis" susidaro?
Man dar tik 5-ios savaites, tai nezinau ar galiu i upe/jura list?
Man dar tik 5-ios savaites, tai nezinau ar galiu i upe/jura list?
vakar buvom prie ezeriuko tai po skeciu guledama idegiau aisku visa laik pilvuka laikiau uzdengta ir maudziaus as kelis kartus nematau cia nieko blogo, jei ezere vanduo pakankamai svarus
man gydytoja leido po dvi valandas i diena praleisti papludimyje. issitepu kremu, nesoku iskart i vandeni, geriu daug vandens. pilvo nesidangstau, nes man labai gera ant nuogo kuno justi veja ir saule...
dar pastebejau, kad tikras malonumas guleti ant pilvo, pilvui ir krutinei smelyje issikasus skyle gal juokingai atrodo, bet kasdien laukiu nesulaukiu, kol galesiu taip patogiai isitaisyti....
dar pastebejau, kad tikras malonumas guleti ant pilvo, pilvui ir krutinei smelyje issikasus skyle gal juokingai atrodo, bet kasdien laukiu nesulaukiu, kol galesiu taip patogiai isitaisyti....
Kaip tik gryzau is pajurio, ir maudziausi ir deginausi (nors saule nesmarkiai kepino) viska dariau ka ir anksciau tik su protu ir stebedama save ir maziuka. Kudikiui patiko maudytis
Puikus straipsnis iš alfa.lt Nėščia į paplūdimį - misija neįmanoma?
Papildyta:
Gal čia nuo saulės?
Vertėtų nueiti pas šeimos gydytoją, jei kas rimto duos siuntimą ir nelaukit, gal kas blogai
Papildyta:
Martusik
Namie ir neįmanoma - su ventiliatorium sėdim
Beto skaičiau, kad kenksmingiausia saulė yra nuo 12 iki 17 valandos, tai nėštukėm iš vis manau nesaugu tokiu laiku būt lauke
Papildyta:
QUOTE(Expired @ 2010 07 25, 00:01)
o jei panelei (14m) atsirado demes ant kuno po saugaus lytinio akto,tai ka nors reiskia??
Gal čia nuo saulės?
Vertėtų nueiti pas šeimos gydytoją, jei kas rimto duos siuntimą ir nelaukit, gal kas blogai
Papildyta:
QUOTE(Martusik @ 2010 05 18, 17:51)
Na, nuo saules jau sunkoka paslepti kuna. Specaliai nesideginu. Bet ilgai saulej jau isbuti sunku. Labai karsta, kojos tinsta - baisu!!
Martusik
Namie ir neįmanoma - su ventiliatorium sėdim
Beto skaičiau, kad kenksmingiausia saulė yra nuo 12 iki 17 valandos, tai nėštukėm iš vis manau nesaugu tokiu laiku būt lauke
Man gine sake vengti saulės spindulių. Beje kažkur skaičiau, kad saulė nėrščioms negerai, nes iš organizmo pasišalina folio rūgštis (nžn kokiu ten procesu )
QUOTE(Chenelle @ 2010 07 26, 09:23)
Man gine sake vengti saulės spindulių. Beje kažkur skaičiau, kad saulė nėrščioms negerai, nes iš organizmo pasišalina folio rūgštis (nžn kokiu ten procesu )
betgi vitaminas D gaminasi svarbu saikingai toj saulėj būti