Įkraunama...
Įkraunama...

Saulės poveikis nėštukei!

Nestukes dazniausiai labai greitai idega, ta itakoja hormonai, padidejes kraujo kiekis. Todel pasideginus gali atsirasti ivairios demes ant kuno.
Man kaip tik taip ir atsitiko, nors labai daug nesideginau, kojos idege bevaikstant. Tiesa ir ne nestumo metu labai greitai idegdavau.
Reikia nepersistengti ir labai svarbu naudoti stipresni krema nuo saules 4u.gif
Atsakyti
Gine mane ispejo, kad kaitintis sauleje, o ypac vidurdieni, nepatartina, nes perkaitus pilvukui ir mazyliui pasidaro per karsta, todel gali ivykti persileidimas. Tas labiau pavojinga problemini nestuke.gif turincioms, taciau manau, kad rizikuoti mazyliu del idegio neverta. Pati einu degintis tik pavakare, kai nebe taip karsta, pilvuka laikau sauleje tik 15 min., o paskui uzdengiu slapiu ranksluosciu ir kas kiek laiko patikrinu pilvo oda: jei vesi, - viskas gerai, - o jei ne, - slapinu ranksluosti, apsipilu vandeniu ir einu i pavesi, kad atvestu. Daugiau deginu sonus ir nugara.
Atsakyti
As pasideginau keliskart, kad spalva igauciau, o tai visai kai lavonas atrodziau biggrin.gif Man gerai - greit saule ikimba biggrin.gif O siaip pasisaugau saules, galva prisidengiu visad kad neperkaisciau...
Atsakyti
As taip pat siek tiek deginaus prisidengus galva ir pilva, dabar esu igavus spalva, tai ir sirdis nebeskauda biggrin.gif
Atsakyti
Kad šią vasarą labai mažai tos saulutės... doh.gif O taip norėtūsi...
Atsakyti
Svarbiausia neperkaist mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai slepiuosi nuo saules,nes labai ismeto pigmentinem demem.Be to mano oda i tai linkusi.Bet nestumo ir maitinimo periodu doh.gif ,tai isvis baisu..
Atsakyti
O mes kai tik turim galimybe vaziuojam degintis prie ezeriuko,nusipirkau kremuka,kuris daugiau turi apsaugos 20-25% mediumas skaitosi tai super,uzsidedu slapia kepuryte,ant pilvuko slapia rankslostuka uzsidedu ir kaifuoju,krutine,uzpakali pakaitinu,labai daug nestukiu prie musu ezeriuko su didziausiu pilvu ir atidarytu rolleyes.gif ir jauciasi puikiai kiek paziuriu thumbup.gif pas mus pilvukas maziukas dar,nors jau 21 sav su virsum,tai jokiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vengiu saulės, ir nėščia nebūdama saulėj sunkiai einasi, tuoj pradeda galva svaigt, nepakeliu karščių visai, tai dabar tik pavėsiuose stengiuos, kai prie jūros buvau tai tik vakare eidavom būt, kai nebekaitino saulė rolleyes.gif Ir tai va per vasarą joje praktiškai nebūnant su lengvom suknutėm pečiai, nugara kažkiek įdegė ax.gif Šiaip gydytoja net rekomendavo kažkiek pasidegint, bet kad man nesigauna doh.gif
Atsakyti
nėščiai pavojinga perkaisti, tai ir saulutės reikia prisivengti smile.gif be to labai kaitri saulė vargina. Degintis, o ypač deginti pilvuką apskritai draudžiama, nes UV spinduliai lengvai prasiskverbia pro odą ir kenkia vaikučiui, ypač jo akytėms. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visą neštumą slėpiausi nuo saulės. Nuėjau pas gydytoją, o ši manęs ir klausia: ar saulės vonias priiminėjai, sakau ne, o kodėl - juk tai D vitamino šaltinis, kad dar tai padarytum (vasaros pabaiga buvo) Vat ir slėpkis nuo saulės:) Nereikia "nuskrusti", bet truputis - pasirodo sveika:)
Atsakyti
mane saulute tai ne kaip veikia, daugiau pabuvos akyse mirguliuoja, negera..o viena karta tai per daug saules buvo, galva skaudejo, vemiau, ziauriai blogai buvo, net baisu prisimint.. huh.gif
Atsakyti