as tai manau geriau pasisaugoti
Nezinau kaip nestumo pradzioj,bet antroj nestumo pusej reikia saules privengt,jau net nekalbant apie deginimasi,nes perkaitus gali atsokt placenta,o tada jau jusu paciu gyvybe kabos ant klaustuko.Kam teks pranesiot vaikuti vasara,bukit kantrios-bus dar tu vasaru ir saules voniu
Kaip sakote ar galima nestukei degintis prie juros aisku proto ribose ir pridengus pilvuka?
QUOTE(vveduokle @ 2009 05 01, 15:14)
Kaip sakote ar galima nestukei degintis prie juros aisku proto ribose ir pridengus pilvuka?
Kiek žinau tai lepintis saule nėra gerai, nes nėštumo metu gaminasi kažkokie hormonai, dėl kurių gali atsirasti įvairios dėmės
Tik nesideginti! Kai sužinojau, kad laukiuosi, nebesideginau, nors dėl saulės esu pakvaišusi.
QUOTE(sinikke @ 2009 05 01, 18:47)
Tik nesideginti! Kai sužinojau, kad laukiuosi, nebesideginau, nors dėl saulės esu pakvaišusi.
tai va va as ir esu del jos "pakvaisusi" sirdis skauda ziurint i ja
gal radai kokios info, kad taip sakai? negi saikingai negalima?
Negalima,nebent issitepus kremu nuo saules:)
as irgi nusiteikus pasideginti, nes tikrai kojos ir kuna lbai baltas, veida idegiau jau nes kieme vis ka nors krapstausi; bet manau kad degintis galima bet pilvinuka reikia prisidengti, kiek uzsienyje teke buvoti ir bendrauti su nestukem tai jos tik virsutine dali pasaugo na pilviuka o visa kita atvira
As irgi esu saules megeja Ne tik saules, bet ir soliariumo Man nelabai grazu pabale zmones, ypac vasaros metu O panestejusi atsisakiau visu saules voniu, nors ir kelia nuotaika ir gamina laimes hormona ir stiprina kaulus saulute. Labai skaudejo sirdi del to Bet del savo stebukliuko galiu pavaikscioti ir metus ir daugiau neidegus, kad tik blogiau nebutu