Įkraunama...
Įkraunama...

Saulės poveikis nėštukei!

as visai noreciau pasikaitinti, bet bijau unsure.gif Siaip, pilva galima butu uzsidengti, kad nebutu per daug leliukui sviesu, ar kitaip nepakenkti, bet bijau del pigmentiniu demiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2007 11 20, 16:17)
Na aš vieną kart buvau išsitepus savaiminiu kremuku...tai gavau velnių nuo medikų...juk sako chemija tiesiai per odą eina doh.gif ...sakė laaabai negerai...

hmmmm g.gif is tikruju kiek daktaru tiek ir nuomoniu.savo daktares apie tai neklausiau, bet esu daug kur skaiciusi, kad nekenkia. na manau soliariumas tikrai labiau kenkia nei tie kremukai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(edditka @ 2007 11 20, 16:46)
hmmmm g.gif is tikruju kiek daktaru tiek ir nuomoniu.savo daktares apie tai neklausiau, bet esu daug kur skaiciusi, kad nekenkia. na manau soliariumas tikrai labiau kenkia nei tie kremukai blink.gif

Na nepergyvenk...viskas bus gerai...tik dar pakentėk...be soliariumų ir kremukų mirksiukas.gif ...juk nestuke.gif ir taip l. gražios....
Atsakyti

Kiek zinau ,tai reikia vengti saules.BET man tai sunku atsispyrti idegiui
vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2007 11 20, 18:10)
Na nepergyvenk...viskas bus gerai...tik dar pakentėk...be soliariumų ir kremukų mirksiukas.gif ...juk  nestuke.gif  ir taip l. gražios....

na tas tai tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2007 11 20, 16:10)
Na nepergyvenk...viskas bus gerai...tik dar pakentėk...be soliariumų ir kremukų mirksiukas.gif ...juk  nestuke.gif  ir taip l. gražios....

va cia tai auksiniai zodziai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš kelis kartus nuėjau į soliariumą, bet užsidengiu rankšluosčiu pilviuką ir einu ryte, kada pats soliariumas dar būna neįkaitęs, netgi šalta jame būna. Net kai baigia deginti nespėju sušilti, nemanau, kad taip pakenkiau.
Atsakyti
Venkit saulės,kai nėščios,ir taip pigmentinės dėmės daugumai atsiranda.Aš tikrai stengiausi joje nebūti ir nė vienos pigmentinės dėmės nebuvo.Nežinau,ar dėl to,bet faktas.
Atsakyti
o aš būdama 3 mėn. nėštumo nutariau pagulėti prieš saulutę fool.gif tai užteko tik 0,5 valandos ir gavau saulės smūgį, užkilo didelė temperatūra fear.gif o seniau po kelias valandas išgulėdavau ir nieko nenutikdavo unsure.gif tačiau, viskas baigėsi laimingai... bigsmile.gif
Atsakyti
buvau megeja po soliarimus eit i svaite po 2 ar kartais net 3 karus eidavu bet vos suzinojau kad turesiu leliuka iskurt nutraukiau tuos apsilankimus schmoll.gif schmoll.gif geriau palukti ir kaip bus galima tad nueiti .savo lelium nerizikuoti schmoll.gif
Atsakyti
nu va as tepiau ir nieko,viskas ok
Atsakyti
man dar tik pradzia, bet kai pagalvoju apie vasara tai net siurpuliukai nukrato doh.gif ...mano leliukas turejo isvysti si pasauli tik rugpjucio vidury, tai visa vasara tex kaisti doh.gif unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti