as visai noreciau pasikaitinti, bet bijau Siaip, pilva galima butu uzsidengti, kad nebutu per daug leliukui sviesu, ar kitaip nepakenkti, bet bijau del pigmentiniu demiu
QUOTE(Agotė @ 2007 11 20, 16:17)
Na aš vieną kart buvau išsitepus savaiminiu kremuku...tai gavau velnių nuo medikų...juk sako chemija tiesiai per odą eina ...sakė laaabai negerai...
hmmmm is tikruju kiek daktaru tiek ir nuomoniu.savo daktares apie tai neklausiau, bet esu daug kur skaiciusi, kad nekenkia. na manau soliariumas tikrai labiau kenkia nei tie kremukai
QUOTE(edditka @ 2007 11 20, 16:46)
hmmmm is tikruju kiek daktaru tiek ir nuomoniu.savo daktares apie tai neklausiau, bet esu daug kur skaiciusi, kad nekenkia. na manau soliariumas tikrai labiau kenkia nei tie kremukai
Na nepergyvenk...viskas bus gerai...tik dar pakentėk...be soliariumų ir kremukų ...juk ir taip l. gražios....
Kiek zinau ,tai reikia vengti saules.BET man tai sunku atsispyrti idegiui
QUOTE(Agotė @ 2007 11 20, 18:10)
Na nepergyvenk...viskas bus gerai...tik dar pakentėk...be soliariumų ir kremukų ...juk ir taip l. gražios....
na tas tai tiesa
QUOTE(Agotė @ 2007 11 20, 16:10)
va cia tai auksiniai zodziai
Aš kelis kartus nuėjau į soliariumą, bet užsidengiu rankšluosčiu pilviuką ir einu ryte, kada pats soliariumas dar būna neįkaitęs, netgi šalta jame būna. Net kai baigia deginti nespėju sušilti, nemanau, kad taip pakenkiau.
o aš būdama 3 mėn. nėštumo nutariau pagulėti prieš saulutę tai užteko tik 0,5 valandos ir gavau saulės smūgį, užkilo didelė temperatūra o seniau po kelias valandas išgulėdavau ir nieko nenutikdavo tačiau, viskas baigėsi laimingai...
buvau megeja po soliarimus eit i svaite po 2 ar kartais net 3 karus eidavu bet vos suzinojau kad turesiu leliuka iskurt nutraukiau tuos apsilankimus geriau palukti ir kaip bus galima tad nueiti .savo lelium nerizikuoti
nu va as tepiau ir nieko,viskas ok
man dar tik pradzia, bet kai pagalvoju apie vasara tai net siurpuliukai nukrato ...mano leliukas turejo isvysti si pasauli tik rugpjucio vidury, tai visa vasara tex kaisti