Įkraunama...
Įkraunama...

Saulės poveikis nėštukei!

Man akusere sake biski galima sauluteje pabuti..Svarbu SAIKAS!! Na ir stengtis nerodyti pilvuko saulytei - skara prisidengti! O del pigmentiniu demiu tai man tfutfutfu ju neatsirado - nors turiu nemazai strazdanu ir apgamu ir saulytei kart nuo karto pasirodau.. smile.gif
Atsakyti
nestuke.gif jau geriau truputį saulutėje pabūti..negu tepliotis tais kremais savaiminiais schmoll.gif ...ten juk hemikalai...aš pradžioj buvau irgi išsitepus kartą...tai kai pasakiau keliom gydytojom tai velnių gavau....juk visą kūną ir pilvuką tiesiogiai patepi...man net veido neleido tepliotis....bet dabar jau šiek tiek ir saulutės gavau...su saiku bigsmile.gif
(plaukų dąžymas pvz. nuo 12sav. sakė nekenkia, o va šitie savaiminiai kremukai...baisu doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 20 rugpjūčio 2007 - 18:18
Jau geriau truputį saulutės..kartu su ja pasisavini vitaminą d...negu tie savaiminio įdegio kremai...pradžioj kartą buvau išsitepus tai velnių visi išrašė ir gydytojos sakė jokiais būdais schmoll.gif ...(sakė plaukų dažymas nuo 12sav. nekenkia...o va šitie chemikalai, kuriais tepi visą kūną l.negerai)
Tik noriu, kad žinotumėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grusia @ 2007 06 15, 07:51)
perskaiciau visus pasisakymus sia tema ir noreciau parasyti savo nuomone. As pries 3,5 metu pati dirbau soliariume. Kad galeciau dirbti si darba turejau isklausyti kursus apie tai, kaip taisyklingai degintis ir t.t. Sie kursai pagal higienos normas yra privalomi soliariumo darbuotojoms. Ir ka sau manot, ta gydytoja, kuri specializuojasi siame dalyke, liepe jokiu budu neleisti degintis soliariume  nestuke.gif Tiesiog prase, kad itikintumem  nestuke.gif  nesideginti. Bet patiketik, kai pradejau dirbti buvo labai sunku  nestuke.gif  atkalbeti nuo deginimosi. Jos tiesiog siusdavo, o mes tik gero joms noredavom doh.gif  Tat draudiskai visom  nestuke.gif  patariu nesideginti soliariume.  Dabar pati esu  nestuke.gif  ir tikrai nezadu degintis nei sauleje, o ypac soliariume.  Saules vasara mes ir taip pakankamai gauname  mirksiukas.gif

O kodel negalima????

as savo gydytojos klausiau del maudyniu ezeruose ir siaip visokiuose telkiniuose, tai sake prasau i sveikata, tik sako, negalima pirciu, soliariumu ir neperkaisk sauleje... o kodel i soliariuma negalima taip ir nepaklausiau, nes ir siaip nemegeja buvau. Bet siap labai idomu, kodel nestukems nestuke.gif tai taip draudziama?
Atsakyti
Man viena karta nesciai reikejo i vakareli. Idegti iki to laiko nespeciau, kremu nemoku lygiai uztepti, todel nuejau i grozio salona ir man uzdejo toki uzpurskaima idegi. Ir laikesi savaite (kaip ir kreamas) ir greitas efektas, o be to kenkia maziau nei kremas.
Atsakyti
O as Graikijoje buvau kaip buvo 44 laipsniai gulejau po skeciu ir ziurejau i jura! o kaip parejom namo tai issigandau visa raudona buvau ir 4 dienas laikesi tas raudonumas paskui puslem nuejo visa oda, tai dar esu nescia ir nezinau rezultato, bet kad per sketi taip nudegsiu tikrai nesitikejau! Bukit atsargios wub.gif
Atsakyti
manau, kad kremais galima teptis tik nereikia tept pilvuko ir viskas ax.gif
Atsakyti
Na i soliariuma nestumo metu tikrai nei kojos nekeliau, nors iki nestumo retkarciais ten nueidavau, nes nesinorejo pabalti kaip sureliui ax.gif O va nestumo metu, vasara, retkarciais nuvaziuodavau prie juros ir su saiku paguledavau, maximum 1,5valandeles, be abejo ir kremuka naudojau smile.gif Tad nemanau, kad saikingas megavimasis saulute pakenktu, nebent nestuke labai blogai jauciasi ar gresia persileidimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vengiau saulės nėštumo metu, bet vistiek neišvengiau pigmentinių dėmių ant veido schmoll.gif
Atsakyti
hmmm pirma karta girdziu apie pigmentines demes. bliamba as kai apsilankau cia, supermamoj.lt mane visada didziulis stresas apima, nes vis kazhka naujo suzinau ir kaip shaukshtai po pietu buna.
shiandien grizhau is kanaru. ten buvo geras oras, 25-27 laipsniu silumos, vanduo 20-21. na, po skeciu as negulejau, nes daug keliavau ir realiai ne visur ji galejau gaut, bes pilvo nesideginau, dazhniausiai sededavau nugara i saule arba shonu, nezinau ar tiesa, bet svarbu ne tiek tiesioginiai saules spinduliai, kiek kuno temperatura. as non stop "vesinausi" - maudziausi, braidziau prie kranto ir tepiausi 15 filtro kremu. rezultatas - as greitai ir rudai idegdavau visada, bet dabar esu idegusi nestipriai, nors pilvas irgi nera baltas.
Atsakyti
i soliariuma tai megau vaikscioti iki pastojimo, bet dabar ten kojos nekeliu schmoll.gif , laukiu kantriai kol galesiu ten nueit rolleyes.gif kenciu del savo leliaus nenoriu kad jam kas atsitiktu, tai ir vaikstau tokia baltoka visa, gelbsti tik savaiminio idegio kremukai, bet jau taip atsibodo su jais tepliotis doh.gif o ir kvapa dar nekoki jie turi schmoll.gif
Atsakyti
Na aš vieną kart buvau išsitepus savaiminiu kremuku...tai gavau velnių nuo medikų...juk sako chemija tiesiai per odą eina doh.gif ...sakė laaabai negerai...
Atsakyti