maau kad visos ir taip puikiai zino, kad soliariumas draudziamas nestumo metu, eina su baime o po to atsidusta: aciu Dievui nieko nenutiko. na tai kokio sekmes zaisti loterijoje, ir bukit grazios neiciau i soliariuma ne uz ka, man mazutis labiau rupi nei idegusi oda, po gimdymo atsigriebsiu. manau cia kiekvienos mamos reikalas ir supratimas, ziurint kas labiau jai rupi. sekmes visom nestukem
Man gražu įdegęs ir prižiūrėtas kūnas. Tačiau nėštumo metu, o ir susirgimo atveju, nei šis nei tas varginti savo širdelę karščio "voniomis".
Tikrai jau geriau paklausyti soliariumo darbuotojos patarimų
Tikrai jau geriau paklausyti soliariumo darbuotojos patarimų
As taip pat esu pries soliariuma, geriau neiti, nes maza ka..
Man dabar 16 sav., tai pries menesi nusprendziau pabandyti "purskiama" idegi..
Tikrai rekomenduociau ypac, jei reikia "geriau" atrodyti pries kokia svente
Idegis laikesi apie 2,5 sav., o dabar esu vis dar neisbalusi
Kuno spalva labai grazi ir lygi, tik kaina salyginai nemaza..
Bet manau karta per 2-3 men. galima bandyti sau tai leisti
Man dabar 16 sav., tai pries menesi nusprendziau pabandyti "purskiama" idegi..
Tikrai rekomenduociau ypac, jei reikia "geriau" atrodyti pries kokia svente
Idegis laikesi apie 2,5 sav., o dabar esu vis dar neisbalusi
Kuno spalva labai grazi ir lygi, tik kaina salyginai nemaza..
Bet manau karta per 2-3 men. galima bandyti sau tai leisti
Soliariumams - NE
O labai grazu ir nekenkia purskiamas idegis!
Be to juk dabar yra visokiausiu kremu, kurie tikrai gerai, lygiai ir naturaliai uzsitepa ir atrodo.
O labai grazu ir nekenkia purskiamas idegis!
Be to juk dabar yra visokiausiu kremu, kurie tikrai gerai, lygiai ir naturaliai uzsitepa ir atrodo.
pries idegi, bet koki! net ir dirbtini. gydytoja sake - nesikaitink saulej! tai ir klausau.
apie soliariumus neverta ne kalbet, o dirbtinio idegio kremai tai tokia chemija kuri tikrai nepades. kazkur skaiciau kad nerekomenduojama, kaip ir depiliaciniai kremai. galima manau apsieiti be to, jei labai norisi tai pasipudruokit su bronzine pudra!
apie soliariumus neverta ne kalbet, o dirbtinio idegio kremai tai tokia chemija kuri tikrai nepades. kazkur skaiciau kad nerekomenduojama, kaip ir depiliaciniai kremai. galima manau apsieiti be to, jei labai norisi tai pasipudruokit su bronzine pudra!
sveikutes, as skaiciau, kad ne siaip negalima soliariume, saulej man atrodo tas pats, degintis, o gali atsirasti pigmentiniu demiu ant kuno mamos. Taigi kam paskui visa gyvenima vaikscioti demetai, negi negalima iskentet tuos menesiukus ?!
Kai man daktare uzdraude buti sauleje, labai issigandau, nes dabar jau 30 savaite, o iki siol visada, jei tik geras oras, eidavau degintis ir maudytis, tik pilvuka uzsidengdavau. Gal tiesiog dabar jau nebegalima, o anksciau buvo galima
Kai tapau nescia, dar pastebejau, kad padidejo beveik visi mano apgameliai, ypac didieji, turbut reikejo ir juos saugoti, ne tik pilvuka, kai buvau sauleje. Gal cia aisku tik sutapimas, bet labai jau keistas.
Kai tapau nescia, dar pastebejau, kad padidejo beveik visi mano apgameliai, ypac didieji, turbut reikejo ir juos saugoti, ne tik pilvuka, kai buvau sauleje. Gal cia aisku tik sutapimas, bet labai jau keistas.
na as tai vengiu saules dabar... nes turiu labai daug apgamu o ir kiek zinau labai demem gali ismesti visa, tai prisibijau kazkaip... nors aisku labai noretusi...
as kai suzinojau, kad negerai ant saules but, tai labai prisiziuriu, su kremu issitepu, pilvuka visad slepiu ir skarale dar ant galvos, atrodau kaip melzeja bet svarbiausia, kad vaikeliui viskas gerai butu
Niu mergytės žinokit viskas gerai kas su saiku Saulutė gi nuotaiką kelia, bet svarbu neperkaisti ir nenusvilti, nes mūsų nėštukių oda dabar neprognozuojama