Įkraunama...
Įkraunama...

Saulės poveikis nėštukei!

QUOTE(vija23 @ 2007 06 06, 14:27)
O kodel uzdraude degintis g.gif As besilaukdama pirmosios praleidau savaite laiko pajury, paskui dar prie ezero pasidegindavau... Idegiau tiek, kad spalio gale atvaziavu gimdyti kaip is soliariumo isejus, o vaikui tai visai nepakenke schmoll.gif

nezinau, man liepe stengtis buti pavesyje. na teko girdeti ir tai, kad per daug pasideginus virkstele prikepe prie pilvo, o nugrandyti labai sunku... tai va. o as ir negaliu buti sauleje, iskart alpstu, labai silpna buna... verysad.gif
Atsakyti
As kaip tik savaitgali buvau prie juros ir ne viena nestuke maciau apie 5-7 menesi saulyteje, tik buvau su vientisu kostimeliu, mano pirmasis ir deginos tiksliau kiek spejo idegti bebegiodamas ir zaizdamas. Ar tikrai negalima nestukems buti sauleje? As kaip tik ketinu dar vaizuoti savaitei liepos menesi...o kaip kremu naudojimas nuo saules? negalima? as naudoju Nivea produkcija...
Atsakyti
Manau uzdraude del to, kad dabar yra labai karsta karsta.gif . O ant saulutes gali pasidaryt bloga. Man neuzdraude, bet as pati nenoriu ant saules but nes bloga darosi. O degintis galima manau ir po nedaug, nebutina gi vartytis visa diena karstyje. Ir seip manau galima viena vasara ir pakentet mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi skaičiau,kad ant kaitrios saulės nestuke.gif geriau nesikepinti.Todėl sėdžiu po skėčiu,deginu tik kojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2007 06 06, 13:37)
nezinau, man liepe stengtis buti pavesyje. na teko girdeti ir tai, kad per daug pasideginus virkstele prikepe prie pilvo, o nugrandyti labai sunku...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o ne nesciom vidaus organai neprikepa prie kuno? biggrin.gif
Atsakyti
Man kai buvo 38 savaites tai daktaras liepe pasideginti sauleje, as i ji ziuriu akis ispletusi o jis sako nebijok pasidegink biski. Ir ka jus manot as visa nescia su pilvuzu 38 savaiciu deginaus sau pas mociute kaime ant tiltelio, ne visa para bet tikrai daug pasideginau, maniau gal gimdyt pradesiu, bet nieko normaliai idegiau graziai.
Atsakyti
su saiku galima, bet as tai vengiu saules, nes man bloga pasidaro unsure.gif ir nera jokio noro degintis, tai vaikstau balta kaip suris, nu biski gal vos vos yra saulutes idegis kiek spejo pabuciuot lotuliukas.gif
Atsakyti
As jau atidariau deginimosi sezona thumbup.gif Zinoma, deginausi po pietu, ir tik valandziuke.
Atsakyti
o as visai i saule nenoriu blink.gif aisku gerai butu parusti truputuka,nes balta kaip suris.bet sauleje kaip zuvis ora gaudau,bijau kad spaudimas nesudurniuotu ax.gif tai tepuosi dirbtinu idegiu ir sedziu pavesy biggrin.gif
Atsakyti
manau daktarai rekomenduoja nesideginti del perkaitimo.ne visos nestuke.gif jaucia saika ir kepa istisa diena,o tada gali visko atsitikti net ir lengvam nestumui:spaudimas,perkaitimas ir pan.man gine patare visur jausti dideli saika lotuliukas.gif as dabar geriau tepuosi idegio kremuku,nes saule labai sekina,bijau pries laika pagimdyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2007 06 07, 10:26)
manau daktarai rekomenduoja nesideginti del perkaitimo.ne visos  nestuke.gif jaucia saika ir kepa istisa diena,o tada gali visko atsitikti net ir lengvam nestumui:spaudimas,perkaitimas ir pan.man gine patare visur jausti dideli saika lotuliukas.gif as dabar geriau tepuosi idegio kremuku,nes saule labai sekina,bijau pries laika pagimdyti biggrin.gif

niu taip, matai, pas tave nestumas jau 8 men. man dar tik 9 savaites, manau galeciau i diena pora valandeliu saulyteje pasivartyti ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasariuke? @ 2007 06 07, 16:52)
niu taip, matai, pas tave nestumas jau 8 men. man dar tik 9 savaites, manau galeciau i diena pora valandeliu saulyteje pasivartyti ax.gif  ax.gif

Kaip tik labiau turėtum pasisaugoti, nes pirmi trys mėnesiai itin rizikingi. Ir dar kalbama apie porą valandėlių doh.gif 15-20 minučių gal ir nepakenks, jei tos mintės bus ne vidurdienį mirksiukas.gif
Atsakyti