QUOTE(Šauliukė @ 2006 07 14, 12:15)
Man tai gydytoja sakė, kad pilvuko akylai dengti nebūtina. Svarbu pačiai neperkaisti. Vaikeliui tai sakė nekenkia, bet kenkia pačiai ir gali įvykti arba grėsti persileidimas. Taip pat sakė, kad šiek tiek saulės galima, bet pakenkti gali jei deginsitės kelias valandas.
na tai taip isvada kaip ir aiski - kas perdaug - tas nesveika
O jus primeskit, kaip leliukus isnesioja tos moterys, kurios pietuose gyvena ir saules nebuna tik pora valandu per nakti... nebent labai jau prie tokio klimato prisitaikiusios arba nekisa nosies lauk ir pastoviai vedinasi... Todel nemanau, kad mums verta dejuoti, del 3 menesius sildancios saulutes...
Na ir kaip jums siemetine saulute?
QUOTE(Garbanele @ 2006 07 25, 19:37)
Na ir kaip jums siemetine saulute?
varginanti , jau galetu ne taip kaitriai sviesti - 23 laipsniu uztektu
tikrai tos saules juk mazai per metus turim,tik va ,as lauke dirbu tai dabar dirbti pradejau nuo 7 valandos ryte,nes tada dar vesiau,bet kai jau pietus-tai viskas,net silpna.o manksta tai super darau.sesta ryte ibrendu i vandeni iki puses,isikimbu i turekla ir kojas mankstinu bei uzpakaliuka.vandeny zymiai lengviau,ne taip pilvo raumenys tempiami,tik va dabar del tu infekciju issigandau,juk sako,kad juroj galima pasigauti ka.
Na va, saulute jau pamazu silpsta ir orelis gaivesnis! Ir lietutis pasirode! Jau nebevarva prakaitas vaiksciojant ar net gulint
Vasara - toks metu laikas, kai labiausiai pastebimos nestukes! Aptemtos bliuzytes, pasikeitusi eisena ir t.t. atkreipia i nestuke demesi! pakrantese deginami pilvukai visiems traukia aki! Todel sia vasara pasistengiau buti grazi ir sau ir kitiems! Kad ir priaugti kg., silpnumas, bet man tai nesutrukde!
Kaip jus megaujates vasarele ir savo auganciais kamuoliukais?
Vasara - toks metu laikas, kai labiausiai pastebimos nestukes! Aptemtos bliuzytes, pasikeitusi eisena ir t.t. atkreipia i nestuke demesi! pakrantese deginami pilvukai visiems traukia aki! Todel sia vasara pasistengiau buti grazi ir sau ir kitiems! Kad ir priaugti kg., silpnumas, bet man tai nesutrukde!
Kaip jus megaujates vasarele ir savo auganciais kamuoliukais?
Dabar kai atveso oras tai ir as prie juros pagulineju , o anksciau kai karsta buvo namie teko sedet, nes alpdavau saulej
aš tai degindavausi kai buvau nėščia.tik žinoma pilvuką su rankšluoščiu apsisukdavau. na žinoma neilgai.1-2val. Ir maudydavausi jūroje. Ir gimė sveika mergytė, visas nėštumas buvo
Man taip pat nusimato vasara vaikscioti su pilvuku O kadangi gyvenu prie juros ir esu uzkietejusi pliazininke, tai tikrai sio malonumo neketinu atsisakyti. Zinoma, normuosiu saules vonias, sedesiu po kokiu skeciu, kad saule tiesiai nespigintu, bet vistiek vasara neketinu buti balta kaip suris
Yra toks vienas mano megstamas pliazas, kur visda vaziuoju, ten toki laisva atmosfera, seimos suvaziuoja, nelabai kas ir kreipia demesi. Kai praeita vasara vazinedavau, ateidavo irgi nestuke tokia jau kokiam 8 menesi, ir labai graziai atrodydavo, ir niekas i ja demesio nekreipdavo.
Yra toks vienas mano megstamas pliazas, kur visda vaziuoju, ten toki laisva atmosfera, seimos suvaziuoja, nelabai kas ir kreipia demesi. Kai praeita vasara vazinedavau, ateidavo irgi nestuke tokia jau kokiam 8 menesi, ir labai graziai atrodydavo, ir niekas i ja demesio nekreipdavo.
QUOTE(*Citra* @ 2007 01 29, 19:58)
Man taip pat nusimato vasara vaikscioti su pilvuku O kadangi gyvenu prie juros ir esu uzkietejusi pliazininke, tai tikrai sio malonumo neketinu atsisakyti. Zinoma, normuosiu saules vonias, sedesiu po kokiu skeciu, kad saule tiesiai nespigintu, bet vistiek vasara neketinu buti balta kaip suris