gal matet kazka panasaus su nuolaida?
http://www.ebay.com/...=item3f1f155a90
Sveiki,
Ar uzsakote is uggaustralia?Kazin, jei siandien uzsakyciau- spetu iki svenciu ateiti?
Aciu!
Ar uzsakote is uggaustralia?Kazin, jei siandien uzsakyciau- spetu iki svenciu ateiti?
Aciu!
QUOTE(mamakubu @ 2012 11 18, 14:43)
Oi ir as toki turiu nedideli kieki. LOCKETS kur ji pirkai, nes pas mus UK jie brungoki
as irgi kolkas maziuka baigineju . bet kainos uk su usa panasios man atrodo
paziuresiu, jei pigiau su taxais is usa, tada is ten paimsiu, bet jei tas pats - tada greiciau bus vietoj.
arba reik miniuku gerom kainom gaut
QUOTE(LOCKETS @ 2012 11 18, 15:48)
as irgi kolkas maziuka baigineju . bet kainos uk su usa panasios man atrodo
paziuresiu, jei pigiau su taxais is usa, tada is ten paimsiu, bet jei tas pats - tada greiciau bus vietoj.
Paskutine gera mintis
www.talbots.com - 30% nuolaida ir sale ir clerance??
Siūlau L Space maudomuką XS - 77 Lt
Prisijunkit prie Carters, geros kainos, radau koda dar 20% nuolaidai, nusiusiu mergaitems
QUOTE(perliuke86 @ 2012 11 18, 13:32)
Mergaites, gymboree pizamytes dydi atitinka?mergytes ugis apie 94cm 2T nebus mazoka?o kaip su kokybe?galvoju ar Gap ar Gymborre geriau.
Mes is gymbo turim laaabai daug pizamyciu Nu nerealios jos man - pacios paciausios. Kitokiu neperku Berniukas mano, pvz, 103cm, perku 4T - rezervo dar pakankamai. Mergyte mano 90-92cm - perku 2T - didesnes nenoreciau Bet jau grozis ju
Ar Nike.com buna nuolaidos koduku?
QUOTE(pupen @ 2012 11 18, 17:48)
Buna 20 off. Tik kazkaip senai bebuvo
QUOTE(adrija @ 2012 11 18, 09:46)
O TALBOTS dar papildoma -30 nuolaida nuo raudonų kainų ar ten jau parašyta galutinės kainos?
Jei būna parašytas kodukas, tai visada bus papildoma nuolaida, kitaip nebūtų tas kodukas reikalingas Talbots minusuojasi nuolaida su koduku.
QUOTE(Cheerafa @ 2012 11 18, 11:15)
Rūbams ir batams nėra niekur taxų
QUOTE(gretuxxx @ 2012 11 18, 11:52)
O Ideeli ir Talbots dar nepirkot? Negavau patvirtinimo
Ideeli pirkom, talbots trūksta iki nemokamo siuntimo.
Papildyta:
QUOTE(perliuke86 @ 2012 11 18, 14:24)
O gymboree kainytes jau galutines ar nuo raudonu kainu dar kokia nuolaidele bus?
Papildoma nuolaida yra.
QUOTE(drugelisss @ 2012 11 18, 14:48)
Sveiki,
Aciu!
Aciu!
Užsakom,dar turėtų spėti
QUOTE(pupen @ 2012 11 18, 16:48)
Kartais būna clearance prekėms.
QUOTE(zibuteg @ 2012 11 18, 15:32)
Mano mišriai odai idealiai tinka
http://www.paulascho...combo-oily-skin
Dar gyvenime neturėjau tokių fainų kremų
http://www.paulascho...combo-oily-skin
Dar gyvenime neturėjau tokių fainų kremų
O kuris cia konkreciai kremukas? Nes visa linija atsidaro...
QUOTE(mamakubu @ 2012 11 18, 15:43)
Oi ir as toki turiu nedideli kieki. LOCKETS kur ji pirkai, nes pas mus UK jie brungoki
As irgi turiu miniuka jo, tai man be galo patinka bet dideliam kiekiui pagailiu vis pinigu...